Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada

yarın fuara gidicek arkadaşlar yada mondial standında bu motorn fotosunu ceken elinde bulunan varsa ekleyebilirmi aşşagıda modelin uzaktan bi resmi var belki hafıza kartınızda vardır anımsatma yapsın diye ekledim...

sachs marka X-Road modeli var görünümünden çok etkilendim ayrıca markasının mondial olmaması bi mondial kullacısı olarak beni sevindirdi marka önemli değil asıl olan güvence ve bu alman firması bana biraz güven verdi...google da ki araştırmalarım üzerine bu markanın almanyanın köklü vede eski bir motor firması oludgunu gözlemledim yani mondial kanuniyi kıskanmış elindeki bayii&servis olayına yurtdışından sağlam bi iş ortağı bulmuş inşallah fiyatlarda ucuz olsun diye bi beklentim yok hem kalite hem ucuzluk olmaz ama uçuk bi fiyat olmıyacagına emin gibiyim çünkü 150cc bi motor zealsundan biraz yüksek olsun fiyatı razıyım.....tekrar söylüyorum mondial standında duvar tarafında bulunan kırmızı beyaz renkte olan sache X-Road modelinin yakın bi fotosunu çekip ekleyebilirmisiniz...

Son düzenleme:
bizde bugun fuardaydık.. öle kendimi cok cekmedim ama arkadasların ricası üstünde zx6 da bi foto cekildim.. nedenini bilmiyorum hatırlamıyorum ama sanki almıs kadar sevinmişim.. :mrgreen:

yorum sizin..

Bunlarda benden:

dsc00126fp6.jpg

dsc00127kr8.jpg

Buda bindiğim cıbır, koca fuarda bine bine buna bindim :mrgreen: Zaten kimse yoktu başında garibim :pale:
dsc00131fi0.jpg

E bitanede ben koyayım, hanım ablam güzel poz verdi, dayanamadım çektim :queen:
dsc00141ts0.jpg

eyvallah HARBİTÜRK saolasın teş. ediyorum abi sence motor nasıl güzel mi Albenisi varmı alınır mı sence tabi bana ulan özellikleri yok fiyatı yok ne biliim demezsen:) sadece görünümden bahsediyorum:)

En sona ben kaldım herhalde.Biraz motosiklet dışında şeyler de koydum sizler için. İşte benimkiler :cherry::bounce:

Son düzenleme:
Ben sımdı fuara gelcemde bıraz uzak yol 2 saat surer 12 de cıksam 2 de ordayımda saat kacta kapanıyor? bılen varmı abılerım

Ö.Z.€.R;1003295' Alıntı:
Öğleden sonra görüşürüz...

Bathu bunları görmedi herhalde :cherry:

gördüm dün baktım geziniyor göbekten bi daldım şaşırdıı :mrgreen: bugün koklaşcaz :cherry:

gördüm dün baktım geziniyor göbekten bi daldım şaşırdıı :mrgreen: bugün koklaşcaz :cherry:

heyy pis zenci...lanet poponu tekmeyeleceğim adamım...bir siyahın arabasının teybine dokunmamayı sana öğreteceğim...:p

yahu ne başım ağrıdı ya...sırf gürülü patırtı...Yarabbim ordaki görevli arkadaşlara sabır ver...insansan kafan almıyor ama robot gibiysen kaslar çeliktense iyi dayanıyorsun...

3 gibi orda olucam mt standında tanışır kaynaşırız umarım :)

Son düzenleme:
img3588largebw3.jpg

aklıma ne geldi ben olsam bu tellerin içine 2 3 tanede bulldog atardım iri iri wawww işte asıl o zaman ölüm tehlikesi olurdu =))

foto ekleyenlerin ellerine sağlık çok güzel fotolar çekmişler fuar da aksesuar üzerine yoğunlaşmış bölgelerin yada standların fotolarını çeken yok mu

Fuar tek kelimeyle harikaydı ya!!1
Gerek bizim bir arada olmamız,
gerek makinaların şahaneliği
veee gerek motorr alacak olmam:mrgreen:

Makara yaptığım bütün pozları koymuşunuz amanın:):):)

Son düzenleme:
ulen 2 gün rahat durmamışsınız, amma iş birikmiş :p

başta kendim olmak üzere, fuara katılan herkese teşekkür ederim :p Bazılarınızla yüzyüze tanışma imkanımız da oldu, başlıklarınızı kilitlerken artık çok kızmazsınız de mi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar