gecikme için üzgünüm.
not:fotolar üst kurul denetiminden geçmiş olup, gençlerin ve çocukların fiziksel, ruhsal ve ahlaki gelişimini olumsuz etkileyebilecek olanlar yayınlanmamıştır. motosiklet camiasına duyurulur y
gecikme için üzgünüm.
not:fotolar üst kurul denetiminden geçmiş olup, gençlerin ve çocukların fiziksel, ruhsal ve ahlaki gelişimini olumsuz etkileyebilecek olanlar yayınlanmamıştır. motosiklet camiasına duyurulur y
Güzel gezi olmuş tebrikler Adana MT
Her gezide bir kale buluyorsunuz
ArkadaşLar çok güzeL bir gezi oLmuş.Herkesin eylendiği gözlerinden beLLi ayaklarınıza sağLık...
Arkadaşlar resimler eklenmiştir.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Merhaba
Ne demek Erhan'ım inşallah İstanbul gezisi yaparsak görüşürüz orda artık
ooof of yine katılamadım geziye, haftaya bayram sonra finaller :( uzun bi ara olacak...
gzin eğlenin bakem
@kayasertac Valla özlettin Sertaç. Öncelikle okul tabiki. Esra'ya da selam söyle.
Görüşmek üzere.
Çok güzel gezi olmuş arkadaşlar. Özellikle yemek yediğiniz yere bayıldım.
Ben de çok gelmek istiyordum ama Cumartesi günü biraz mide bulantısı ardından istifra derken iyice üşüttüm. O halde Pazar sabah 07:00 ye kurdum saati ama kalkmak ne mümkün, kolumu kaldıracak halim yoktu. Motoruma da binemedim doya doya
Diğer gezilerde görüşmek dileğiyle.
@fevri Murat geçmiş olsun. Dikkat et kendine lütfen. En kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz senide.
Görüşmek üzere.
güzellll di yaa yine gezimizzz gelemeyen arkadaşlar adınaa cokk üzülüyooruumm resimlere fazla bakmayın nazar olur sizlerde gelin sizinde olurr hi hi hii :D
Ertuğrul'cum inş. Bayrama bir aktivite oLursa iLk kes aranıza bende katıLacam ..
çok güzel olmuş elinize kolunuza sağlık...
bayramda herhangi bi gezi programi varmıdır acaba...
adanada olacağız da belkim gelirim bende diye sordum...
slm vala her pazartesi pc yi açar açmaz direk gozüm sizin gezilerinizi arıyor... çok süper elinize saglık....
@erginbay Yılbaşına akşam eğlencemiz olacak. Katılmanı isteriz. Duyurusunu yapıcaz. Gezi olursa da forumda duyurusunu elbet yapacağız.
@mici_ceko_4 Teşekkürler.
hasan fotolar çok sayıda olduğundanmıdır hep simge halinde sayfada görmekteyim. direk açılmıyor ek çaba istiyor.
dün beklettiğim için üzgünüm. arkadaşlar (özellikle yücel abi, fuat ve tarsustan ali) kusuruma bakmayın fakat internet hem çok yavaş hemde video yüklemede sorun yaşamıştım.
murat çok geçmiş olsun. umarım biran evvel sağlığına kavuşursun. seni göremeyince cidden üzüldüm.
sertaç, sınavlar biter geziler bitmez..... başarılar dilerim
@qrar Resimler çok. Bu nedenle geç açılıyor veya açılmıyor malesef. imageshack sunucularını yavaşlatıyoruz diye bize dava bile açabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)