- Motosikleti
- Forza 250
- Konu Yazar
Birkac hafta önce aldıgım ancak takıcak zamanım olmadıgı ve bu zaman zarfında motosiklet imi sattığımdan dolayı elimde patlayan angel eye ları motorun yeni sahibine hibe etmeye karar verdüm (öh ne cümle oldu)
Öncelikle farları söktüm
Ön camı sökmek zor olmadı, tırnaklarından attırmam yetti.
Bunlarda takacağımız angel lar.. 100 mm le olanlar far aynası ölçüsüne tam geliyor bizim motorun modellerine.. Çifti piyasada 50-60 civarı satılıyor. Ben 40 a aldım.. Çok dikkat edilmesi gerekiyor.. Çok narinler ve kabloları kopabiliyor.. Benim bir tane elimde patladı aldığım yerde teki kırık olandan tamamladım..
Angelların kablo çıkışlarını açmam gerekti.. Bunun içinde ince matkap kullandım.. Trafolarınıda farın arkasına monte ettim.. Sıcak silikonla yapıştırdım.. İsteyenler bildiğimiz şeffaf silikonda kullanabilir..
Denemek icin dsl modemimin adaptörünü kullandım
Gayet iyi gözüküyor.. En azından ben beğendim..
Ve montaj tamamlandıktan sonra bu hali alıyor..
Alan kişi hayrını görsün ne diyeyim
Umarım beğenmişsinizdir..
Öncelikle farları söktüm
Ön camı sökmek zor olmadı, tırnaklarından attırmam yetti.
Bunlarda takacağımız angel lar.. 100 mm le olanlar far aynası ölçüsüne tam geliyor bizim motorun modellerine.. Çifti piyasada 50-60 civarı satılıyor. Ben 40 a aldım.. Çok dikkat edilmesi gerekiyor.. Çok narinler ve kabloları kopabiliyor.. Benim bir tane elimde patladı aldığım yerde teki kırık olandan tamamladım..
Angelların kablo çıkışlarını açmam gerekti.. Bunun içinde ince matkap kullandım.. Trafolarınıda farın arkasına monte ettim.. Sıcak silikonla yapıştırdım.. İsteyenler bildiğimiz şeffaf silikonda kullanabilir..
Denemek icin dsl modemimin adaptörünü kullandım
Gayet iyi gözüküyor.. En azından ben beğendim..
Ve montaj tamamlandıktan sonra bu hali alıyor..
Alan kişi hayrını görsün ne diyeyim
Umarım beğenmişsinizdir..