Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2 Motor ile 3 Kafadar Köy yolunda (160 KM'lik Konya - Hatunsaray - Çat Köyü Gezisi)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Ilgaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2014
    Şehir
    Selçuklu, Konya
    Motosikleti
    Vulture 150 MR
    Arkadaşlar Merhaba,

    Öncelikle belirtmek isterim ki bu yazıyı okumakta olan herkeste olduğu gibi yıllar boyu bastırılmış Motor tutkusu nihayet bende de boy gösterdi. Bu geziden önce yine Osman abim (osim2001) ile birlikte Beyşehir - Konya gezisine katıldım ve dönüşte -hatta gidişte- aldığım karar neticesinde bir motor alarak bu maceraya gönül verenlerin arasına katıldım.

    Şimdi gelelim başlıkta belirttiğimiz gezimize ve teknik bilgilerine;

    Öncelikle motorlar hakkında bilgi vermek istiyorum. Osman abimin (osim2001) tavsiyesi ve ilk motoru olduğu için başlangıç motoru olarak bende Mondial Vulture MR 150 alarak başladım ve bu ilk uzun yol deneyimim olacaktı. Diğer motorumuzda Kawasaki'nin ER-5 modeliydi.

    2 silindir 6 vites 500cc olan Kawasaki ER-5'te Osman abim (osim2001) ve Bahattin,
    1 silindir 5 vites 150cc olan Mondial Vulture MR 150'de de ben olmak üzere 3 kişi yola koyulduk.

    Gezimiz toplamda 160 KM uzunlukta olup, Konya merkezden hareket edip, Hatunsaray aracılığıyla Ketenli kasabasından eski adıyla Çat Köyü (büyükşehir yasası ile Çat mahallesi olarak Seydişehir'e bağlanmıştır)'ne kadar uzanmaktadır. Yolculuk için kısa bir plan ve süremiz olduğundan dolayı ne yazık ki eksiklerimiz oldukça fazlaydı. Bunları ilerleyen gezi planlarımızda kapatacağız inşallah.

    Yol Haritamız (Fotoğraf - 1)



    Trafik olmaksızın, tahmin edilen varış süresi 2 saat 1 dakika olan bu yolculukta bazı teknik aksaklıklardan dolayı süremiz uzamış oldu. Teknik aksaklığımız, başlangıç motorum olan Vulture 150MR'ın çantasının sabitliğiydi. 15 dakikalık mola vererek bu sıkıntıyı da gidermiş olduk. (Fotoğraf - 7 )


    Yazımıza, yol sırasında gelişenler ve şahsi yorumlara girmeden önce mini ekibimiz hakkında bilgiler vermek istiyorum. Ekibimiz başlıkta da belirttiğim üzere 3 kişiden oluşuyordu. Ben, Osman abim (osim2001) ve eşinin kardeşi Bahattin. Arkçımız, motorsikletçi olmadığı için kendi ekipmanları yoktu. Elimizde Osman abimin eşinin malzemeleri ve ekipmanları olduğu için, ona uygun olanları uyarladık. Ceketi olmadığı için kendi ceketi ile katılmak durumunda kaldı ne yazık ki. Navigasyonumuzu ayarladıktan sonra (Fotoğraf - 3), son kontroller yapıldı. Bir Android uygulaması ile Bluetooth teknolojisini kullanarak haberleşme sağlayacağımız bir nevi modern Volki Tolki oluşturma çabalarımızda cihazlarımızın senkronizasyon probleminden ötürü sağlanamadı. Yola çıkmaya başlamadan tam gaz hazırlıklarımızı tamamladık ve saat 08:35 civarında Konya Merkezden yola çıktık.

    Son hazırlıklar yapılırken(Fotoğraf - 2)


    Navigasyon ayarlaması ve hatıra fotoğrafı(Fotoğraf - 3)



    Nihayet şehir merkezinden dışarıya çıktık. Hatunsaray'a yaklaşık 10-15 km uzaklıkta iken, koruyucu dizliklerimin bağlantı noktalarından birisinin çıktığını farkettim ve en yakındaki petrolde durup dizlikleri düzelttik. Tabi bu sırada; "madem durduk, bir fotoğraf çekinelim!" dedik ve çekindik.

    Petrol'de mola (Fotoğraf - 4)


    Petrol'de mola (Fotoğraf - 5)



    Ne yazık ki extreme bir kameramız olmadığı için yol esnasında fotoğraf çekme şansı pek bulamadık. Yazının başında da belirttiğim gibi süremiz kısıtlı olduğu için ekipmanları organize etmeye çok zaman bulamadık. Zorlu köy yollarından bir tanesine İkipınar köyünün çıkışında rastladık ve motor çantam yuvasından çıktı. Bizde hızlı ve pratik bir çözüm olsun diyerekten örümcek ile çantayı sabitlemeyi tercih ettik.

    Örümcek ile çanta sabitlerken (Fotoğraf - 5)


    Örümcek ile çanta sabitlerken (Fotoğraf - 6)


    Örümcek ile çanta sabitlerken (Neredeyse Tamam! ) (Fotoğraf - 7)



    Biz Örümcekle çantayı sabitlemekle meşgulken Coğrafya bölümü öğrencisi Arkçımız, güzel bir coğrafyada bulunma fırsatını iyi değerlendirerek biraz fotoğraf çekiyor. Kadrajından çıkan bazı fotoğrafları da sizinle paylaşıyorum.

    (Fotoğraf - 8)


    (Fotoğraf - 9)


    (Fotoğraf - 10)


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

    Ve tekrar yola çıkmaya hazırız! Çıkmaya hazırız ama zaten gelişte fotoğraf çekmeyi unuttuk -ve tabi yeterli olmayan ekipmanında katkısıyla-, O halde hadi biraz fotoğraf çekip devam edelim dedik.


    (Fotoğraf - 11)


    (Fotoğraf - 12)


    (Fotoğraf - 13)



    Bu molanın ardından uzun yollara düştük. Yaklaşık 50 km mesafemiz bulunmaktaydı. Birazcık gecikmiş olmanında vermiş olduğu gerginlik ile hızla yola koyulduk tekrar. Yol boyunca çok şahane bölgelerden geçtik. Bir çok motorsiklet düşkününün ölmeden önce görmesi gereken bir yol olduğu kanaatindeyim. Bu yolculuk, ilk uzun yolculuğum olmakla beraber 990-1150'nci kilometrelerim olma ünvanına da sahip. Tabi ilk diyoruz, acemilik diyoruz. Bir kaç ufak tefek hatalar yapmış oldum. Şükür kazasız belasız atlattık ama uyarmakta fayda var. Özellikle benim gibi motorsiklete yeni başlamış ve başlangıç motoru alacak olan arkadaşlar için. -Üstadlarımıza ders verecek kıvama zaten hiç ulaşamayacağım.- Motor ile daha önce gitmediğiniz bir yola gidiyorsanız, yol boyunca toplamda 10-15 araç geçmiş olsa dahi o araçların nereden ne zaman geçeceğini bilemeyeceğiniz için sürekli temkinli olmak durumundasınız. Hele ki motor hakimiyetinizde daha yeni yeni gelişiyorsa, çok fazla kendinizi kasmadan, rahat ve sakin kullanmanızı tavsiye ederim.

    Hatalarıma gelince; ilk hatam virajlarda araç sesi duymadığım zamanlarda yolu ortalayıp dönmekti. Bunu da neredeyse U harfi gibi bir virajda aracın birden önüme çıkması ile yaşadım. Neyse ki hızım saatte ortalama 45-55 km olduğu için hızlı bir manevra ile önlemiş olduk. Her ne kadar kaza olmasa da ders çıkarmak için oldukça yeterli bir durumdu. İkinci hatam dikkat dağınıklığıydı. Siz siz olun, motorsiklet üzerindeyken çok derin düşüncelere yada yola odaklanmanıza engel olacak olan şeyleri düşünmeye dalmayın. Zira benim için çok büyük tehlike arz etmese de daha büyük bir çakıl-toprak karışımı ile karşılaşırsanız başınız gerçekten büyük bir belaya bulaşmış olabilir. Yollar genelde hep S çizdirerek gittiği için bir yerden sonra bütün yolu sanki bilgisayar oyunundaymış gibi hissetmeme neden oldu. Tabi her viraj aynı sağlam ve temiz yola sahip değil. İkinci hatam virajın birisine hızlı girmekten kaynaklanmıştı. Viraj tahmin ettiğimden daha uzun ve keskindi. Hızımda ortalamanın biraz üzerindeydi. Çok hafif bir toprak ve çakıla girmiş olduğum için motor reaksiyon göstermeye başlıyordu ki soğukkanlılıkla hızımı olabildiğince düşürdüm ve bu benim kurtuluş biletim oldu.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------

    Nihayet köy sınırlarına vardık. Köyün girişinde büyük bir yokuş vardı. Araçların çıkarken zorlandığı hatta bazılarının yolcuları indirip çıktığı bir yokuştu. Her ne kadar araçlar zorlansa da bizim için çocuk oyuncağı olmuştu. Tabi bu durum, onların yolu boşaltmasını beklememize bir avantaj sağlamadı ama onlar kadar gerilmemiş olduk. Yolculuğumuzu tamamladıktan sonra, dinlenme safhasına geçtik. Babamla birlikte bir fotoğraf çektirdik.

    (Fotoğraf - 14)



    ve tabi Abimle;

    (Fotoğraf - 15)



    Köyümüz 3 nesil önce buralarda yaşamayı bırakmış olsa da, her yıl düzenli olarak bu köyden çıkmış olan ailelerin çocukları etkinlik düzenliyor, özel çat pilavı, oyun ve etkinlikler, ve de olmazsa olmazı sohbetler oluyor. Şuanda köyün aktif nüfusu 2-10 ev arasında olsa bile, her yıl bu organizasyon ile toplam katılımcı sayısı 3,000 civarında oluyor. Önümüzdeki sene için katılmak isteyen motorsikletçiler olursa iletişime geçebirsiniz

    Köydeki pilav çadırlarından ve etraftan çekmiş olduğumuz birkaç fotoğrafı da paylaşıyorum.

    (Fotoğraf - 16)


    (Fotoğraf - 17)


    (Fotoğraf - 18)


    (Fotoğraf - 19)


    (Fotoğraf - 20)


    (Fotoğraf - 21)


    (Fotoğraf - 22)
    MCV, osim2001, Carbondioxid ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    osim2001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2013
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    Hocam çok güzel olmuş anlatımda şahane hayır olayın içindeyken bu kadar keyif almadım okurken daha bir güzel hatta şahane geldi eline sağlık devamını heyecanla bekliyorum.

  3. #3
    Ilgaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2014
    Şehir
    Selçuklu, Konya
    Motosikleti
    Vulture 150 MR
    (Fotoğraf - 23)


    Toplu fotoğraf çekinelim dedik (Fotoğraf - 24)


    Toplu fotoğraf çekinelim dedik (Fotoğraf - 25)



    Tekrar hazırlıkları tamamladık ve köyün çıkışına geldik. Gitmeden köyün çıkışındaki büyük çeşmeden su içmeden olmaz dedik, mola verdik. Bahsetmiş olduğum o yokuşun başlangıç noktasında yer alan çeşmede durduk ve fotoğraf çekmeye devam ettik.

    (Fotoğraf - 26)


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------

    (Fotoğraf - 27)


    (Fotoğraf - 28)


    (Fotoğraf - 29)


    (Fotoğraf - 30)


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

    Yukarıda birkaç kez bahsetmiş olduğum meşhur yokuş, motorlarımız ve güzel sohbetimizle su molasının ardından köydeki son karelerimiz

    (Fotoğraf - 31)


    (Fotoğraf - 32)


    (Fotoğraf - 33)
    MCV ve osim2001 bunu beğendiler.

  4. #4
    osim2001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2013
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    Benim bir kask baglama aparatlari olan aksiyon kameralarindan almam gerekiyor bunu anladim bir sonraki tur ekipman listesine ekledim

  5. #5
    Ilgaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2014
    Şehir
    Selçuklu, Konya
    Motosikleti
    Vulture 150 MR
    Yolda 2 mola daha verdikten sonra Konya'ya geri dönüş yaptık. Yolda manzarası ve önü en açık olan yerlerden birisinde durup biraz fotoğraf çektik. Tabi oraya ulaşmadan öncekilerden bahsetmek istiyorum birazcık Köyden çıkarken navigasyona gerek yok! biz yolumuzu buluruz, dedik. Tabi bu bize 15 km'lik bir hataya neden oldu. Yolun ikiye ayrıldığı bir bağlantı noktası vardı. Bir kaç arabanın sayesinde(veyahut yüzünden) biz o yol ayırımını dalgınlıkla unuttuk ve başka bir köye gittik. Tabi yolda daha önce geçmediğimiz derecede farklılıklar görünce biraz şaşırmış olsakta devam ettik. Yolun en uç noktasına gelince hatalı geldiğimizi anlayıp yerli halka sormaya karar verdik. Halktan almış olduğumuz doğrulama ile hatalı geldiğimiz yolu geri teperek o yol ayırımına gelmiş olduk. Geriye 30 km gibi bir yolumuz kalmışken güzel bir yerde mola verdik. O molaya gelmeden önce hatalı yol ayrımında durduğumuz köyün girişinde çektiğimiz fotoğrafları paylaşıyorum şimdi sizlere.

    (Fotoğraf - 34)


    (Fotoğraf - 35)


    (Fotoğraf - 36)



    Tekrar yola koyulup doğru yöne doğru ilerlerken güzel bir manzara ile karşılaşıp motorları durdurmadan bir kaç fotoğraf çektik.

    (Fotoğraf - 37)


    (Fotoğraf - 38)


    (Fotoğraf - 39)




    Ve son molamızda da durduk. Biraz özçekim (selfie) yaptık, biraz manzarayı çektik ve süremiz kısıtlı olduğu için son kez kalkış yaparak Konya'nın yolunu tuttuk.

    (Fotoğraf - 40)


    (Fotoğraf - 41)


    (Fotoğraf - 42)


    (Fotoğraf - 43)


    (Fotoğraf - 44)


    (Fotoğraf - 45)


    (Fotoğraf - 46)


    (Fotoğraf - 47)


    (Fotoğraf - 48)


    Konya'ya gitmeye hazırlanırken (Fotoğraf - 49)


    (Fotoğraf - 50)


    (Fotoğraf - 51)


    (Fotoğraf - 52)


    (Fotoğraf - 53)


    (Fotoğraf - 54)


    (Fotoğraf - 55)


    (Fotoğraf - 56)


    (Fotoğraf - 57)


    (Fotoğraf - 58)


    (Fotoğraf - 59)



    Ve gezimiz kazasız belasız sonlandı. Yazıyı ve fotoğrafları sabır ve merakla inceleyen herkese çok teşekkür ederim. İlerleyen süreçte yine fotoğrafları ve gezi anılarımızı sizlerle paylaşacağız. Bize katılmak isteyenler olursa gerek bu başlığın altından gerek direkt mesaj olarak, gerekse profilimdeki iletişim bilgilerimden ulaşabilirler.

    Gezi ile ilgili, yol ve teknik bilgilere dair tecrübe, bilgi, uyarı ve tavsiyelere tamamen açığız. Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyoruz. Teşekkürler, iyi forumlar.
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

    Alıntı osim2001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam çok güzel olmuş anlatımda şahane hayır olayın içindeyken bu kadar keyif almadım okurken daha bir güzel hatta şahane geldi eline sağlık devamını heyecanla bekliyorum.

    Hocam çok teşekkür ederim. Kesinlikle aynı şeyleri yaşamışız. Yazarken bile daha keyifli hale geldi etkinliğimiz. Devamını da bitirdim. Artık önümüzdeki etkinliklere
    empa, MCV ve crxforever bunu beğendiler.

  6. #6

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Güzel bir rapor, keyifle geçmiş daha nicelerini dilerim

    Co2 Klasik foto beğenme listesi

    Yukardan aşağı = 8

    Yukardan aşağı = 17

    Yukardan aşağı = 39

    Yukardan aşağı = 42

  7. #7
    erhan540 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Kanuni GT 170
    Çok başarılı bir konu olmuş. Bol bol foto paylaşmanız bizleri bilgilendirme amaçlı faydalı buluyorum. Kazasız belasız sürüşler..

  8. #8
    Ilgaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2014
    Şehir
    Selçuklu, Konya
    Motosikleti
    Vulture 150 MR
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir rapor, keyifle geçmiş daha nicelerini dilerim

    Co2 Klasik foto beğenme listesi

    Yukardan aşağı = 8

    Yukardan aşağı = 17

    Yukardan aşağı = 39

    Yukardan aşağı = 42


    Teşekkürler Beğenmenize sevindim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

    Alıntı erhan540 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok başarılı bir konu olmuş. Bol bol foto paylaşmanız bizleri bilgilendirme amaçlı faydalı buluyorum. Kazasız belasız sürüşler..

    Teşekkür ederim. Yaşadıklarımızı ve tecrübelerimizi paylaşmak her zaman için güzeldir. Elimden geldiğince hepsini yazılı hale getirmeye çalıştım. Güzel düşünceleriniz için tekrardan teşekkürler

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

    Dönüşümüzde Hatunsaray sonrası Kozağaç parkı yolundan oldu.


  9. #9

    Üyelik
    31 Ocak 2006
    Güzel bir gezi yapmış ve samimiyetle, hatalarınızı da ekleyerek paylaşmışsınız, emeğinize sağlık. İlk geziler böyle 100-150 km'lik rotalarla başlar, yavaş yavaş tecrübeler edinilir, mesafeler uzar, alınan keyifler ve paylaşımlar artar. Allah daha nice geziler yapmayı ve paylaşmayı nasip etsin.
    Ilgaz bunu beğendi.

  10. #10
    Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Kasım 2011
    Şehir
    Foça
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Allah muhabbetinizi arttırsın, beraber çekildiğiniz fotolarda gözlerinizin içi gülüyor. Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler.
    Ilgaz bunu beğendi.

  11. #11
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2011
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Elinize emeğinize paylaşımınıza sağlık.

  12. #12
    osim2001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2013
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    Abdullah ellerine sağlık abicim gerçekten güzel yazmış ve paylaşmışsın. Önümüzdeki haftalarda biraz daha uzun bir rota yapalım inş. Daha motor sürüşünde az bir zaman geçirmene rağmen bu sayfadaki resim ve anlatımlar kadar başarılı bir sürüşün vardı tebrik ederim seni. Yeni yollar seni bekliyor artık Ramazan ayı girmeden bir Akdeniz turu lazım ;)
    Ilgaz bunu beğendi.

  13. #13
    S6453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Dostum emeğinize sağlık Nice nice kazasız belasız daha uzun ve keyifli yolculuklar yaparsınız umarım

  14. #14
    MCV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2014
    Şehir
    sivas
    Motosikleti
    150 mcx-Kuba KEE100-RKS Winner200- Hero XPULSE 200
    Güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler
    https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q

  15. #15
    Ilgaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2014
    Şehir
    Selçuklu, Konya
    Motosikleti
    Vulture 150 MR
    Alıntı DusenAdam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir gezi yapmış ve samimiyetle, hatalarınızı da ekleyerek paylaşmışsınız, emeğinize sağlık. İlk geziler böyle 100-150 km'lik rotalarla başlar, yavaş yavaş tecrübeler edinilir, mesafeler uzar, alınan keyifler ve paylaşımlar artar. Allah daha nice geziler yapmayı ve paylaşmayı nasip etsin.
    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam Elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce bir şeyler yaptık ve onları da buraya yazdık. Bu yılın bitimiyle beraber iyi tecrübeler edinip, 2. motora geçtiğimde Türkiye turu düşünüyorum. Sizleri de görmek, tanışmak isterim bu bağlamda. Allah razı olsun hocam, hep birlikte inşallah.

    Alıntı Arda_Karaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah muhabbetinizi arttırsın, beraber çekildiğiniz fotolarda gözlerinizin içi gülüyor. Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler.
    Çok teşekkürler hocam Ben teşekkür ederim.


    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elinize emeğinize paylaşımınıza sağlık.
    Teşekkürler


    Alıntı osim2001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abdullah ellerine sağlık abicim gerçekten güzel yazmış ve paylaşmışsın. Önümüzdeki haftalarda biraz daha uzun bir rota yapalım inş. Daha motor sürüşünde az bir zaman geçirmene rağmen bu sayfadaki resim ve anlatımlar kadar başarılı bir sürüşün vardı tebrik ederim seni. Yeni yollar seni bekliyor artık Ramazan ayı girmeden bir Akdeniz turu lazım ;)
    Sağolasın abi, rotalar konusunda hiç sıkıntım yok, başımda senin gibi bir ustam olduktan sonra Teşekkür ederim abi, her şey için. Akdeniz turuna yetişecek şekilde extreme kamera alsak mı 2 tane? Bilemedim vallahi


    Alıntı S6453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum emeğinize sağlık Nice nice kazasız belasız daha uzun ve keyifli yolculuklar yaparsınız umarım

    Teşekkür ederim İnşallah, sizin için de aynı dileklerim geçerli. Sağolun.


    Alıntı MCV adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler

    Rica ederim. İyi niyetleriniz için teşekkürler.

  16. #16
    Ilgaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2014
    Şehir
    Selçuklu, Konya
    Motosikleti
    Vulture 150 MR
    Alıntı osim2001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abdullah ellerine sağlık abicim gerçekten güzel yazmış ve paylaşmışsın. Önümüzdeki haftalarda biraz daha uzun bir rota yapalım inş. Daha motor sürüşünde az bir zaman geçirmene rağmen bu sayfadaki resim ve anlatımlar kadar başarılı bir sürüşün vardı tebrik ederim seni. Yeni yollar seni bekliyor artık Ramazan ayı girmeden bir Akdeniz turu lazım ;)

    Ramazan öncesi bir organizasyon yapıp tekrar gitsek mi hocam?

  17. #17
    osim2001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2013
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    Ramazan girmeden iyi olur ama farklı bir rota geçmek lazım aynı yol olmaz.Alternatif rotalar var kestel derbent beyşehir hüyük bozkır yine kısa mesafe sana uygun bir yerler olabilir.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)