Lazer vertigo Feyizoglunda:
Havale/EFT ile:
250.07 YTL
Diyor.. Bence sen pek pazarlık yapmasını bilmiyorsun ona 260 ytl verdiysen =)
hayırlı uğurlu olsun kardeş kenanla pozda yakışıklı olmuş küçük bir not iletecem NOT: kask seçiminde lazer le kıyaslanacak fiyata uygun daha kaliteli nolan aria markalarının kasklarından bakabilirdin lazer kask zamanla içeri çok rüzgar ve ses almaktadır deneyimlerimden tecrübelerimden tavsivede bulununuyorum tekrar hayırlı olsun...
arkadaslar adam dememişki bu kaskı alıyım aldım demiş.. o yüzden moral bozmayalım ve gercekten benim fikrim görünümü harika resmen sanat yapmışlar
Harçlıktan günde 1 ytl ayırıp 1 sene boyunca öedeyeceksin sanırım taksitlerio kadar kafama göre beden aradım bulamadım en sonunda lazer ın bu modelini buldum denedim falan 12 ay taksitle aldım...
Harçlıktan günde 1 ytl ayırıp 1 sene boyunca öedeyeceksin sanırım taksitleriKask güzelmiş montta 140 iyi windy duymadım ama nerde yapıldığına baksana bi
hayırlı olsun ve allah kullanmaya ( gerekli yerde) muhtaç etmesin...
güzel kask almışsın güle güle kullan kenanlada resim çektirmişsin ohh![]()
Korhan, soruma cevap verecek misin?
Özel mesaj da attım...
Fuarda hangi firmadan aldın kaskı?
hayırlı olsun . bendede lazer vertigo maxone var 1 haftadır kullanıyorum ama memnun deılım gibi bende tam cozemedımS bedenını aldım ılk baslar kucuk gıbı geldı sımdı buyuk gıbı gelıo tam olarak anlayamadım :silent: bide çeneden bağlama kayıslarının kaskın ortasından cıkmasından memnun deılım tam kulaga gelıo :S diğer tum modellerde alttan cıkıo sadece vertıgoda ortadan cıkıo. maske alıp oyle denıycem kaskı ama yazın napcam bılmıom
![]()
Kaskın güzelmiş kardeşim, hayırlı olsun! Kazasız belasız.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.. Ama başlık yanlış yerde..![]()
o kaskın modelı ne acbaa?lazerin hangı moldeı?
Allah Allah hakkatten oluyormu ya benim kulağıma denk gelmio ve kafamıda aşırı fazlada sıkmıyo yani kaskta kafanı biras oynadığın zaman belli oluyo..fakat senin kulağına gelmesi kayışların o kötü benimde eski kaskın geliodu hem kaşındırıyor hemde yüzüme batıyodu
Hallo,
wir sind aus Köln & Duisburg...willkommen in der Heimat & MT İzmir:rendeer: