öylesine bir gezi

kanka harbiden sağlam kitledin...sen hep sağlam kitlersin zaten...:rendeer:

Bilmeyenler için anlatayım...Biz Adapazarı Taraklıda bir şenliğe gittik...orada bu Mik Suarez ..Federal Bilo ve ben aynı çadırda yatmak zorunda kaldık...mazi işte...açıyı dereceyi bilmiyorum...uyuyordum ben...kendimden geçmişim...:queen:

unutulmaz anlara imza attık:rendeer::p

unutulmaz anlara imza attık:rendeer::p

kuzen hemen mesafeyi kapatma...buralarda benim fermanım geçer...haberin olsun...istersem batarsın istersem çıkarsın...benle iyi geçinmen bu veritabındaki saadetini ve huzurunu belirler...yani akıllı ol akıllı davran uslu takıl..:cat:

federal ..the..mertmertmertide kazandırırsak siteye herşey çok daha güzel olur...devam kanka..doğru yoldayız...Voltran yine bir araya gelir...

kuzen hemen mesafeyi kapatma...buralarda benim fermanım geçer...haberin olsun...istersem batarsın istersem çıkarsın...benle iyi geçinmen bu veritabındaki saadetini ve huzurunu belirler...yani akıllı ol akıllı davran uslu takıl..:cat:

federal ..the..mertmertmertide kazandırırsak siteye herşey çok daha güzel olur...devam kanka..doğru yoldayız...Voltran yine bir araya gelir...

müdür ben ferman felan bilmem annıomusun ordan kovdum burdanda kovarım allahın izniylen, buyur hodri meydan. çoluk cocuk vesilesi ile adapte olamıorum zaman zamanda olsa buralardayım kardeş ayağını denk al öptüm :rendeer:

güzel gezi güzel resimler böle gezileri çok sewiyorum ya atlayıp bir anda gitmek çok güzel bisi :):cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar