Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bursa Gezi'si.( 06/07/08 )

REKLAM ALANI
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    sabah saat 05:00 de telefonumun çalar saati ile uyandım,zira akşam saat 22 de yattıgım halde,hemen hazırlanıp yola çıktım,ani bir gezi olacagı için planımız sadece orhangazi idi.
    saat 05,20 de f.s.m köprüsüne geldigimde yaşar ve hüseyin beni bekliyorlardı.
    zaman kaybetmeden eskihisar feribotuna dogru yola çıktık,
    köprüden geçtikten kısa bir süre sonra yolların ıslak oldugunu gördük zira yagmur yagmış oralara,ama kadıköy tarafına gelince yollarda ıslaklık yoktuki bu bizi sevindirdi.
    feribota bindikten sonra yagmur başladı hemde yaganak şeklinde,dedim yandık biz.feribota motosiklet ise 5 ytlden 8 ytl olmuş.
    feribittan indik hala yagıyor ne yapalım diye düşürüken bekleyelim yagmur dinince devam ederiz diye,gişelerin altında beklemeye koyulduk.
    yaklaşık 45 dakika kadar bekledikten sonra yagmur durdu ama yollar ıslak olacagı için bizim ayaklara çare bulmak lazımdı,ve de bulduk.
    gişelerin ordaki büfeden poşet istedik abide biz çöp poşetini müsait gördü, bizde poşetleri ayaklarımıza doladık virde bagladık ama piyaggio kullanan hüseyin arkadaşımızın ayaklarına degil poşeti baştan aşayıya giydi.

yolavayı geçtik orhangaziye geldigimizde yagmur ve yerdeki su kalmamıştı,poşetleri çıkardık ve orhangaziden iznik yola girdik, yola devam

motoların çamurlu oldugunu görünce suyuda bol bulunca yıkama işlemine geçtik.

geldik köye, bu köy bursa da meşhur bir köy olarak bilinirmiş,sebebi ise bir amcanın masör oldugu için, bizde hüseyin aradaşımınız için geldik buraya.

hüseyin msaörde sıra beklerken ben köyü geziyim dedim, ve ardından bir kaç meyve agacı görünce başladım erikleri toplamaya,tam o sırada da birkaç resim çekiyim derken arkamdan birisi seslendi.
    hayırdır birader diye,
    hayırdır dedim,
    ne yapıyorsun orda,görmüyonmu dayı erik topluyorum birde resim çekiyorum,adam da bir heeee çekti,hayırdır bir mahsuru varsa toplamam dedim yok yok dedi bne başka bir şey yapıyorsun zannettim dedi,çıktık adamın yanına ne iş dedim ne yaptıgımı zannetiyorsun diye başladık muhammete,
    megersem, birkaç zaman önce burda define aramaya geliyorlarmış,önce resim çekiyorlarmış sonra definenin nerde oldugunu tespit edip,daha sonra kazmaya geliyorlarmış.
    bende gezi için geldigimizi ve define ile işimiz olmadıgını ve 2 motosikletli arkadaş ile geldigimizi söyledim ve ardından ordan ayrıldım.

ve köyden ayrılıyoruz.

dedik gelmişken birde bursa yapalım tam olsun diye istikameti bursa ya çevirdik.

bursa merkezde ahmet arkadaşıma haber verdik biz bursadayız işin yoksa gel diye o da 20 dakika sonra ordayım,deyip geldi

ahmet önce biz arkadan bursayı geziyoruz.

tabi buraya kadar gelmişken bursada iskender yemeden geri dönülmez, zaten karnımız acıkmıştı.

en sağdaki tvs,ye dikkat dönüş yolunda bize takıldı.

bursada ulu camiye girip birde namaz kıldık, ve ardından birkaç resim.

çay içmek için uludag yola girdik.

soldaki yaşar,sağdaki yaşarın askerlik arkadaşı.

buda ben

ahmet arkadaşımın saolsun bizi bursayı gezdirdi.

hüseyin arkadaşımın yeni motosikleti ile.

tarihi ağaç

ulu caminin oraya geldik ve birkaç alışveriş yaptıktan sonra ahmet ile vedalaştıktan sonra yola çıktık

dönüş yolunda iznik gölüne girdik,su oldukca sıcaktı,ama yaşar girmedi.

istanbula dönüş yolu oldukca kalabalıktı ama dört teker kullananların yerinde olmak istemezdim,kim bilir gelirlen o trafikte kaç araç geçtik.

ve mutlu son akşam saat 22 gibi evdeydik,
    yaşar'a, hüseyin'e, ahmet'e, ve yaşarın asker arkadaşına bu gezi için teşekkürlerimi sunuyorum,
    yolaçıkmadan önce depoamu fulledikten sonra km sayacını sıfırlamıştım ve 39 ytl benzin ile 420 km yol yaptım,yedege geçtim ve hala da gitmeye devam ediyorum bakalım ne zaman bitecek.
    hoşçakalın.
    98 Beygir.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    maşşallah gene yollardasın ve gene süper bi gezi ye imzanı atmışsın.
    tebrikler.

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    bir daha yalvoadan geçerken bana uğramazsanız olacakları siz düşünün
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir daha yalvoadan geçerken bana uğramazsanız olacakları siz düşünün
    Valla sabah saat 07,30 da seni degil ahmet arkadaşımını bile aramak istemedik,yagmur varmı yok mu diye sormak için
    98 Beygir.....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)