selam
şenol abi döktürmüşsün doğru söze ne denirki..
selam
şenol abi döktürmüşsün doğru söze ne denirki..
teşekkürler şenol abi biraz geç oldu ama kusura bakma
Burgman an 400 ile yeni motorun 650 arasındaki kullanıcı görüşlerini alalım.
Bu topiğe giren öyle kolay kolay cıkamaz.![]()
selam
abi öncelikle selam eder ellerinden öperim...:queen:
1- Çift silindir olması sebebiyle vibrasyon yani titreşim yok buda kullanım sırasında daha az yorgunluğa sebep oluyor ki bu bir artıdır.
2- Triptronic vites pek kullanmadım ama bu özellik de artılar arasında
3- Elektrikli aynalar çok ama çok kullanışlı özellikle trafikte kapattığımız zaman an650 nin genişliği an 400 göre 8 cm daha dar oluyor ve an650 büyük,trafikte sıkıntı olur diyen arkadaşlara duyurulur...
4- Pover süratlenmede kullanmadım ama inişlerde sürekli kullanıyorum kompresör freni olarak çok faydalı olduğunu düşünüyorum..hatta otobüslerin arkasında yazarya ''Roterdar'' diye bende yazmayı düşünüyorum bana göre bu özelliğin adı Roterdar...
5- Ön camın elektrikli yukarı ve aşağı inmesi rüzgarın şiddetine göre ayarlayarak şiddetli rüzgarda camı yukarı aldığımda kaskımın camı açık olsa bile rüzgarın en fazla %20 sini alıyorum...buda artı...
6- Lastiklerin büyük olması daha az sarsıntıya sebep olduğundan buda sürüş esnasındaki yorgunluğu minumuma indirmekte...
7- Yol bilgisayarı.....
8- Abs
9- En çok etkilendiğim de sesi uçak motorunun çalışması gibi bir eksoz sesi var yolda uzadığın zaman çıkardığı ses beni mest ediyor
Bunlar aklıma gelen artıları Tabiki herşeyden önce o bir suzuki burgman 650 sınıfının en iyisi bana kalırsa
Maxı scoterin kralı arkalarda kalmış.:cherry:
12000 bakımını yaptırdıktan sonra bir depoyla 220 km giderken 260-270 km yapmaya başladı. Bugman 650 kesinlikle şehir içi durk kalkları sevmiyor.ale:
Bu arada Cumartesi Sabah 09.00 carrefour hareketle şile yolu Mola gözlemecisinde kahvaltımızı yaptıktan sonra Honda Deauvill cı arkadaşla
Şile -Ağva yapacağız. Biraz pas atalım:cherry:
maşallah
şenol abi nasılız gezilere devam büyüksün
Yazı terkettiğimiz şu güzel havalarda yarım günü bile değerlendirmek lazım:cherry: Honda , Kymco, Suzuki farketmez. Abicim gördün geziyi atla gelseneBu ARADA altınızdakı aletin kıymetini bilin valla.
Şehir içi konfor, yok vitesmiş yok debriajmışşehir dışı sürat konfor lokum gibi makına Burgman 650. Biraz vitesli yapalım diye Deauville gectim.
Büyük tekerler,abs, yan cantalar, v.s yeni model . Değişiklik iyidir.:cherry:
Burgman 650 Kral makına
Sattım ama scoter alcaksam 650 den başka almam. :cat:
Gerci ona scoter demek biraz haksızlık oldu. Başka birşey.
Bu topik neden öksüz kalmış acabar:
Benim 650 almamı beklıyor.:cherry:
2004 modeller 13000-14000 tl cıvarı ama kışa düşer:wiinkk:
Bu topik neden öksüz kalmış acabar: