1,5 gün Antalya seyahati muhteşemdi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
haftasonu şölebir antalyaya minibir gezi yapayım dedim şehiRiçi stresini yollarda atmak için gece 24:00 te çıktım yola gebzeden yalovaya geçtim,.iznik ve bilecik yolundan bozüyük,kütaya,afyon,sandıklı,burdur ve antalya gece 03:00 de bilecikte kaldım yola sabah devam ettim ölen burdurda serhat ekinciile buluştuk sonra antalyaya geldim

işte serhat ekinci burdura nezaman gelsem kardeşim karşılar beni tabi burdura gelince meşhur şişten yememek olmaz bana ayırdığın zaman için teşekkürler serhat.

Ümmet abi hep yolda hep yolda...
Kaazasız belasız daha da çok gezersin inşallah..:rendeer:

ooo ümmet abi yine boş durmamışsın :)

tekerin düz bassın Allah Kaza bela göstermesin

Aha yine ben... :cherry:
Yaw severek yapıyoruz biz bu işi Ümmet abi!!! :cat:
Altımızdaki motorun önemi yok ama dimi!!! :)
Yine beklerim!!!

Son düzenleme:
of be abi :) mini gezin bu senden bi almanya gezisi bekliyorum :) hayatını yaşıyorsun :)türkiyedeki yolları devletten daha iyi bilioyorsun :)

Tebrik ederim. Allah kazadan beladan kötülükten korusun. Allah daha uzun yıllar uzun yollar kullanmayı nasip etsin. :cat:

Hehehe serhat bilir işini abi şu çocugun motoruna bı kısmet bul satsında kurtulsun
Ümmet abı tebrikler :d

güzel bir gezi olmuşa benziyo. o şişler gecenin bu saatinde karnımı acıktırmadı desem yalan olmaz :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özledim oraları be... güzel memleket.. hatta iş gezilerinden kalan zamanlarımda... hatırladığım bi kaç küçük tatlı anım da şimdi gözlerimin önüne gedi.. eh be.. bu sene tatile oraya mı gitsek ne?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

alonso (seyfettin) kardeşim istanbuldan antalyaya geldiğinden beri yeni görüştük kısa ziyeret oldu ama onu görmek güzeldi özleşmişik bunu saymam abi tekrar beklerim dedi sağolsun.

işte buda okan kardeşim tubişin herşeyi kıymetlisi, sağolsun tubişten geldiğimi duymuş zahmet edip otele yanıma geldi arabasıyla dolaştık biraz antalya sokaklarında ,tekrar teşekkürler okan akşam zaman ayırdığın için.

cok gusel bı gezı olmus
allah dewamını da getırır inşallah
bende cok ozledım oraları ahh ahh

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gezmek,görmek kadar güzel birşey varmı şu dünyada en güzelini yapıyosun abi..resimler için teşekkürler....

Ümmet abiciğim, diğer fotoları eklediğinde bende yorumumu yapacağım.. Çok güzel bir kahvaltıydı benim için..

sevgili ümmet abi adanaya gelirsen bekleriz,güzel gezi olmuş emeği geçenlere saygılar sevgiler

abi sana diyecek birşey bulamıyorum süpersin :cat:tekerine yüregine saglık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar