- Konu Yazar
Yıllardır hayalini kurduğum büyük Karadeniz gezisine Nihayet TEK BAŞINA 07 EYLÜL 2011 sabah 05:30 da başladım. Sevgili Kabataşlı sağolsun gecenin o vakti uykusundan feragat ederek Bornova otoban çıkışına gelip birkaç fotoğraf çekerek beni uğurladı. Ya Allah Bismillah diyerek yola koyuldum.

Bu resimde izlediğim Güzergah gösterilmektedir. Kırmızı çizgi gidiş yeşil çizgi ise dönüş istikametimdir

Bir çorba içtikten sonra tekrar yola devam. Sivrihisarda yemek yedikten sonra hedefim hava kararmadan Yozgata ulaşmaktı. Ve saat 16.30 gibi Yozgata vardım. Bir otele yerleşip dinlendikten sonra Saba 07:30 gibi Kahvaltımı yaparak tekrar yola koyuldum. Hedefim hava kararmadan çocukluğumun ve gençliğimin bir bölümünün geçtiği memleketim Gümüşhaneye ulaşmaktı.

Ve Meşhur Kuşakkayanın Eteklerinde ve herşıt çayının kumlarında kurulmuş Gümüşhanenin Trabzon terafından şehir merkezine girilen karakolun köprüsü.[/SIZE]

Gençliğimde keklik avı için sık sık geldiğim gözeler köyü ve eski Gümüşhane fotoğrafları.[/SIZE]

Çocukluk arkadaşım Gümüşhane Belediye başkanı Mustafa CANLI ile

Çocukluk arkadaşım Halil KIZIL ile

Baba dostlarını ziyaret

Tarihi Daltapan Cami Şadırvanı

Gümüşhane Köylerinden Bir Görünüş.

Bu resimde izlediğim Güzergah gösterilmektedir. Kırmızı çizgi gidiş yeşil çizgi ise dönüş istikametimdir

Bir çorba içtikten sonra tekrar yola devam. Sivrihisarda yemek yedikten sonra hedefim hava kararmadan Yozgata ulaşmaktı. Ve saat 16.30 gibi Yozgata vardım. Bir otele yerleşip dinlendikten sonra Saba 07:30 gibi Kahvaltımı yaparak tekrar yola koyuldum. Hedefim hava kararmadan çocukluğumun ve gençliğimin bir bölümünün geçtiği memleketim Gümüşhaneye ulaşmaktı.

Ve Meşhur Kuşakkayanın Eteklerinde ve herşıt çayının kumlarında kurulmuş Gümüşhanenin Trabzon terafından şehir merkezine girilen karakolun köprüsü.[/SIZE]

Gençliğimde keklik avı için sık sık geldiğim gözeler köyü ve eski Gümüşhane fotoğrafları.[/SIZE]

Çocukluk arkadaşım Gümüşhane Belediye başkanı Mustafa CANLI ile

Çocukluk arkadaşım Halil KIZIL ile

Baba dostlarını ziyaret

Tarihi Daltapan Cami Şadırvanı

Gümüşhane Köylerinden Bir Görünüş.

Son düzenleme: