Kayseri'mt'den,incesu ve ürgüp gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir çok arkadaşla dünkü gezimizde yeni tanıştık..gelmeyen arkadaşlarımızda vardı,bu keyifli ortamı kaçırdılar :) resimleri sizlerle paylaşmak istedim,gidilen yerler;incesu ve ürgüp :cat:

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş.....:cat:

Yanlız biz İstanbul'da olanlar için böyle yollar hep gıpta edilecek yollar....
Bizim için de sizler bol bol keyif yaptıkça hoş oluyor. Allah'a emanet.....

Güzel bir gezi, güzel resimler, en kötü gününüz böyle olsun. :)

Yalniz dikkat ettimde gezi suresince cekilen fotolarda gordugum kadari ile kayseri mt grubu yolda motosiklet grup surus kurallarina pek uymamis :)Ben kayseriye ve urgupe her sene en az 2 defa gelirim:) ancak bu sene motosikletle gelmeyi dusunuyorum 10 saatlik bir yol :cat:

Yalniz dikkat ettimde gezi suresince cekilen fotolarda gordugum kadari ile kayseri mt grubu yolda motosiklet grup surus kurallarina pek uymamis :)Ben kayseriye ve urgupe her sene en az 2 defa gelirim:) ancak bu sene motosikletle gelmeyi dusunuyorum 10 saatlik bir yol :cat:

uymamanın nedeni yollar boş.. yollar boş olunca millet sağa sola böyle dağılıyor işte :) teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için :rendeer:

kayseri, kayseri:cat:

teker yapan arkadaşımı kınıyorum, cuma günü bende teker yapıyordum kendimi de kınıyorum. ama bu tip fotoları siteye atmıyorum bence sizde biraz duyarlı olun, gezideki bütün motor severlere bukareleri bize yaşatan herkeze saygılarımı sunuyorum.

güzel gezi oldu. umarım en yakın zamanda daha güzellerini yaparız..
fotolar için yeniden teşekkürler

rup

vayy anamın memleketi incesuu bi fotoda olsa görünce içim bi acayip oldu; Gitmeyeli yollar müthiş olmuş...

İyi gezi olmuş paylaşım için tş.Arkadaşta r1 le ii kafa yapmış tb.istersen arkayı kaldır onlarıda koy.Kim naparsa kendine yapar kimseye bakarak iş yapılmayacağını öğrenmeliyiz.

ferhat bi günde develi'ye doğru gidin,bol bol foto çekin.

kayseri MT tekeriniz düz bassın:rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık :rendeer: biraz'da kayseri merkezinin foto'larını görseydik süper olurdu özledik memleketi :rendeer:race,scooter,enduro,cruiser ayrımcılığı yok işte motorculuk,dostluk budur..

Son düzenleme:

m.s

çok güzel gezi olmuş kayseri'mt..çalışmasaydım bende gelecektim ama inşallah bir dahaki sefere :rendeer:

vayy anamın memleketi incesuu bi fotoda olsa görünce içim bi acayip oldu; Gitmeyeli yollar müthiş olmuş...

Vaaay benim de anamın memleketi.Bide hanımın memleketi.İncesuuu...Ne zaman gdecek olsak kıldan yünden bahanelerle hep yan çiziyon en küçük biladerim benim.Sonra yollar müthiş olmuş,İncesuuu felan.:cherry:

arkadaslar süper bi gezi olmus.gelemedim elimde olmayan sebeplerden dolayı..içime oturdu çok kıskandım:D

emeğinize sağlık güzel bir gün gecirmişiniz
tebrikler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar