5 kişilik motor!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar sizinle paylaşmadım ama 2 hafata önce dt125r aldım 34 plakalıydı 06 ya çevirdim emniyetteki arkadaşlar yolcu sayısını 5 yapmışlar bide sürücü dahil! motor (dt) marka gitmişler (ot) yapmışlar vay anasını dedim bişi olurmu diye sordum yok dediler ama gene bişiler yapmak lazım yeniden dosyanı çıkarmam gerekiyo öğleden sona gel dedi gitmedim kendi ayıpları işimi bırakıp bide onu düzelttiremedim!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar sizinle paylaşmadım ama 2 hafata önce dt125r aldım 34 plakalıydı 06 ya çevirdim emniyetteki arkadaşlar yolcu sayısını 5 yapmışlar bide sürücü dahil! motor (dt) marka gitmişler (ot) yapmışlar vay anasını dedim bişi olurmu diye sordum yok dediler ama gene bişiler yapmak lazım yeniden dosyanı çıkarmam gerekiyo öğleden sona gel dedi gitmedim kendi ayıpları işimi bırakıp bide onu düzelttiremedim!

Şöför hariç 5 kişimi?.... :queen::queen::queen:

Valla ne güzel işte.. Çevirseler 3 kişi ile dersin daha 2 kişilik kontenjanım var abi..... :queen::queen::queen:

Değiştirmene gerek yok.... Arkadaşın ruhsatta da yakıt türü dizel..... :cat::cat:

Yuhh diyorum baska da bısı demıyorum oturdukları yerden yanlıs ıs yapıyorlar bıde devriye gezenler ne yapsın...

abicim valla süper geyik...5 kişi binip şööle trafik subenin önünde tur atmak lazım:)

Bir şey olmaz sanırım. Bizim arkadaşın mazda 323 arabası var. Ruhsatta mazda MX-3 diye geçiyor...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim valla süper geyik...5 kişi binip şööle trafik subenin önünde tur atmak lazım:)

dediğini yapmak lazım aslında bi kanepe atıcan arkaya dolduracan adamları turlayacan deli gibi:queen:

Benim apriliadanın ruhsatta da yanlıs yazıyo :)
Hatta netten sorgulamada M.Z diye gözüküyo :p

daha fazla saçmalamasak okadar insanı kontrol etmek kolaymı iki tekerlekli şeytan işi bu fazla abartmayın tadını kaçırmayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar