MT Fuar Standından R6 Eksoz Patlatma :)

Saçma sapan işler. Fuarda bu tip sesler öyle çok rahatsız ediyorki insanları fuara geldiğine geleceğine pişman oluyorsun. Kapalı mekanlarda bu tip şovlar yapmanın ego tatmin etmekten başka ne anlamı var bilmiyorum.

MT standında olması ise ayrı üzücü. Bence çok kro bir davranış ve insana motosikleti sevdiren hiçbir yanı yok.

Dostum sen bu hafta sonu LAB-TEK fuarındaydın sanırım..
Sadece kendi adına konuşuyorsan "bazı kelimeleri yanlış seçmişsin" der anlarım,
ama bi genelleme yapacak olursak insanlar bu seslere çılgınca ilgi gösteriyordu..
Kimseninde rahatsız olduğunu da görmedim..
Biz bize takıldığımız MT standının, bir kaç ara gazı sonrasında nasılda dolup taştığını görseydin daha başka türlü yorumlar yapardın..

Bu hafta sonu fuarda binlerce kroyduk.. Ve çok eğlendik.. Fuarı gezen diğer kroların MT standındaki gösteriye ilgisiyse üzücü değil son derece neşeliydi.. :cat:

Saygılar..

Eksoz sesi gelince pıt pıt geldiler...
Ses gitti herkes dağıldı:)
HAdi bu paylaşım içinde teşkür:)

Saçma sapan işler. Fuarda bu tip sesler öyle çok rahatsız ediyorki insanları fuara geldiğine geleceğine pişman oluyorsun. Kapalı mekanlarda bu tip şovlar yapmanın ego tatmin etmekten başka ne anlamı var bilmiyorum.

MT standında olması ise ayrı üzücü. Bence çok kro bir davranış ve insana motosikleti sevdiren hiçbir yanı yok.

Korkarım ben de bu söylenenlere katılıyorum. Çok kıro. Ayrıca motorun hayati parçalarına boşta redline yaptırmak kadar zarar veren başka bir hareket daha yoktur. Detayları tartışabilirim...

bence cok güzel olmuş.. ses de süper... beğenmeyenler olabilir.. fuarda da kiminin içini gıdıklar. kiminin beynini tırmalar ama motosikleti seven coğu arkadaşımız. bu tür egzoz seslerinden hoşlandıklarını düşünüyorum....

Ayrıca bu tür sesten hoşlananlara KRO dendiğini de ilk defa görüyorum..

Son düzenleme:
Herkes anlamak istediği gibi anlamış...

üstüne basarak bir kez daha söylüyorum. lütfen doğru dürüst okuyup, cevap yazacaksanız yazın.. ben de egzoz sesi severim. onla ilgili bir eleştirim yok zaten.

benim eleştirdiğim, sevmediğim ve kıro bir davranış olarak gördüğüm şey şu: "Kapalı bir mekanda egzoz sesi çıkartmak". Zaten ses kirliliği var bi de egzoz sesleriyle, kulaklara zarar verecek bir hal alıyor. Hem de o kadar insanın doluştuğu bir alanda sigara dumanlarının yanında egzoz gazı solumak ne kadar hoş bilmiyorum.

Herkes anlamak istediği gibi anlamış...

üstüne basarak bir kez daha söylüyorum. lütfen doğru dürüst okuyup, cevap yazacaksanız yazın.. ben de egzoz sesi severim. onla ilgili bir eleştirim yok zaten.

benim eleştirdiğim, sevmediğim ve kıro bir davranış olarak gördüğüm şey şu: "Kapalı bir mekanda egzoz sesi çıkartmak". Zaten ses kirliliği var bi de egzoz sesleriyle, kulaklara zarar verecek bir hal alıyor. Hem de o kadar insanın doluştuğu bir alanda sigara dumanlarının yanında egzoz gazı solumak ne kadar hoş bilmiyorum.

