XL 200 ün ön çamurluğunu değiştiren var mı?

Arkadaşlar Cross*enduro motor almayı düşünüyorum şu an için xl200 ü gözüme kestirdim gibi hala araştırma içerisindeyim.Ama xl200 ün ön çamurluğu biraz abartı geldi karga burnu gibi :) aranızda değiştiren var mı?

çamurluğu kafana takma. cross motosikletler arasında en estetik çamurluk emin ol xl 200 dedir.

Arkadaşlar Cross*enduro motor almayı düşünüyorum şu an için xl200 ü gözüme kestirdim gibi hala araştırma içerisindeyim.Ama xl200 ün ön çamurluğu biraz abartı geldi karga burnu gibi :) aranızda değiştiren var mı?

Promethus nickli moderatör arkadaş bu işlerden anlar...ona başvurabilirsin...:)

XL200 parça uzmanı kendisi...:cat:

Dostum ne bileyim gerçeğini görmedim ama resimlerden videolardan xt125r olsun, rx125 in çamurluğu olsun daha kibar duruyorlar.Neyse cumartesiyi bekliyorum artık
motoshow da görecez.

xl200 bende bakıyorum
hsonu ortaköyde gördüm bitane baya eskiydi.
epeyce büyük bir motor bu arada ve
hakkaten kocaman çamurluk var.
xt125lerin daha kısa ve sivri.

arabaların altına eklenti yapan adamlar sana yardımcı olabilir mi acaba?

Büyük olduğuna sevindim çünkü benm boy 186 cm.Arkama artçı almayı da düşündüğüm için büyük olması benim için iyi.Arabalara modifiye yapan yerleri diyorsun sanırsam bilmiyorum ki olabilir belki...:silent:

Büyük olduğuna sevindim çünkü benm boy 186 cm.Arkama artçı almayı da düşündüğüm için büyük olması benim için iyi.Arabalara modifiye yapan yerleri diyorsun sanırsam bilmiyorum ki olabilir belki...:silent:

rahat ol ben xt 125 denedim o da ufak tefek değil altında komik durmuyor adamın.

190 cm / 90 kg'yim endurolarda sıkıntı olmuyor zaten yüksek hepsi,

gidişleri, kullanım ferahlığı hakkında bilgim yok yalnız. görsel olarak yorum yapıyorum.

bende arıyorum motor karar vermekte zorlanıyorum, bulamadım gitti kendime göre birşey.

çamurluk için aynen o dediğini kastetmiştim

hani karlık falan yapıyorlar alt kısma

Son düzenleme:
rahat ol ben xt 125 denedim o da ufak tefek değil altında komik durmuyor adamın.

190 cm / 90 kg'yim endurolarda sıkıntı olmuyor zaten yüksek hepsi,

gidişleri, kullanım ferahlığı hakkında bilgim yok yalnız. görsel olarak yorum yapıyorum.

bende arıyorum motor karar vermekte zorlanıyorum, bulamadım gitti kendime göre birşey.

çamurluk için aynen o dediğini kastetmiştim

hani karlık falan yapıyorlar alt kısma
Anladım.Bakalım artık cumartesi olsun da gideyim fuara orada görecez deneyecez canlı canlı bole olmuyor netten:pale::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar