Fuar gezintim ve yeni kaskla montum...

arkadaslar adam dememişki bu kaskı alıyım aldım demiş.. o yüzden moral bozmayalım ve gercekten benim fikrim görünümü harika resmen sanat yapmışlar

Lazer vertigo Feyizoglunda:
Havale/EFT ile:
250.07 YTL

Diyor.. Bence sen pek pazarlık yapmasını bilmiyorsun ona 260 ytl verdiysen =)

o kadar kafama göre beden aradım bulamadım en sonunda lazer ın bu modelini buldum denedim falan 12 ay taksitle aldım...

hayırlı uğurlu olsun kardeş kenanla pozda yakışıklı olmuş küçük bir not iletecem NOT: kask seçiminde lazer le kıyaslanacak fiyata uygun daha kaliteli nolan aria markalarının kasklarından bakabilirdin lazer kask zamanla içeri çok rüzgar ve ses almaktadır deneyimlerimden tecrübelerimden tavsivede bulununuyorum tekrar hayırlı olsun...

aldım artık bi kere ama arkadaşlarımdan edindiğim bilgilere göre hepsi senle aynı fikirde değil...:cat::rendeer:

arkadaslar adam dememişki bu kaskı alıyım aldım demiş.. o yüzden moral bozmayalım ve gercekten benim fikrim görünümü harika resmen sanat yapmışlar

teşekkürler saol....:cat:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. :rendeer:
Hangi mağazadan aldın kaskını? Ben de yarın fuardan alabilirsem gothic stains i alacağım.

Son düzenleme:
o kadar kafama göre beden aradım bulamadım en sonunda lazer ın bu modelini buldum denedim falan 12 ay taksitle aldım...
Harçlıktan günde 1 ytl ayırıp 1 sene boyunca öedeyeceksin sanırım taksitleri:)Kask güzelmiş montta 140 iyi windy duymadım ama nerde yapıldığına baksana bi

Harçlıktan günde 1 ytl ayırıp 1 sene boyunca öedeyeceksin sanırım taksitleri:)Kask güzelmiş montta 140 iyi windy duymadım ama nerde yapıldığına baksana bi

ne harçlığı abicim babam sağolsun:cat: yoksa harçlıkla cikletten çıkan kasklardan bile alamazsın:cat:

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun ve allah kullanmaya ( gerekli yerde) muhtaç etmesin...

Son düzenleme:
Korhan, soruma cevap verecek misin?
Özel mesaj da attım...

Fuarda hangi firmadan aldın kaskı?

Son düzenleme:
hayırlı olsun . bendede lazer vertigo maxone var 1 haftadır kullanıyorum ama memnun deılım gibi bende tam cozemedım :D S bedenını aldım ılk baslar kucuk gıbı geldı sımdı buyuk gıbı gelıo tam olarak anlayamadım :silent: bide çeneden bağlama kayıslarının kaskın ortasından cıkmasından memnun deılım tam kulaga gelıo :S diğer tum modellerde alttan cıkıo sadece vertıgoda ortadan cıkıo. maske alıp oyle denıycem kaskı ama yazın napcam bılmıom :D

Korhan, soruma cevap verecek misin?
Özel mesaj da attım...

Fuarda hangi firmadan aldın kaskı?

ya abicim kusura bakma hatırlayamıorum fakat lazer kask satan çok yer bulamadım ben 2 tane bulmuştum birinde sadece kredi kartına taksit yapabiliodu ordan aldım ama sorarsan gösterirler elbet:cat:fakat nolan ada bakmanı tavsiye ediyim dün beni kafama göre beden yoktu bugün hepsi gelecekti ide söledi adam bana....

hayırlı olsun . bendede lazer vertigo maxone var 1 haftadır kullanıyorum ama memnun deılım gibi bende tam cozemedım :D S bedenını aldım ılk baslar kucuk gıbı geldı sımdı buyuk gıbı gelıo tam olarak anlayamadım :silent: bide çeneden bağlama kayıslarının kaskın ortasından cıkmasından memnun deılım tam kulaga gelıo :S diğer tum modellerde alttan cıkıo sadece vertıgoda ortadan cıkıo. maske alıp oyle denıycem kaskı ama yazın napcam bılmıom :D

Allah Allah hakkatten oluyormu ya benim kulağıma denk gelmio ve kafamıda aşırı fazlada sıkmıyo yani kaskta kafanı biras oynadığın zaman belli oluyo..fakat senin kulağına gelmesi kayışların o kötü benimde eski kaskın geliodu hem kaşındırıyor hemde yüzüme batıyodu...:cat:

Kaskın güzelmiş kardeşim, hayırlı olsun! Kazasız belasız.

teşekkür ederim abicim sağol:cat:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, güle güle kullan.. Ama başlık yanlış yerde.. :)

hayırlı olsun. Kenan Sofuoğlunun etrafı çok kalabalıktı ben girmedim arkasında şöyle bi baktım. Montlar çok uygun fiyatlara satılıyordu bazı ünlü markalar 100 de 50 indirim yapmıştı. 175 euroluk bir montu bizde 155 ytl ye aldık. Old(3 salon girişinde solda kalıyor)

Allah Allah hakkatten oluyormu ya benim kulağıma denk gelmio ve kafamıda aşırı fazlada sıkmıyo yani kaskta kafanı biras oynadığın zaman belli oluyo..fakat senin kulağına gelmesi kayışların o kötü benimde eski kaskın geliodu hem kaşındırıyor hemde yüzüme batıyodu

bahsettıgım yer kulak deıl yav tamm kulagın altında cıkıntı bı kemık var onla kulak arasında kalan bosluk acıo .ilk 3 gun bendede bı problem yoqtu sonra kulagımın ıcı agırmaya basladı sonra dıslerım. acaba ruzgardan dolayımı belkı ruzgar carpmıstır sonra kayıslar kulaga deydıkce acıtıodur bi maske alıp oyle denıycem kaskı

olmazsa bunu artcı kaskı yapcam kendıme yenı bı dene alcam ama kaskımıda degıstırmek ıstemıom desenı tıpı cok hosuma gıdıo :)

gule gule kullaaaaan:)

bende gecen hafta lazer vertigo kask aldım oda cok güzel

kenan abıyle goto ıı olmus hakkaten ankaradanda selmlar kndılerıne...bu arada gule gule kullan kardes aldıklarını ınsallah sadece ruzgardan eskırler....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar