Yamaha YZF R-125 8,500 YTL imiş sizce biraz fazla değil mi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimleri koyarak %35 fiyat farkını mı açıklamaya çalıştın?

ki zaten honda da sınıfında pahalı bi alet.. grenajlı, motorlu, bmx bisiklet 5500 eder diorsanız bişi diyemem tabi ama sanırım ben bi bin ikibin ytl ye yapabilirim benzer bişi :)

yahu arkadaşlar lütfen iyi düşünün. araba satılıyor bu paraya.. hangisinde işçilik, malzeme, mühendislik, bilimum ıvır zıvır daha fazla? motosiklette mi arabada mı?

adamlar tutturmuş bi piyasa gidiyor.. hele bizim gibin koyunun bol olduğu memleketlerde de güselinden vergiyi alttan alttan giydiriyor takım-ül siyasi.. değme gitsin :)

bence alet güzel gerçekten de..

dnz akkay. meselesi gibi.. verilir verilir de 3 liralık malzemeye 13 lira vermek akıllı insanın (benim fikrimdir sadece beni bağlar) işi değil :)

Ninja 250 9.500 ytl gibi fahiş bi fiyattan satılsa bile yzf-r 125'i tarihe gömer.Beldeyama kafayı yemiş :queen:

asfalt meleği Yani bu mu şimdi alınmama sebebi "bu paraya araba va"r:queen:
Parası olan alsın .....
Hı bi de cbr125 inde fiyatı 125lik için fazla yamahanın yaptığı ise terbiyesizlik :cherry:

nayır nolamaz

asfalt meleği Yani bu mu şimdi alınmama sebebi "bu paraya araba va"r:queen:
Parası olan alsın .....
Hı bi de cbr125 inde fiyatı 125lik için fazla yamahanın yaptığı ise terbiyesizlik :cherry:

motosikletin arabalardan daha ucuz olması gerektiğini savunuyorum. alınmama sebebi öne sürmüyorum. anlaya anlaya onu mu anladın.. ah varya beni bi sen anladın sen de yanlış anladın diye geyik yapasım var lakin işten yeni geldim ve acıktım :) .

nayrıca... kimsenin cebindeki para yada parasını nereye harcayacağı da beni ilgilendirmez bilindiği ve kabul edildiği üzre :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yamaha YZF125
2008_YZF-R125_EUR_VPBC3_STU_0004.jpg

Honda cbr125
Honda_CBR125R_2007_rouge_stgz

SS e 1000 likle başlamaktansa ben bu motoru sonrasında 600 cc yi tercih ederdim ve bu yaz artık 10 000 ytlm birikmiş olacak ve bir motor alacağım kim bilir ilk viteslim belkide bu olur gerçi 220 cc den sonra 125 biraz ufak kaçacak ama :p:pl::queen::flower:::139::

Forumdan Uzaklaştırıldı
görünüş ve kalite olarak bir kere cbr125'i solda sıfır bırakır...ama bu para verilirmi derseniz ben vermem!!fiyatı hakkaten uçuk...:farao:

yamaha ybr 250'de yaptığının aynısını yapıyor. şaşkınlıkla izlemeye devam edelim. bakalım kaç tane meraklısı çıkacak?

baya bi uçukk fiyatt arkadaslar bu

cbrınn yeni kasası da aynı fiyattan olabılırrr

ya arkadaslar fiyat kesin değillll!!!!!!!!!!!!!!!! sallama iş yapmayın yarın bakalım fuarda ne olacak.......!

Çok yüksek bir fiyat bu fiyata hysong 250cc motor almak varken bunu ancak parası fazla olan kişiler alır.Gerçekten motor alırken fiyatını düşünmeyenler alabilir.2.elleri olursa belki alınabilir.

yahu hakkını vermek lazım.. alet hoş cidden.. ama neden bu kadar para?
yani bunu alsa alsa 100 kişi alır. ybr125 herhalde bi onbin kişide vardır.. yani yine onbin satmak dururken neden yüz?

yahu hakkını vermek lazım.. alet hoş cidden.. ama neden bu kadar para?
yani bunu alsa alsa 100 kişi alır. ybr125 herhalde bi onbin kişide vardır.. yani yine onbin satmak dururken neden yüz?

Katılıyorum...Hadi 250 cc üstü motorlarda ötv iyicene uçuk (%37) , 250 cc altı bari %22... Hal böyleyken niye bu kadar pahalı fiyatlandırıyor beldeyama ? Bu adamlar satış yapmak istemiyorlar herhalde.Ybr 250 de de aynısını yapmışlardı gerçi beklenmedik birşey değil.

Vay anasını fiyatlara bak la.... Bu gidişle 125cc motor bile alamayacağız. Türkiye'deki motosiklet sevdalılarının en az %50 si motorsuz kalır...
Motorda tip 10 numara ona bir lafım yok ama fiyatı adamın ocağını söndürür.

Peki diyelim 8.500'e aldık..Plaka felan..Oturdu 9.00 'a..

Acaba 2.el olarak kaça satabiliriz...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar