yokmu eski - ayağı alçıda üyeyi alacak bir Allahın kulu be..arabayla gidecek.. cuma yada ct yada pazar..( motosikletle olmaz bu havada ..zaten ço kkiş ibu havada motorla gitmeyip arabası iel gidecektir)
05335571592
maslak civarında oturuyorum(itu yurtlarında) son anda yamahaya yuh demeye gittiğimde (yzf 125 =9 milyar) sinirimi yatıştırmak davetiye verdiler. yani beni arabasıyla alacak arkadaşyada arakdaşalrın bi araba dolusu davetiyesi benden..ayağımda kırılacak zamnı buldu. ahhaha zorla çağırıp oynattıalr halısahada bela çağırdı sanki neyse davetiyeler benden kişi başı 10 lira bayılmayın benide alın gidip gelelim. oke.
abi okudum. da zaen cevabı deminki yazımın içinde belirttim.. motor iş iyaş sneinde dediğin gibi. alçı ile yağmurda olmaz. zaen dengemi ayakta bile zor sağlıyom değneklerle.. artı kgerisini sen düşün.
çaresizim ..
biri gelip biletleri bari alsın.. benden.
haco bak benden duymuş olma...1.salonda 1.yer de %30 indirimli mallar var diye biliyorum...hatta ben yarın bişiler bakıcam...belki bir pantolon...hepsi bizim arkadaşlar olur...piyasada 5 orda 3...aynı mal...kelepir...
benim kase biraz büyük olur söylemesi ayıptır...
.ıçımıza girerse pantolonu kapıcam...:queen:
pardon yarın CUMA dimi ...yarın kızımla evdeyim..CUMARTESİ...PAZAR...:cat:
Cumartesi öğleden sonra ve pazar günü METE HAN 99 nolu şanlı Fenerbahçe formamla fuara katılacağımı eşe dosta hayranlara bana uyuz olan tüm kişilere müjdelerim..forumdaki gibi bir tip değilim..lakayıtlığı sevmem...mesafeyi koruyunuz..
:queen::queen:
bide biz gidebilseydik..
yazık yaa. koca mt den bi adam çıkmadı arabasıyla giden.. giden çokturda arabasıyla giden kalp sahibi çıkarmı avrupa yakasından , bize de bi el atarmı onu bugün görücez. son gün..