Arkadaşlar Cross*enduro motor almayı düşünüyorum şu an için xl200 ü gözüme kestirdim gibi hala araştırma içerisindeyim.Ama xl200 ün ön çamurluğu biraz abartı geldi karga burnu gibiaranızda değiştiren var mı?
Büyük olduğuna sevindim çünkü benm boy 186 cm.Arkama artçı almayı da düşündüğüm için büyük olması benim için iyi.Arabalara modifiye yapan yerleri diyorsun sanırsam bilmiyorum ki olabilir belki...:silent:
Anladım.Bakalım artık cumartesi olsun da gideyim fuara orada görecez deneyecez canlı canlı bole olmuyor nettenrahat ol ben xt 125 denedim o da ufak tefek değil altında komik durmuyor adamın.
190 cm / 90 kg'yim endurolarda sıkıntı olmuyor zaten yüksek hepsi,
gidişleri, kullanım ferahlığı hakkında bilgim yok yalnız. görsel olarak yorum yapıyorum.
bende arıyorum motor karar vermekte zorlanıyorum, bulamadım gitti kendime göre birşey.
çamurluk için aynen o dediğini kastetmiştim
hani karlık falan yapıyorlar alt kısma
Anladım.Bakalım artık cumartesi olsun da gideyim fuara orada görecez deneyecez canlı canlı bole olmuyor nettenale:
ale:
Biraz hayal kırıklığı olacak çünkü xl 200 artık üretilmiyor o yüzden fuarda yok hatta 4 senedir yok fuarlarda.
Biraz hayal kırıklığı olacak çünkü xl 200 artık üretilmiyor o yüzden fuarda yok hatta 4 senedir yok fuarlarda.
sen var mısın bu fuarda?![]()