istanbul büyükşehir belediyesinin vermiş olduğu güzel bir hizmet bilmeyenleriniz varsa tanıtıyım dedim.



İBBCepTrafiK'i cep telefonunuza indirmek için, "trafik" yazıp 1530'a kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir. Mesajınızı gönderdikten kısa bir süre sonra, telefonunuza WAPPUSH mesajı gelecektir. Mesajla gelen linke tıkladığınız takdirde, İBBCepTrafik telefonunuza inmeye başlayacaktır.





Uygulamanın indirilip, kurulumu bittikten sonra, menüden telefon modeline bağlı olarak; uygulamalar, java dünyası, oyunlar, Windows Mobile telefonlarda 'JVM' (Java Virtual Machine - Java Sanal Makine) nin bulunduğu midlet içinde bulunan İBBCeptrafik logosuna tıklayarak, uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

İBBCepTrafik ücretli midir?
İBBCepTrafik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin geliştirdiği bir uygulamadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, uygulamanın kişisel kullanımı için hiçbir ücret talep etmemektedir. İBBCepTrafik'i yükleme ve kullanma sırasındaki internet bağlantısı, operatörler tarafından sağlandığı için, yalnızca veri transferi ücretlendirilecektir. Bu ücretlendirme yeni bir duyuru yapılana kadar kullanıcı ile operatörü arasındaki anlaşmaya, tarifelendirmeye bağlıdır. Operatörlerin GPRS üzerinden İnternet bağlatısı ücretlendirmeleri için aşağıdaki adreslerden bilgi alabilirsiniz.
www.turkcell.com.tr
www.vodafone.com
www.avea.com.tr

İBBCepTrafik uygulamasında, kamera görüntüleri en fazla 2 dakika, Yoğunluk Haritası verileri ise en fazla 1 dakika öncesine aittir.

Ayrıntılı bilgi için : http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/index.aspx
Tüm hakları saklıdır İstanbul Büyükşehir Belediyesi

http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/uyumluTelefonlar.aspx