ince iş toplanın :D (özellikle bayanlar)
-
Valla admin bey amca forumun kurallarina aykiri mi bilmiyorum ama paylasiyim mt uyelerini ailem gibi görüyorum o nedenle paylaşıyorum
Simdi universiteye yeni basladim hazirliktayiz okul baslayali 4 gun oldu sinifta bi kiz var hatta buyrun link : http://www.kizlarsoruyor.com/Flort-S...gozlu-kiz.html
Ikinci link : http://www.kizlarsoruyor.com/Flort-S...zlu-kiz-2.html
sizinde yorumlari alayim lutfen kiz ne demek istemis bana gore git basimdan demek istemis ama bir erkek bir kiz senden hoslanmis diyor ozellikle bayanlardan yardım istiyorum bide bayanlarin dilini cozebilmis deha beylerden yardim istiyorum
burasida ergen forumu oldu demeyin yardim edin kardesinize
Reklamlar
-
Gözleri kaşıkla söküp çıkardığın an benim film koptu.
İyi geceler genç arkadaşım.
-
konuyu kilitlemede gorkem reyiz
-
kusura bakmada verdiğin linkteki yazı ya da itiraf her neyse b.k gibi olmuş..kız sana aşıksa bile bitmiştir, resmen apaçiyim diye bağırmışsın...kız sana aşık olsa bile senin içinde motorun üzerine yatan cg ci ruhu farkedecek...kusura bakma dostum...
bu arada hiç bir kadın kız,yeni girdiği ortamda, hele üniversite ortamında kendisine gelen ilk talebe karşılık vermez...önce bi tartar kendi piyasasını falan, senin gibi ilk haftadan atlayan atlangoçları bi silkeler vs...
kolay gelsin...
-
Panter38 adlı üyeden alıntı
bayanlardan yardım istiyorum bide bayanlarin dilini cozebilmis deha beylerden yardim istiyorum
kendim de dahil tanıdığım hiç bir deha bayanların dilini çözemedik
hızlı girmişssin bu mevzulara
bir türk düşünürün de söylediği gibi "fazla sokulgan olma, stay cool"
-
erro adlı üyeden alıntı
kusura bakmada verdiğin linkteki yazı ya da itiraf her neyse b.k gibi olmuş..kız sana aşıksa bile bitmiştir, resmen apaçiyim diye bağırmışsın...kız sana aşık olsa bile senin içinde motorun üzerine yatan cg ci ruhu farkedecek...kusura bakma dostum...
bu arada hiç bir kadın kız,yeni girdiği ortamda, hele üniversite ortamında kendisine gelen ilk talebe karşılık vermez...önce bi tartar kendi piyasasını falan, senin gibi ilk haftadan atlayan atlangoçları bi silkeler vs...
kolay gelsin...
http://us.123rf.com/400wm/400/400/ou...amp-series.jpg
zaten kiz linkteki yazilari gormuyo oradada bura gibi paylastim kizin orayla haberi yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
tigermbz adlı üyeden alıntı
kendim de dahil
tanıdığım hiç bir deha bayanların dilini çözemedik
hızlı girmişssin bu mevzulara
bir türk düşünürün de söylediği gibi "fazla sokulgan olma, stay cool"
hizli olmayinca bi hafta sonra rakipler is basina geliyo kiz elden gidiyo zaten oyle becerikli değilim bu konularda aglayacam simdi ya :(
-
zaten kiz linkteki yazilari gormuyo oradada bura gibi paylastim kizin orayla haberi yok
la şu aşağıdakini kız okumadı mı, itiraf sayfasına yazdım demişsin işte...
''yeşil göz , yeşil göz ! bakma öyle bana herşeyi unutuyorum derse odaklanamıyorum gerçi bana bakmıyosun hocaya bakıyosun ama gözlerini sımsıkı yum kimse bakamasın o güzelliğe sağlıcakla kal
-
Keser döner sap döner yine sana döner ama dönmeye bilirde takma okadar
-
Motosiklet Eğitmeni
Kiz senin arkandami oturuyor,
önünde mi?
-
hizli olmayinca bi hafta sonra rakipler is basina geliyo kiz elden gidiyo zaten oyle becerikli değilim bu konularda aglayacam simdi ya :(
şunu anlamalısın:
bu işlerde becerikli değilsen, iyi kötü ağırbaşlı takılmışsın bu zamana kadar
o kız da ilk teklif götürene evet diyecekse birbirinize uymuyorsunuz zaten, sıkıntı çekersin iş olsa da
birbirinize uyuyorsanız "su akar, yolunu bulur"
bayanları çözebilmiş değilim ama bu mevzularda uyum, sabır ve kanaat üçlüsü önemlidir
-
-
erro adlı üyeden alıntı
la şu aşağıdakini kız okumadı mı, itiraf sayfasına yazdım demişsin işte...
''yeşil göz , yeşil göz ! bakma öyle bana herşeyi unutuyorum derse odaklanamıyorum gerçi bana bakmıyosun hocaya bakıyosun ama gözlerini sımsıkı yum kimse bakamasın o güzelliğe sağlıcakla kal
ben yazdım ama sınıftan biri olarak biliyor işte benden bilmiyor su anda
-
canerol adlı üyeden alıntı
bayadır sabrediyorum zamanı gelmedimi acaba
uyum varsa, yeterli sabrı da göstermişsen cesaretini topla ve konuş hemşerim
olursa düğününe geliriz, olmazsa kanaate sarılacan
-
coq adlı üyeden alıntı
Kiz senin arkandami oturuyor,
önünde mi?
sınıfın duzeni u seklinde paintten bi resim cızdım o cızgiler sıra :D
http://imgim.com/5836incie4917476.jpg
-
layn ne biçim site bunlar kızlardan soğudum valla
-
canerol adlı üyeden alıntı
seviyosan git konuş
çok düz oldu ama öyle
bayadır sabrediyorum zamanı gelmedimi acaba
bencede geldi kendiadıma konusuyorum
-
-
Valla admin bey amca forumun kurallarina aykiri mi bilmiyorum ama paylasiyim mt uyelerini ailem gibi görüyorum o nedenle paylaşıyorum
Simdi universiteye yeni basladim hazirliktayiz okul baslayali 4 gun oldu sinifta bi kiz var hatta buyrun link :
http://www.kizlarsoruyor.com/Flort-S...gozlu-kiz.html
Ikinci link :
http://www.kizlarsoruyor.com/Flort-S...zlu-kiz-2.html
sizinde yorumlari alayim lutfen kiz ne demek istemis bana gore git basimdan demek istemis ama bir erkek bir kiz senden hoslanmis diyor ozellikle bayanlardan yardım istiyorum bide bayanlarin dilini cozebilmis deha beylerden yardim istiyorum
burasida ergen forumu oldu demeyin yardim edin kardesinize
Şu gözleri kaşıkla sokup çıkartma muhabettinden sonra çoğu kişi bilmez bir zamanlar Coupling diye bir dizi vardı orda Jeff diye bir karakter vardı direk aklıma o geldi.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
uyum varsa, yeterli sabrı da göstermişsen cesaretini topla ve konuş hemşerim
olursa düğününe geliriz, olmazsa kanaate sarılacan
kızı bulsak uyarız uydururuz
sabırı biraz gösteririm
kanaate gerek yok nefes alsa yeter o derece yani
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Şu gözleri kaşıkla sokup çıkartma muhabettinden sonra çoğu kişi bilmez bir zamanlar Coupling diye bir dizi vardı orda Jeff diye bir karakter vardı direk aklıma o geldi.
benim yaş tutmuyo o diziye heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
motorcu48 adlı üyeden alıntı
bir kerede biri gevseklik yapmasın dişimi kıracam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)