canım çekti
Ooh iyimiş yine
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
ben hiç eğlenmedim tavuklar pişmemişti.. organizasyon kötüydü.. grup sürüşü berbattı.. cola çok pahalıydı.. bakiim başka.. herkes ayrı ayrı grup halinde takıldı.. birlik beraberlik yoktu.. çay istedik iki saat sonra soğuk çay geldi.. mola verdiğimiz yerde atlar vardı (at gribi var piyasada).. sonra.. eee.. iki parça tavuk yedim aç kaldım.. kimse oralı olmadı.. olmamış.. bu organizasyon bitmiştir.. dahada gelmem bu organizasyona.. başka bi organizasyon yapın..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
herzaman orjınal.harıka olan sensın sınan abi bılgılerınle tecrübelerınle yolumuza ışık tuttugun için sana ne kadar tesekkur etsek az.sen ve dünyalar tatlısı ogluna sevgılerımı gönderıyorum .Allah kısmet ederse 2010 da artık benımde motorum olcak.berk i beklıyorum haber vercek ondan sonra devam etcez yolumuza tabı sız kıymetlı dostların yardımı ve bılgısıyle.tesekkürler ederım sınan abi.büyük üstad.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:34 AM ----------
hiçte bilem.gürkanın bir lafı var hatırlatımda kulakları cınlasın.baktıgın kadarını görürsün..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------
memet bunu derken...?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 AM ----------
http://img190.imageshack.us/img190/6784/222541.jpg
işte bu süper sinan abi eline saglık.[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 AM ----------
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)