7 gün 6 gece Akdeniz Turu!
-
Çok uzun zamandır istediğim motorla uzun yol maceramı sonunda gerçekleştirdim. Geçtiğimiz çarşamba sabahı Ayvalık'tan BIYIKLI ile beraber yola çıkıp Alaçatı, Çeşme, Pamukkale, Salda Gölü, Antalya, Olimpos, Demre, Kaş, Kalkan, Fethiye ve Marmaris'e uğradık. Muhteşem bir hafta geçirdik. Fazla uzatmadan fotoğrafları ekleyeyim. Fotoğrafları doğrudan göremeyenler BU LİNKİ izleyerek Facebook'taki albümüme bakabilirler, albüme bakmak için facebook hesabınız olmasına gerek yok. O da olmazsa BURADAN bakılabilir. O da olmazsa boşverin, çok da önemli değil.
Yol boyunca yakınından geçip uğrayamadığımız tüm motorcu dostlarımızdan peşinen özür dileriz, her sabah 06.00-07.00 gibi yola çıkıp öğleden evvel bir sonraki hedefimize varmayı, akşam da günbatımından bir saat önce çadırları kurmuş olmayı hedeflediğimizden şehirlerin içinde fazla vaktimiz kalmadı.
3 Temmuz 2009
Dayımla beraber EMOK için yola çıkıyoruz. Dayım pazar günü İstanbul'a dönecek, ben devam edeceğim.
4 Temmuz 2009
Dayım ve ben, Bilecik Enduro Motosiklet Kulübü (EMOK) festivalinde. Ertesi gün dayımla Bursa'ya gidiyoruz, o Mudanya'ya devam ediyor, bense Ayvalık'a.
6 Temmuz 2009
Cunda Adası, Ayvalık
5 Temmuz 2009
Cunda çarşısı
5 Temmuz 2009
Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü, Cunda Adası
Yoldaki virajlar için antreman yapıyorum
8 Temmuz 2009, sabah 06:00
Motorlar yüklendi, yola çıkmaya hazırız.
8 Temmuz 2009, 11:00
İlk durak Alaçatı, aşırı kıraç bir yer, hiç beğenmedik. Fazla durmadan devam ediyoruz.
Çeşme'ye geçiyoruz, çadırlarımızı kurup ilk Türk denizcisi Çaka Bey'in anıtını ziyaret ediyoruz
Anıttan Çeşme manzarası
Çaka Bey anıtı
Çeşme'de Çiftlikköy civarında ilk kampımızı kuruyoruz.
9 Temmuz
Çeşme'den sabah 07:00'de ayrılıp otobana çıkıyoruz. 120 sabit gitmek bayıyor, fotoğraf çekiyorum.
Çeşme otobanında BIYIKLI
9 Temmuz 2009
Uzun bir sürüşün ardından öğleden sonra Pamukkale'ye varıyoruz. Hava aşırı sıcak.
Salda gölü kıyısı
Pilarda oynuyoruz
Tehlikeyi severiz!
Salda Gölü
Serinleme
Zafer Gazoz içiyoruz
11 Temmuz 2009
Salda'dan çıkıp Korkuteli yoluna giriyoruz, 1560 metreye dek tırmanıyoruz. Korkuteli öncesi koyun sürüsünün içinde kalıyoruz.
Bu sırada lastiğimin haşat olduğunu farkediyorum. Hemen servisi arıyorum. Antalya'ya daha 75 km yolumuz var, yakınlarda lastikçi yok, ön lastiğim her an parçalanabilir. Servis "lastik basıncını 20 psi'ı düşürüp 50-60'ı geçmeden gidin" diyor, uyguluyoruz.
Sonunda Antalya!
Tubiş'e uğruyoruz
Önemli bir tavsiye!
Sonunda Olimpos!
MT Olimpos imzamızı atıyoruz
12 Temmuz
Yanan taşa gidiyoruz
Yolda yöre delikanlıları bizle yarışıyor, sorumluluk sahibi bir motorcu olarak sadece fotoğraflarını çekiyorum
Noel Baba'yı ziyaret
Myra Antik kenti. Gladiator havasına girmişim.
Antik Myra kenti
Demre'de kalıyoruz
Çakma David Copperfield
Gece yıldızların altında hamakta uyuyoruz. Muhteşem bir his, ama sivrisinekler delik deşik ediyor.
13 Temmuz 2009
Sabah 7'de yine yoldayız
13 temmuz
Kekova körfezi
Yeni Pirelli lastiklerimin limitleri
Kaş anfitiyatrosu
13 Temmuz 2009
Anfitiyatroyu geziyoruz. Likyalılar tam keyif insanlarıymış, manzara süper.
Kaputaş plajı
Kalkan
Patara antik kenti
13 Temmuz 2009
Tekrar yola çıkıyoruz, bu kez hedef Xanthos antik kenti. MT Enduro her yerde!
Xanthos antik kenti
Kazılar devam ediyor
Marmaris yolları
Marmaris'e gitmişken BBRR'a uğramamak olmaz!
Marmaris sahili
14 Temmuz 2009
Aydın civarları. benzinim bitmek üzere, dehşet bir rüzgar var.
14 Temmuz 2009
Sonunda Ayvalık! Zafer purolarımızı yakıp poz veriyoruz Ayvalık'tan Ayvalık'a 1.875km yol yapmışız.
15 Temmuz 2009
Dönüş yolunda yağmurdan korkuyorum ama yağmıyor.
Sonunda ev!
Reklamlar
-
-
manzara güzel , gezi güzel e daha ne olsun paylaşım için sağolun bi de cbf in lastiği nasıl o hale geldi anlamadım.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
Fırat iyi ki Karadeniz yapmamışız. Araba ile katlanamadım o kadar yağmura motor ile gitsek iç organlarımıza kadar sırılsıklam olurduk =) Sen de hiç eksikliğini çekmemişsin bakıyorum =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
hayat sana güzel be anam ne zaman görsem geziyosun sen çalışmazmısın be
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
olm şu motora binince şehirler arası yol yapmadan rahat etmiyomusun. ekmek almaya gitsen 100 km yol yapıp geliyosun. bizde motor aldık güya, otobüs niyetine kullanıyoruz işten eve evden işe. helal olsun nediyim, akşam akşam depresyona soktun beni gene
-
Off off off iyi gezmişsiniz kütük. Tebrikler
-
güzel fotoğraflar elinize sağlık güzel bir gezi olmuş.
-
Motosiklet Eğitmeni
Su dunyaya kutuk olarak gelmek varmis.
Biyikli sana da teessuf ediyorum.
Insanlari biyikli diye kandiriyosun.
Hani nerde biyiklar?
Ben bisey goremedim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
17 Temmuz 2009, 00:25
Admin
-
17 Temmuz 2009, 00:33
Horoz bir gün anlatırım sana bıyıklı adının hikayesini.
Erhan mangala attığımız sucuklar %100 dana etidir, seni temin ederim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
17 Temmuz 2009, 00:43
tebrikler!güzel gezi olmuş.tşkrlr
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
-
17 Temmuz 2009, 01:00
Khutuck adlı üyeden alıntı
Önemli bir tavsiye!
Katılıyorum
Hakikaten güzel olmuşa benziyor. Burada uğraşmasam kesinlikle gelmek isterdim. İnşallah bir dahaki sefere diyelim o zaman...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
17 Temmuz 2009, 01:02
Moderatör
Apron da kesiliyor deve benim bildiğim Gezin gezin de çatlatın bizi böyle.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
17 Temmuz 2009, 01:05
Admin
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Horoz bir gün anlatırım sana bıyıklı adının hikayesini.
Erhan mangala attığımız sucuklar %100 dana etidir, seni temin ederim.
Bir fotoğrafda Barış abiyi gördüm de belki dedim
-
17 Temmuz 2009, 01:13
O kadar yükle böyle uzun yolculuk yapmak keyif almak tabii ki çok önemli.
Paylaşım için teşekkürler.
-
17 Temmuz 2009, 01:13
Gezi güzel olmuş lakin benden önce erhan davranmış, deve ve mangalı görünce aklıma kötü şeylerin gelmesi tesadüf değil demekki
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
17 Temmuz 2009, 02:50
Tebrikler Cbfdaşım Biz imkan bulupta şehirler arası yola çıkamıyoruz sayende kendimi oralarda hissettim
-
17 Temmuz 2009, 08:41
Adana İl Temsilcisi
işte motor ruhu budur,özgürlük.güzel gezi olmuş,keyif aldığınız belli,paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
17 Temmuz 2009, 10:14
Çok güzel bir gezi olmuş, bizim de bu sene gittiğimiz bazı yerleri görünce tekrar gitmiş kadar oldum. Kısa zamana bol mekan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler