Merhaba arkadaşlar 550-600 tl civarı bütcem mevcut, kask ve mont için kaskı Mt almayı düşünüyorum, mont için önerisi olan varmı ? Bajaj Pulsar 150NS sahibiyim.
Merhaba arkadaşlar 550-600 tl civarı bütcem mevcut, kask ve mont için kaskı Mt almayı düşünüyorum, mont için önerisi olan varmı ? Bajaj Pulsar 150NS sahibiyim.
iyi günündesin bana deng geldin özelden yazıyorum
ürünlerin satıldığı siteleri yazınca reklam olmasın diye özelden yazdım
mont durt road vogue 4 mevsim fiyatına göre iyi 1.75 kilo 93 xl beden oturdu fiyatı google amcadan alıcağınız yerler siteler bol istanbulda mağzadan alma imkanıda var
kask ls2 ff370 easy çene açılır ve güneş visorlu bir mağzada aynı marka üzerinde deneyip bedeni kesinleştirip uygun fiyatlı mağza bulunursa alınır veya sitelerden uyguna alınır veya kapalı kask tercihi aynı markada uygun fiyatlara vardır bu ürünler fiyatına göre iyidir daha güzel fikri olan söylesin alak vardamı almadım Konu yeni sandım özelden yazdım ama almıştır bile garibim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
bu yazdığım ürünlerin forumda konularıda vardır bakıp bilgi sahibi olabilirsiniz
Cabergin çene açılır sharptan 5 yıldız almış kaskı var tek galiba bizim burda motorlu polisler vb ondan kullanıyor inceledim denedim güzeldi çene açılır için tavsiye edebilirim ben ucuza aldım baya kask ve mont aynı yerden aldığım için + bel koruması vb hediye olarak aldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)