Ayran İçkimidir,içecekmidir?
-
İÇKİDE KAPSAMLI YASAKLAR
* Alkollü içki reklamı hiçbir şekilde yapılamayacak.
* Firmaları hiçbir etkinliğe sponsor olamayacak.
* Eğitim, sağlık ve spor kuruluşlarında alkollü içki satılamayacak.
* Mekanlarda 'dışarıdan görülecek şekilde' içilemeyecek.
* Çakmak, kültablası, anahtarlık gibi eşantiyon ürünlerin hiçbirinde alkollü içki firması amblemi kullanılamayacak.
*Yasaklara uymayanlara 500 bin liraya kadar para cezası verilecek.
Erdoğan "milli içkimiz ayrandır" dedi, yasaklar geldi
Alkolde 'sıkı yönetim'
Hükümet alkollü içecekte yeni dönemi başlatacak bir tasarıya imza attı.
1 - Alkollü içki reklamı hiçbir şekilde yapılamayacak
2 - Kül tablasına ya da güneş şemsiyesine amblem konulmayacak
3 - Kargo ile içki gönderilemeyecek
4 - Yasaklara uymayanlara 500 bin liraya kadar ceza verilecek
Acaba diyorum EFES antik kentininde adını değiştirirlermi...
Ayran içkimidir,içecek midir?
:queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:
Reklamlar
-
* Mekanlarda 'dışarıdan görülecek şekilde' içilemeyecek.
bunun dışında diğerleri mantıklı...sanki fuhuş yapılıyo mekanda anasını satayım...sahilde yürürken anason kokusu vurmayacaksa burna, tüküreyim öyle memlekete ve müsebbiblerine
içki karşıtı tayfanın içki sevenlere de içirmeme gibi bi sevdası var anlayamadığım şekilde...
-
oh ne güzel yapmış. Tebrikler.
-
Lan rakısız dünya mı olur?
-
Motosiklet Eğitmeni
Ayran içki değil içecektir.
Aradaki bu farktan bihaber bir sazan rahatlıkla Türkiye'yi yönetebilir.
Bu da memleketimizin bir acı gerçeğidir.
-
Ne zaman gündeme böyle tırt konular getirseler arka planda hep başka fırıldaklar döndürüyorlar. Biz bunlarla oyalanana kadar atı alan da Üsküdar'ı geçiyor.
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Ne zaman gündeme böyle tırt konular getirseler arka planda hep başka fırıldaklar döndürüyorlar. Biz bunlarla oyalanana kadar atı alan da Üsküdar'ı geçiyor.
bakın, ayran içen nasıl da kendini belli ediyor
-
ulen meşhur tarafgir olarak ben bile yemem böyle ucuz numaraları
girmeyin o toplara agalar!
-
Ayran mayran derken vekiller kendilerine kıyak geçeceklerdi ama bu kez yemedi
-
albaywolf adlı üyeden alıntı
Ayran mayran derken vekiller kendilerine kıyak geçeceklerdi ama bu kez yemedi
teklif hala geçerli bence medyada duyulmasaydı 3 parti imzaları çekmezdi
-
verin oyları tayyibe
herkes ben vermedim diyor kim atıyor bu oyları yahu
-
-
selo9115 adlı üyeden alıntı
ben attım mesela...
Halden memnun musun?
-
Ayran ve yoghurt dünyaya mal olmuş milli yiyecek ve içeceklerimizdir.İsimleri bile direk geçmiştir.Milli oldukları konusunda hiçbir şüphe yoktur.Hem de faydaları saymakla bitmez.Yoğurt zehirlenmelerde bile kullanılabilecek derecede şifalı bir yiyecektir.Ayranın milli içecek olması neden kimin zoruna gidiyo anlamak mümkün değil.Rakı denen pis içeceğin zararları saymakla bitmez.Hem %99'u müslüman olan ülkemizde alkollü içecek dinimizce yasaklanmıştır.Buna rağmen rakıyı milli içecek olarak gören zihniyet , ılımlı islam dedikleri tarzda , yasağı , haramı , günahı ayırt etme yeteneği elinden alınmış , gerçeği doğrudan ayırt edemiyecek hale getirilmiş ve beyinleri yıkanmış bir toplumun geldiği hali göstermektedir.
-
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Ayran ve yoghurt dünyaya mal olmuş milli yiyecek ve içeceklerimizdir.İsimleri bile direk geçmiştir.Milli oldukları konusunda hiçbir şüphe yoktur.Hem de faydaları saymakla bitmez.Yoğurt zehirlenmelerde bile kullanılabilecek derecede şifalı bir yiyecektir.Ayranın milli içecek olması neden kimin zoruna gidiyo anlamak mümkün değil.Rakı denen pis içeceğin zararları saymakla bitmez.Hem %99'u müslüman olan ülkemizde alkollü içecek dinimizce yasaklanmıştır.Buna rağmen rakıyı milli içecek olarak gören zihniyet , ılımlı islam dedikleri tarzda , yasağı , haramı , günahı ayırt etme yeteneği elinden alınmış , gerçeği doğrudan ayırt edemiyecek hale getirilmiş ve beyinleri yıkanmış bir toplumun geldiği hali göstermektedir.
Bayat numaralar Birader bunlar
Ayran İçki değil içecekdir,Ayrıca Sen içersin ben içmem bu kimseyi ilgilendirmez
Gündemi Değiştirmek için Bizzat Erdağanın Kontürolündeki Medyanın hareketi ile saman altından su yürütülüyor yine
Elhamdülillah Müslümanım Ama o %99luk kısımda büyük bir oranda sorun var,Ermenisi,gürçüsü,Osu busu ,Ateisti dolu memleket ama nehikmetse hep %99 Oluyor
-
Halden memnun musun?
polemiğe gerek yok, bak arkadaşım NoMotorNoCry ne güzel açıklamasını yapmış.
-
Bu konu nasılsa kapanacak bari verip veriştirmekte fayda var. Pkk yı bülke için en büyük tehdit olarak görürdüm. Pkk bu vatan için büyük tehdit ama daha tehlikelisi, dinler arası diyalogçu Amerikan işbirlikçisi, kendi ifadeleriyle türk ordusunu bitirmek için sırtını ABD ye veren, maşallah din peygamber allah deyip, nedense her siyasi konunun ve devlet ihalelerinin içinden bir türlü çıkmayan hak yolunda yenen her haram helaldir masalıyla kendi aralarında günah çıkartan, ÖSYM sınav sorularına bile saldıracak kadar açgözlü onun bunun hakkını yemekten yüzü kızarmayan, Haçlı ABD menşeili ve maşası Pensilvanyalı cemaat demiyorum, hain örgüt lideri ve bilinçli destekçileridir.
-
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Ben rakının günah olduğuna inanmıyorum. Neden saygı duymuyorsunuz? Ayrıca yoğurt ve ayran her yerde var fakat Amerika'da Fransa'da İtalya'da Japonya'da rakı içildiğini hiç sanmıyorum. Rakı daha milli bence
-
Ben rakının günah olduğuna inanmıyorum. Neden saygı duymuyorsunuz? Ayrıca yoğurt ve ayran her yerde var fakat Amerika'da Fransa'da İtalya'da Japonya'da rakı içildiğini hiç sanmıyorum. Rakı daha milli bence
Rakının günah olmadığını sözlediğinize göre müslüman değilsiniz. SAygı duyarız.
Müslüman olmayan biri içebilir. Saygı duyarız. -Müslüman içse günahkar olur, uyarırız.o ayrı mesele-
Ama mesele şu ki içince insan olma özelliğiniz olan aklınızı yitiriyorsunuz.
Bloke edip, alkole rehin veriyorsunuz ki karşı olduğumuz kısım burası.
Mesele milli içki olup olmaması değil. Zararlı olması.
Zararlı olması da mesele değil. Başkalarına zarar vermesi mesele.
Sigara iç kendin zehirlenirsin. Sinemada içersen herkesi zehirlersin.
Mesele bu yani usta. Sizce rakı da milliyse öyledir. gerisini koyverin gitsin.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
-
Aslında boşa konuşuyoruz. Bu kadar yazdık da ne oldu? Verdiler ağzımıza bir sakız geveleyip duruyoruz işte. İstedikleri de bu zaten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)