gökan çok hızlısınyavru kuş mete cumartesi gider ayak görüştük ama bugün affetmem koklaşcaz tekrar :rendeer:
heyy pis zenci...lanet poponu tekmeyeleceğim adamım...bir siyahın arabasının teybine dokunmamayı sana öğreteceğim...![]()
evet her genç kızın başına gelecek olan o sahneyi sana uyguladım çeközlemedin bilee yavru kuşama pazar günü ekintiye uğrdık herşeye ramen seviyorum seni bebek:rendeer:
dostum bugün ordaydım canım sıkkın geldim...baktım yoğun kalabalık...burnumdan soluyodum zaten hemen kaçtım...Atillanın Kırbacıyla Crazyyusufcuğu gördüm sadece...cumartesi öğleden kalan baş ağrısını saymıyorum bile...sana hayırlı yolculuklar...
Biz kaçırmışız demekk 1-2 saat takıldık MT standında aslında.. Ama aynı anda orda olsak farkederdim muhtemelen :queen::bounce:
hakkında dedikodu var...1000 ytlye tulum almışın...doğrumu haco...daha makina yok ama...:queen:
hafdi hayrını gör o zaman..güzel tulum...tulumlar zyıf bünyeye hep gider zaten...benim tulum giydiğimi düşün 122 kiloyla...![]()
doğrudur dedikodular.. İnsan gaza gelince biyerde fos ediyo o gaz :mrgreen:. Makinada piyasaya çıkarsalar olacak ta ne bekliyolarsa artık goremedik haala bayiilerde ninja250 yi :farao:.
Tulum güzel ama allah için,
![]()
doğrudur dedikodular.. İnsan gaza gelince biyerde fos ediyo o gaz :mrgreen:. Makinada piyasaya çıkarsalar olacak ta ne bekliyolarsa artık goremedik haala bayiilerde ninja250 yi :farao:.
Tulum güzel ama allah için,
![]()
ne yaptın pazarlık işini sırt korumalığını aldınmı yoksa paraylamı kaktırmaya kalktılar 975 ytl idi idmi tulum:wiinkk:
m tech marka yurt dışında çok tutulan bi marka ama dainesse ve clover kadarda iyi:rendeer:
hoca bişey dicem yanlış anlama lütfen...2004 üyesisin...beklerdimki ilişkilerin veya ne bileyim bağlantıların sağlam olsun ve bu mesajına birileri cevap yazsın...ben hep şunu derim...sanaldaki dostluklarda sanaldır...yani takip ediyorum olumlu olumsuz cevap yazanda pek yok...tanınmak tanınmamakla alakalı bir durumda değil...hiçmi dostun olmadı şu ortamda...ulan valla benim bi araba ayarlayıp seni fuara götüresim geldi..sende bira ztoparla kendini dostum...lanet fuara gitme boşver...kimsenin umrunda olmaman beni üzüyor haco...ale:
aynen öyle mete abicim. yazdınmı tanınıyorsun yazmadımı unutuluyorsun. buraya günde onlarca kişi üye oluyor. nekdar çok yazar resmini akıllara kazırsan okadar tanınırsın.. e üye oldumuz zman değil yazıpda göründüğümüz kadar bilindimiz aşikar .ama hyosung metrodan -globale geçtiği dönemde 10 a yakın motoru bizzzat bayi de göstererek sattıran biziz adamalr motorlarını değiştirdiler, biz daha alamadık.e motorsuzda artçı git gel olmuyor sürekli. yan ianlican dediğin gibi sanal alemde dostluklarda sanal oluyor. ama önemli değil. bölecede kim dost kim sanal ortaya çıkıyor. bu sefer gidemedik kaldı fuar. olsun önemli değil. şimdinin dünyasında, çıkar arkadaşlıklarımız oalcağına adam gibi bi dostun olsun demişler.. bu yazıda burdan yardımcı olduğumuz arkaşdalarımıza sitem olsun. valal global fuarda olsaydı beni arabayla alıp götürmüşlerdi
iboyada bin teşekkür, onlarca adamı tavsiye ile gönderdikde gelişim sürücü kursuna ,bi ibo bizi fuara götüremedi..msj cevap vereydin bari ibo .. yazık.