Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Istanbul-Izmir-Bodrum-Marmaris-Canakkale-Istanbul

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    08 Şubat 2008
    Şehir
    Istanbul TR - Mobil Alabama USA
    Motosikleti
    BMW R1200GS - Goldwing Honda
    22 Subat – 2 Mart 2008 arasi Ist – Marmaris – Istanbul seyahatimiz

    Katilanlar:
    Hakki Orun CBF 600 S ABS 34 UC 2578
    Akif Orun CBF 600 S ABS 34 VG 1667

    Yildiz parki 22 Subat 6 saatlik Almata-Istanbul ucusu sonrasi, saat 09.10 da Yesilkoye indikten hemen sonra, yolculuk planlari ve ehliyet islemleri icin bulusma ve kahvalti. Turk ehliyetimiz icin evraklarimi teslim etmem gerekiyordu biz de bunu boyle degerlendirdik.



    Bandirma feribotu ile Yenikapidan saat 07:00 de hareket Gunlerden 23 Subat, Hava cok guzel ama yerlerde cig vardi Atakoyden Yenikapiya kadar bayagi yavas geldik.



    Sayin Akif Orun bandirma feribotu barinda yemeginin isinmasini bekliyor

    Saat 09.36 da Bandirmadan yola ciktik




    ve O aksam Izmirde kucuk birader Metin’in yaninda kaldik. Bu arada Izmirde aksam yemekte Arapkadri kod adli arkadisimiz Mustafa ile bulustuk. Cok guzeldi. Mustafa ile cekilmis resimlerimiz var ama cok karanlik cikmis onun icin buraya koyamadim.



    Ertesi sabah 24 Subat 2008 Izmir Bodrum yolu resimleri. Bafa Golu civarlari…




    Bafa golunde bir balik molasi. Baliklari bekliyoruz…









    Yemekten sonra Bodrum yolu bir iki kare




    Bodrumda bizim ev. Yazlik evde kislik mangal bu kadar oluyor. Donduk geceleri. :roll: 24’u aksami mangal partisi…




    Bugun Marmarise gidecegiz ama once Turgutreis Akyarlardaki bir arkadasi ziyaret ediyoruz. Bizim Yalikavakdaki evden ciktiktan sonra Bodrum yoluna girmiyoruz ve Yalikavak – Gumusluk arasindan Turgutreise variyoruz. Yol cok eglenceli. Hem yolda hemde bizim arkadasin balkonundan bir iki kare
    yapiyoruz. Once Yalikavak – Gumusluk yolu…




    Bu resimleri kucuk basmaya kiyamadim manzara harika, mevsim harika, yollar desen hepsinden guzel.





    Turgut Reis Akyarlardaki arkadasimizin balkonundayiz artik. Burada bir kahve icip yola devam edecegiz ama kenidisi su anda otobusten inmis eve geliyor, Istanbuldaymis…Beklemiyoruz aksama ugrama sozu ile ayriliyoruz.




    Eh artik Bodrumu da fethettikten sonra butun gun gunese yatip gecenin acisini cikaracak degiliz ya hadi bakalim Marmaris yollari…Bugun ayin 25’i. Nasil olsa yolda da isiniriz :D
    Bir heyecan bu bolumde resim cekmemisiz. Hemde Marmarise inerken olacak sey degil neyse bir daha ki sefere daha dikkatli olacagiz soz…




    Bodrum Havaalani 200 m.




    Marmaristen ciktik, Jandarma karakolunun yanidaki bahcede yemegimizi yiyoruz.




    bir de misafirimiz var. Bizimle birlikte acaip ekmek yedi :D
    Ayni gun orada bir arkadasimizi ziyaret ettikten sonra Marmaris Bodrum gunubirlik turumuzu tamamlayip yine soguk evimize, mangalimiza ve rakimiza donuyoruz. Eh bu mangalin ustune biraz tatli ve meyva hic de fena olmaz degil mi?



