MARMOK ve EMOK Motosiklet Festivalindeyiz !!!
-
03 Temmuz 2006, 16:47
ben memleketim olan eskişehire emok festivaline alanyadan kiralıyacağım motorlar gelmeye üşendim siz marmaris alanya eskisehir istanbul gezmişsiniz ne diyeyim bravo valla here bir arkadaşımızda küçük asya motoru gördümya kendimden utandım
eşşek kadar race ile yol uzun geldi üşendim diye bu arada keşke alanyadayken haberim olsaydı bende hem tanışır hemde ev sahipliği yapardım neyseki arif abi size gereken ilgi ve alakayı göstermiş
Reklamlar
-
03 Temmuz 2006, 18:04
Yaa cok guselmis bu hafta ehliyet sinavim var kacirdim , ama Antalya gibi motor dolu bir sehirde niye olmuyor bu festivaller ajaba
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
03 Temmuz 2006, 18:13
ya daha ne eğlenceler oldu ama çarşamba ve perşembe akşamları okadar iyi değildi
-
03 Temmuz 2006, 22:17
Süper Moderatör (BBRR)
Yuh TTA ya bi MT tişörtü götürmediniz mi ...erhan ne diyim ben sana cimri olunur ama bu kadarda olunmaz...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
03 Temmuz 2006, 22:47
-
04 Temmuz 2006, 11:06
-
04 Temmuz 2006, 13:57
cok guzel bir gezi oldu esim ve benim icin.
motosiklet net de ki dostlarimiz bizi antalyada birakip alanyaya devam ettiler nedenini hic anlayamadim ve antalya da kendimi kisa bir sure cok yanliz hissettim. sonra keyfimize bakmaya karar verdik ve 2 gun orada kalip kum parkina ve antalyanin kuzel sahillerine gidip emok festivaline devam ettik.emok festivaline tam olarak katilmaya calistik.
emok dogayi daha cok seven ve kisa bir sure de olsa medeniyeten ayrilip tek bir isik bile olmadan gokyuzune cevirip yuzunu , kendini yildizlari
n icinde hissetmek isteyen motorcu arkadaslarim icin cok guzel bi ortamdi. kamp alani muhtesemdi.cumartesi gecesi bizi bile hayretlere dusuren eskisehirli bir gurubu konseri oldu. gercekten cok kaliteli muzik yaptilar "tesekkurler" .Gole girdik , firig vadisindeki tarihi mekanlari gezip seyitgazi belediyesine sukranlarimizi sunduk. sonra burukta olsa evimize donerken cevreyi taniyan kisilerden aldigim tavsiyelerle bozuk ve ziftli yola girmeden sahane manzarali ip gibi bir kestirmeden eskisehire gecip , eski gunleri andiktan sonra evimize donduk. Umarim omrumuz yeterde emoktaki dostlarimizla tekrar bulusabiliriz seneye.
herkeze sevgiler
hoscakalin
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
04 Temmuz 2006, 20:02
Bundan sonraki festivallerin en kötüsünün Marmok festivali kalitesinde olması dileği ile
-
06 Temmuz 2006, 14:00
-
06 Temmuz 2006, 19:51
banane,banane...bu festival beni kesmedi ....ben yine festival istioooom
-
11 Temmuz 2006, 00:16
-
11 Temmuz 2006, 16:18
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
13 Temmuz 2006, 22:55
Süper Moderatör (BBRR)
öncelikle İsmail abime ve eşine kucak dolusu sevgiler anca şimdi okuyabiliyorum ...Çok kafa dengi çok uyumlu sanki yeni evli bi çift eşimde bende gıpta ettik...yine bekliyoruz...hiç bi şey yapamadık bu arada ..
mert iyi dilekleri için sağol...bu ortama sanal diyenler utansın reel burası işte yoksa ben nerden tanırdım ismail abiyi ,eşini merti , leto yu, boy u , bandit i eşlerini , erhanı , damlayı.....saymakla bitmez ne güzel insanları tanıdım ben burda ne büyük karım var hayatımın kazanılanlar kısmında ,,,Teşekkürler MT ailesi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
14 Temmuz 2006, 16:55
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Yaa cok guselmis bu hafta ehliyet sinavim var kacirdim , ama Antalya gibi motor dolu bir sehirde niye olmuyor bu festivaller ajaba
aynen.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
19 Temmuz 2006, 19:11
@BBRR
bu ortama sanal diyenler utansın reel burası işte yoksa ben nerden tanırdım ismail abiyi ,eşini merti , leto yu, boy u , bandit i eşlerini , erhanı , damlayı.....saymakla bitmez ne güzel insanları tanıdım ben burda ne büyük karım var hayatımın kazanılanlar kısmında
Barış, biz de seni tanıdığımıza çok memnun olduk. Eskiden birkaç kez atışmıştık seninle sanal ortamda. İnsanların birbirini tanıması güzel. Heryerde tanıdık birilerinin olması çok iyi oluyor. Biz motosiklet.net olarak çıktık bu yolculuğa ama festivallerde bizi görüp yanımıza gelen çok az insan oldu.
-
19 Temmuz 2006, 21:26
Süper Moderatör (BBRR)
Mehmet atışıcaz ya olacak o normali bu senle ben aynı fikirde olamayız ama bak aynı masada aslanlar gibi eğleniriz bide armut olmasaydı ne güzel olacaktı haa sen yanlış anlamışsın sana destek falan çıkmadım ben orda ..direk muhatap bendim siz benim misafirimsiniz
-
biliyorum topigi hortlattım ama hortlatmamak elde degil ben bu topige 2 ay öncede bakmıştım fakat ozaman sadece ilk sayfadaki resimler vardı. şimdi şans eseri buldum bir göz atıyım dedimkiii. resimlere bakınca şok oldum. yaa böyle resimler buraya konulurmu??? motosikletler biryandan gezilmiş onca gözel yerler biryandan gelde kafayı yeme?? gerçekten bu siteye üye oldugum tarihten beri resimlerini izledigim en güzel gezi buu. çok güzel bir gezi. elinize saglık
-
Çok eylenceli görülüyor ,oradakilere iyi keyifler ;İnşallah daha buyuk bir motor aldığımda bende düşünürüm böyle gezileri...
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
-
Arkadaşlar, motor almakla iş bitmiyor. Motosiklet sayesinde tonlarca insanla tanışır, hiç görmediğiniz yerleri gezersiniz. Bundan sonraki organizasyonlara katılmaya çalışın derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler