Motoshow'08 Hakkında Herşey Ücretsiz Davetiye 2008 Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen abi f5650cs olur kendılerı

Alaman mımarısı ıle tasarlanmıs çinde hayat bulmuş türkiyede satılan Global bi motur hahahahahah

Allah o cinali Türkleri davul yapsın...siparişi verirler...bu minik adam Çinlilerde herşeyi kolanlar zaten...rahmetli bi sevdiikleri varsa onlarıda klonlasın bu Çinliler...versinler siparişi...

bunlar varya ne ticarete ne etiğe ne ahlaka uyan kişiler değil...var haco varr...bunuda alan var...

haco keşkem bi Kymco straıght 150 çekseydin be...ayıp dimi...ne konuştuk senlen...:pale:

aa Erhan Başkan gelmiş...şikayetmi ettiniz len beni...:p

yanlız kimse bişey demesin şu aroranın bmw çkaması olan motrunu beğendim fiyatını bilen varsa yazsın çok merak ettim yani gidice görücem ama şmdiden heyacan yapayım dedim :queen:

Arkadaşlar bilet bulamıyorum... : (

arkadaşlar ist\silivride oturuyorum .gitmediğim motosiklet bayiisi kalmadı ama bi trlü bilet yok..pazar günü izinliyim ve fuar agtmessem kahrolurum :)
elinde fazla olan arkadaşlar bana kargoyla alıcı ödemeli yollayabilirmi.???
yada pazar günü fuarda bana temin edebilirlermi?

eveeeeeeeeeeetttt Fuara gidiooormmmmmmmm arkadaslar bılet nasıl bulabılırım yardımcı olursanız saat 3:30 da otobusum kalkıoDA:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben maalesef gidemiycem :((( lütfen bol bol resim atınn

Motoshow 2008 davetiye yardım?

Arkadaşları yarın yani cuma günü fuara gidicem ama davetiyem yok moto on dergisi aldım davetiye var dedi çıkmadı çıldırıcam hiçbiyerde bulamıyorum:pr:
1.sorum davetiyeyi bi şekilde temin edebileceğim bi yer yokmu (yardımcı olun arakdaşlar ) lütfen
2.sorum eğer davetiyesiz gidersem ne kadar ödemek zorunda kalırım

2 kişiyim bütün gün aradaım bulamadım çıldırıcam :pr:

Arkadaşları yarın yani cuma günü fuara gidicem ama davetiyem yok moto on dergisi aldım davetiye var dedi çıkmadı çıldırıcam hiçbiyerde bulamıyorum:pr:
1.sorum davetiyeyi bi şekilde temin edebileceğim bi yer yokmu (yardımcı olun arakdaşlar ) lütfen

yarın sabah fuardayım gelirsen veririm hocam ama 1 tane var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fuar girişi kaç kuruş bilen varmı.
geçen seneki lütfü kırdardaki fuara 20 ytl bayılmıştım, umarım bu düşük olur.

Merhaba arkadaşım

Bende motor-on aldım davetiye için içinden çıkmayınca verdim kalayı sonra sayfaları gezinirken birde baktım iki adet davetiye

Sayfayı kesiyorsun davetiyeyi veriyorsun içeri giriyorsun

Dergi yanımda olmadığı için sayfa numarasını sana veremiyorum dergiyi açarken ortalara doğru sağ safalarda kalıyor.

Bu arada fuara gidince motosiklet.net standından ik davetiye daha aldım yarın yine orda olacağım

fuar girişi kaç kuruş bilen varmı.
geçen seneki lütfü kırdardaki fuara 20 ytl bayılmıştım, umarım bu düşük olur.

Fuar giriş ücreti 10 ytl dostum.Cumartesi hava bozuk olursa araba ile gideceğim avcılar civarından 4 kişilik kontenjanım var haberiniz olsun,biletlere karışmam:mrgreen:

c.tesi giricemde pazarda gelmek icin bidaha girişte para vermiyim diyorum fuardan bilet temin edebilirmyim? pazat girmek icin

arkadaslar bu arada fuardakı fırsatlardan haberı olan varsa paylasın lutfen.kask mont vs.varmı guzel ımkanlar::sos::

arkadaslar bu arada fuardakı fırsatlardan haberı olan varsa paylasın lutfen.kask mont vs.varmı guzel ımkanlar::sos::

haco bak benden duymuş olma...1.salonda 1.yer de %30 indirimli mallar var diye biliyorum...hatta ben yarın bişiler bakıcam...belki bir pantolon...hepsi bizim arkadaşlar olur...piyasada 5 orda 3...aynı mal...kelepir...

benim kase biraz büyük olur söylemesi ayıptır...:p

.ıçımıza girerse pantolonu kapıcam...:queen:

haco bak benden duymuş olma...1.salonda 1.yer de %30 indirimli mallar var diye biliyorum...hatta ben yarın bişiler bakıcam...belki bir pantolon...hepsi bizim arkadaşlar olur...piyasada 5 orda 3...aynı mal...kelepir...

benim kase biraz büyük olur söylemesi ayıptır...:p

.ıçımıza girerse pantolonu kapıcam...:queen:

pardon yarın CUMA dimi ...yarın kızımla evdeyim..CUMARTESİ...PAZAR...:cat:

Son düzenleme:
yokmu eski - ayağıa lçıda üyeyi alacak bir Allahın kulu be ..arabayla gidecek.. cuma yada ct yada pazar..

05335571592

maslak civarında oturuyorum(itu yurtlarında) son anda yamahaya yuh demeye gittiğimde (yzf 125 =9 milyar) sinirimi yatıştırmak davetiye verdiler. yani beni arabasıyla alacak arkadaşyada arakdaşalrın bi araba dolusu davetiyesi benden..ayağımda kırılacak zamnı buldu. ahhaha zorla çağırıp oynattıalr halısahada bela çağırdı sanki :) neyse davetiyeler benden kişi başı 10 lira bayılmayın benide alın gidip gelelim. oke.

yokmu eski - ayağıa lçıda üyeyi alacak bir Allahın kulu be ..arabayla gidecek.. cuma yada ct yada pazar..

05335571592

maslak civarında oturuyorum(itu yurtlarında) son anda yamahaya yuh demeye gittiğimde (yzf 125 =9 milyar) sinirimi yatıştırmak davetiye verdiler. yani beni arabasıyla alacak arkadaşyada arakdaşalrın bi araba dolusu davetiyesi benden..ayağımda kırılacak zamnı buldu. ahhaha zorla çağırıp oynattıalr halısahada bela çağırdı sanki :) neyse davetiyeler benden kişi başı 10 lira bayılmayın benide alın gidip gelelim. oke.

geçmiş olsun...c.tesi KILLITARKAN beni ekerse motora binebilirsen alayım seni...Seyrantepedeyim...ama alçılıysa olmaz gibi...bide hava yağışlı...yalan olursun motor arkasında...

Evet arkadaşlar Motosiklet dergisi alın veya yüzsüzseniz bir motosiklet bayiinden isteyin 100lerce bedava veriliyor. zaten bu girişte alınan para ilgisiz kişileri fuardan uzak tutmayı amaçlıyor.

bu arada bende otobüse atlayıp geleyim cumartesi günü. en iyisi Mt stadını göreyim :) erhan sen sabitsin orda dimi :) Pro da gelecekmi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün ben de geleceğim fuara kısmetse. Yalnız motoru bu havada çıkartmayacağım o yüzden deniz otobüsü+metro ile gelmeyi düşünüyorum. Bakırköy'den metroya binsem tam fuar alanında iner miyim?

Super Moderator
Arkadaşlar bugün ben de geleceğim fuara kısmetse. Yalnız motoru bu havada çıkartmayacağım o yüzden deniz otobüsü+metro ile gelmeyi düşünüyorum. Bakırköy'den metroya binsem tam fuar alanında iner miyim?

kardeş deniz otobüsünden sonra bakırköy meydana yürü orda metro minibüslerini sor seni bakırköy metroya getirsin yani incirliye ordan bin metroya havaalanından bi durak önce cnr durağında in fuar ordan çok yakın:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar