güzel bir pastane motocusu değiliz gezisi
Teşekkürler
güzel bir pastane motocusu değiliz gezisi
Teşekkürler
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
evet, tam tasviri bulmuşsun dostum...
bu gezideki maliyeti merak eden var sa söyleyeyim
120km: 4,3 litre benzin = 14ytl
yiyecekler : 7 ytl( adam başı)
toplam 21 ytl
eğer ki bir pastanede ya da cafede otursaydık 2-3 bardak çay, bir tantuni yeseydik ve yanında da bir bardak şalgam 10-15 ytl den aşağı çıkmazdık ordan. yakında bir de termos alıcam, o zaman değmeyin keyfime, çadırım var, uyku tulumum var, hamak var, motor var, heyecan var, yola çıkacak güvenilir dostlarım var... ee ne duryorum ki, 15 gün sonraya çok güzel bir planla yine bir gezi düşünüyorum ama bu seferki çok çok farklı olacak....
bizi izlemeye devam edin...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ah..ah..sencer abi keşke bende olsaydım...
2020 'Tracer 900 İcon Blue
çok güzel bi gezi olmuş bize yaşattığınız görsel şölen içinde çok teşekkürler kazasız belasız sürüşler.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Güzel gezi olmuş,acaba GS500'ün ortalama yakkıt verisini öğrenebilir miyim bu gezi için?
Düzenleme:Cevap yukarıdaki mesajda verilmiş,teşekkürler..
güzel gezi olmuş.... koruma önlemleri alarak motora binmeniz çok güzel
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
güzel yerler ya güzel dostluklar güzel arkadaşlıklar ve en önemlisi anı yaşamalı insan tebrikler arkadaşlar güzel bir geziniz olmuş paylaşımlarınız olmuş yeni paylaşımlarınızda görüşmek üzere sevgiler saygılar...
balıkesirden selamlar...
[B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
[COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]
Yürekçe kardeşim, manzara ve tabiki de fotoğraflar süper . Gezi notunuz 10 üzerinden yıldızlı 10
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)