    Iki gun Bodrum yeter deyip izmire dogru Subat 26 da yola koyuluyoruz, bu sefer hedef Canakkale Kolin hotel. Oranin Genel muduru Ikitekerin kurucularindan VAP kardesimiz, Ahmet Pinar bizim Akif biraderin bacanagi olur ve de iyi motorcudur. Iki gun de onunla birlikte Ezine, Geyikli filan darken daglarda acaip keyifli virajli trafigi de az olan yollarda biraz viraj calismalari yapiyoruz. Eh iste hani kontra mi daha iyi doner yoksa normal mi. :D




    Hosmerimi de amma guzel yapiyorlar burada :drinkers: Hem de firinlamislar…



    Asos Yollarindayiz. Ahmet’in motor gorunuyor degil mi? BMW





    Kendisini de cekicek diye ne ugrasti sevgili VAP ama netice guzel vallahi..



    Eh gece goruntumu de boylece Truva atinin yaninda verdikten sonra, benim motorun farkedilecegine hukmediyorum ama hala birseyler yapacagiz bakalim.

    Subat ayinin 28’inci gunu Canakkaleden karsiya gecmiyoruz, cunku karsi tarafta Eceabattan Geliboluya kadar yolu yer yer kazimislar ve motorlar saga sola cekme yapiyor diye haber aliyoruz ve Lapseki’ye hareket ediyoruz. Bu bolumde resim yok cunku radara yakalaniyoruz. 237 YTL. Pazarlik sonucu sadece birimize yazdiriyoruz, boylece yari yariya hallediyoruz :cry:



    Lapsekideki feribotu tabii trafik ekipleri sayesinde pazarlik esnasinda kaciriyoruz ama sagolsun motor var. Biz de Lapsekiden Geliboluya motorla geciyoruz. Bir de rehber beyefendiye rastliyoruz, meger o da biz cezayi yerken oradan geciyormus.



    Bu arada motorlarimizn farkedilmesi icin gereken faaliyetler gordugunuz gibi hizlandi bayagi. Bayrak direkleri taktik top-case lerimize ve de bayraklar Geliboludan alindi ama 140 Km nin uzeri suratlerde bayrak direklerimiz kirildi. Eh birseyler dusunecegiz bakalim bu konuda.

    28’I aksami Marmara Ereglisinde pederlerde kaliyoruz.



    29’u Istanbul’a varis ve Dogru Besiktasa gidip benim su ehliyeti almayi deniyoruz ama olmuyor cunku kapanmis saat 17:30

    Once Honda serviste saat sabahin 09.00’unda benim alarm degisiyor. Sabah Sirkeciden Hareme geciyoruz.




    Sonra Besiktasta Subeye bir tavaf, yine kimse yok ama ogleden sonra gelirler diye haber aliyoruz oradaki bir polis arkadastan Sagolsun bayagi bir yardimci oldu. Nede olsa motorcu imis 
    Eh Mart ayinda boyle hava evlere senlik hadi bakalim ver elini Rumeli Kavagi. Sariyerde Borek yedikten sonra devam Rumeli feneri.




    Bir cay, bir kahve darken donuse geciyoruz, Bogaz da sanki motor festivali var. Harika hava ve her yeri motorlar sarmis. Ne tip isterseniz var. Ne ozlemisim ama :D :D




    Donuste yine Besiktasa ugruyoruz ve SURPRIIIZ birisi gelmis ve ben tazecik ehliyetimi aliyorum. Bu arada yanlis anlasilmasin benim Kazak ehliyetim var da Turk ehliyetimi aliyoruz. :D Kotu ornek degilim yani :D




    Hani motorumuz farkedilsin diye birseyler dusunecektik ya! Heh iste iki edet cin mali fiber kamis alt kaidesi de var baglanti icin, ve de bir soguk demirci ustanin elinden cikma iki adet lamayi top-case baglanti demirlerini tutan selenin yanindaki alien basil vidalari sokup birlikte takinca bu iste halloldu. Simdi trafikte de birbirimizi daha rahat goruyoruz ve fiber ruzgara dayaniyor. Ama bayraklar supheli. Bendeki plastic Racing Team bayragi koptu gitti ama direk yerinde sap saglam.
    :cry: :cry: :cry: :cry: Bugun son gun ve ben artik karli ulkeme donus yapacagim. Yine bir sariyer yapiyorum bu sefer yanliz. Bir iki arkadasla Kirecburnu borek firini filan aksam uzeri Yesilkoy sahilde digger bir grup arkadasla cay kahve filan darken benim ucak saati geliyor ve motor garaja ben ucaga :cry: :cry: :cry:



    Resimler biraz az oldu ama sebebim cok makul gelecek. Bu tarihler arasinda tam bir zincirini koparmis deli gibi motora biniyorduk. Almatanin cok karli buzlu gecen bu kisinin arkasindan, yaptigimiz bu seyahat boyunca, sadece, yemek ve benzin molalari disinda ve de geceleri uyurken motorun ustunde degildik. Onun disinda gunde sabah saat 09.00 gibi baslayip, aksam 19:00’e kadar (bazen biraz daha geciktigimiz de oldu) yaklasik 10 saat motorun uzerinde idik. Boylece bu seyahat boyunca, Atakoy 5. Kisimdan cikisla yine ayni noktaya donus arasinda 2.400 Km vardi. HARIKA OLDU!
    Hee bu arada unutmadan Honda ve Mototal’e tesekkurler. Motorlarimizdan yana hicbir sorun yasamadik. Sadece yola cikacak arkadaslar belki zaten yapiyordur ama yine de bir hatirlatma de benden olsun. Yola cikarken yaniniza bir solvent, temizleyici ile zincir yaginizi ve bir fircayi mutlaka alin. Marmarise giderken yoldan ruzgarla kalkan bir naylon paket benim zincir ve dislilere oyle bir yapisti ki parca parca. Marmaris cikisinda sagdaki benzincide solvent vardi ve bir de dis fircasi zinciri piril piril yaptiktan sonra bir de guzel bir yagladik ve yola devam.
    MUTLU SON…(simdilik)
    BIZI IZLEMEYE DEVAM EDIN!
    ıntruder bunu beğendi.
    [B]RoSPA RoADAR Member[/B]
    Hoscakalin, Motorunuzun ustunde Mutlu kalin.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    çok uzun ve çok keyifli bir gezi olmuş.yüreğinize,tekerinize sağlık.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan sevgiler.

  3. #3

    Üyelik
    08 Şubat 2008
    Şehir
    Istanbul TR - Mobil Alabama USA
    Motosikleti
    BMW R1200GS - Goldwing Honda
    Sagol Adanali. Adanaya da bir ugramak istiyorum ama bakalim ne zaman kismet olacak.
    [B]RoSPA RoADAR Member[/B]
    Hoscakalin, Motorunuzun ustunde Mutlu kalin.

  4. #4
    atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ocak 2008
    Şehir
    IsταηвuL
    Motosikleti
    Benelli BN251
    Gercekten cok güzel bir gezi olmus. Ben de bu yaz böyle uzun bir geziye cıkmayı düsünüyorum. Umarım kısmet olur da ben de burada fotoları sizlerle paylasırım.

  5. #5

    Üyelik
    31 Ekim 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    :)
    Hımmm... Hoşşşşş.........

  6. #6

    Üyelik
    29 Aralık 2009
    Şehir
    Blacksea
    Mükemmel ve zorlu bir geziye imza atan , bizlerle paylaşım yapan

    iki genç delikanlıya

    kucak dolusu sevgi,saygı ve


    Yolunuz açık olsun.. tekeriniz düz bassın..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

  7. #7

    Üyelik
    04 Eylül 2006
    Şehir
    BURSA/İZNİK
    Motosikleti
    2005 BURGMAN 400
    Evet harika fotolar ve harika gezi.EEE ne varsa eskilerde var..buhavada motorla brrr valla bravoo.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)