"Davulun sesi uzaktan hoş gelir." atasözünün doğrusu;
"Motosikletin sesi uzaktan hoş gelir." mi acaba? :cherry:

Harley lerin sesini çekmek için koştuk ama yetişemedik, Bizim R6 patlatınca hemen (başında bekleyen biri var sanki) patlatmaya başlıyolardı, ben gidene kadarda bitiyodu, 2 kere denedim yakalayamadım :D

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bir ara Izmir'den Cengiz abi gaz verdi, hemen dibindeydim ama bir iki saniye icine bir baktim aramiza 10 kisi girmis. Egzost sesini duyan tum mahalle tabi saniyede olay mhallinde beliriverdi. :)

Paylaşım için sağol. Ses güzel. 4 silindir sesine hastayım. Harleyin sesinide merak etmedim değil. :)

Merhaba arkadaşlar, Bende motosiklet aşkıyla yanıp tutuşan bir arkadaşınız olarak kardeşimle fuardaydım. Ses gelince kafamı o kadar hızlı çevirmişim ki kafam kardeşiminkine çarptı. Ses çok çok iyiydi ve bence de standa ilgi çekmesi bakımında fazlasıyla faydalı oldu. Teşekkürler

o sesin kıymetini chopper cılar Bİlir.. Alper Tİmde Benim Kafadan... Adam Patlattıkça İçim Gıcııklandı Resmen ve Fiilen :d FEnaydı ya Ufh... Harleyimiz Olsada Patlatsak Gerçi Benim Motorda Patlatıo ama Onun Gibi Değil :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu egsozda mısır patlatılırmı..:cyclopsan

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motosiklet,
duruşuyla, gidişiyle, SESİYLE kısacası herşeyi ile sevilir.
Birinden biri eksik olmaz.
Olamaz.

Tamamen motosiklete özel ve motosiklet tutkunlarının bulunduğu bir fuar ya da herhangi bir organizasyonda, egsoz sesi de dinletilir, lastik yakılıp, kokusu da buruna çektirilir.
Eğer bunlar hoşunuza gitmiyorsa, o ortamın adamı değilsiniz demektir.
Hemen uzayın böyle ortamlardan.
Gerçekten sıkıntı verir.

Örneğin fuarda gördüğüm ve beğendiğim bir motosikletin sesini de duymak isterim.
Benim gibi herkes bunu isterse olacak karmaşayı düşünün.
Ama katlanacaksınız.
Katlanamıyorsanız o ortamda işiniz yok demektir.

"Ben çamur sevmiyorum ama Enduro seviyorum"
demek gibi bir şey bu.

Bana göre rahatsız olunacak bir olay değil.

Kroluk yakıştırması da bana göre yanlış.
Yapılan bir eylem, toplumu rahatsız ederse, bunu kroluk olarak tanımlayabiliriz.
Yani o egsoz sesini mahalle arasında, orda burda dinletenlere ben de aynı etiketi yapıştırıveririm.

Ama eğer egsoz sesi bir motosikletçiyi rahatsız ediyorsa, o motosikletçi arkadaşımız henüz motosikletçiliği kavrayamamış diye düşünürüm.

Ben itiraz eden arkadaşların kalitelerini ve kapasitelerini bildiğimden, yukarıdaki görüşlerime uymamalarını şöyle değerlendiriyorum.

Sanıyorum bu itirazlar, aynı şeyin insanları rahatsız edecek mahallerde de yapılmasından ve gerçekten kroluk olarak adlandırmak gerektiğine inandığım davranış biçimlerine bir itirazdan kaynaklaıyor.
Haksız da değiller.

Ama ortam motosiklet ve tutkunlarının buluşma ortamı olunca olayın farklı bir yönü olur.
Sanıyorum arkadaşlarım genelleme yapma yanlışlığına düştüler.
İtirazım bunadır.
Orası motosiklet tutkunlarının buluştuğu yer.
Şov da olacak, egsoz sesi de dinlenecek, mankenler de olacak, bira da içilecek.:)

İtirazı olan var mı???
bakalim.gif

bi motorun üstüne SATILIK yazmışlar...we aynı motorda dewir kesiyorlar...şaka qibiydi...dewir kesilen motor alınır mı be...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar