ahmet abi süpersin. Diyecek lafım yok. Sabırsızlıkla bekliyorum.
ahmet abi süpersin. Diyecek lafım yok. Sabırsızlıkla bekliyorum.
mermerlerde oturup dötün donaaa cırcırr olaaaa Amaaaaaddd...
hemşerim kaş kamping'de ücret ne alıyorlar,ben arabayla ailemle gidecem oralara,birde yeri nerede? saygılar...
Evettt sonunda muhteşem kalitedeki yollarımız başlıyor Köyceğiz'e doğru ilerliyorsunuz... Lakin Ortaca-Köyceğiz arasında yol çalışmaları varmış biraz ama sizi etki etmez Dalyan'a muhakkak uğramanızı tavsiye ederim... Vee tabikide KÖYCEĞİZ kordonuna Marmaris'e vardığınızda ise 19 Mayıs Gençlik Meydanında bulunan Köfteci Ramiz karşısındaki bulunan Mugla Marmaris Köftecisini tavsiye ederim fiyatı ve kalitesi uygun... Köyceğiz-Marmaris arasında radar fazladır aman hız yapmayın paylaşımlarınızı bekler hayırlı yolculuklar dilerim...
Buralarda yaşayan ölmez demişler
Dağın adını Ölemez koymuşlar
Sultanlar gelmiş şifa bulmuşlar
Köyün adını Sultaniye koymuşlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Evettt sonunda muhteşem kalitedeki yollarımız başlıyor Köyceğiz'e doğru ilerliyorsunuz... Lakin Ortaca-Köyceğiz arasında yol çalışmaları varmış biraz ama sizi etki etmez Dalyan'a muhakkak uğramanızı tavsiye ederim... Vee tabikide KÖYCEĞİZ kordonuna Marmaris'e vardığınızda ise 19 Mayıs Gençlik Meydanında bulunan Köfteci Ramiz karşısındaki bulunan Mugla Marmaris Köftecisini tavsiye ederim fiyatı ve kalitesi uygun... Köyceğiz-Marmaris arasında radar fazladır aman hız yapmayın paylaşımlarınızı bekler hayırlı yolculuklar dilerim...
Buralarda yaşayan ölmez demişler
Dağın adını Ölemez koymuşlar
Sultanlar gelmiş şifa bulmuşlar
Köyün adını Sultaniye koymuşlar...
Teşekkürler Adem az kaldı sabret
aman cır cır deme bana aga daha yeni atlattım emme her türlü ilacım var cırcıra karşı yengen koydu çantama
Hocam şu anki tarihe göre Bungalov evler 60 TL çadır yeri ÇADIR BAŞI 20 TL yeir ise basit Kaş devlet hastanesinin üzeri hemen saygılar bizden
Marmaris te kalacak kamp yeri varmı bildiğin marmaris merkezde yada çok yakın biyerde yada milli parkta falan kalınabiliyomu ? yarın bize kalacak yer lazım
abooovv eyice azmışsın sen ganga sana yapalım bi güzellik dönüşte
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
garı gısmısının kafası çalışmaz derdim ama yengem maşallah zehir seni çekip çeviriyo reyiz...
ama sana bi uyuz oldum ki sorma başgan haberin ola..şimdi oralarda bende olacaaadım...eh görürsün sen bir sonraki gezide...o şambriyelli lastiğinin bir çivilik işi var...
marmaris merkezde pek kamp yeri yok lakin marmarise girmeden sedir adası yolunda boncuk koyu var.yada marmaris datça yolu üzerinde cubucak yada inbükü kamp alanları var yada özel işletmeler var marmaris çöplüğü yoluna giderken.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
ama Marmaris kamp yerlerinin fiyatı kaşa benzemez sadece kamp yeri için 25 tl falan isterler günlükte buda Köyceğizde herhangi bir pansiyonun gunluk fıyatına bedeldır. benim başkada bilğim marmaris için kamp alanı yok
Arkadaşlar egelim43 reyiz aradı marmarise 100 km kalmış ucuz yollu bir pansiyon motel veya kamping alanı bilen varsa yazıversin diyor...insaniyet namına...
hemşerim fethiyeden selamını aldım tel .den (ALEYKÜMSELAM) nasıl yolculuk iyi gidiyormu?,marmaris -bodrum da bugün fırtına varmış herhalde tv den duydum ,kendine dikkat et.hayırlı yolculuk.
fatih bodrumda yanımda. Ahmet abi marmariste. Yarın gelecek.fatihin herkese selamı var.
tekerınıze saglık marmarısı gectınızmı bılmıyorum ama gecmedıysenız cayımı kahvemı ıcın teksan jeneratorde calısıyorum marmarıs ıcınde datca yoluna gırınce beklerım
Yengen bi tanedir ganga emme özledim la dönüvesem gali napsam
Kalaak yer işini hallettim sağol Marmarisin göbeğinde bi otelde kalıyorum şu an :cat
o iş tamam reyiz sen git yat
sağol hocam
Vardımı bizim kaçak yanına demek eyi bakalım
Teşekkürler Şu an marmaristeyim sabah çok erken çıkmazsam uğrarım inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
--AKDENİZDEN EGEYE--
Yorucu ama bi okadarda keyifli bir Kaş-Marmaris yolculuğundan ve ardındanda daha yorucu bi Marmaris gecesinden sonra tekrar merhaba Hafıza kartımın azizliğinden dolayı Kaş- Fethiye arası yollarda çektiğim o enfes resimler maalesef yok e resim olmadanda anlat anlat nereye kadar olacağı için Fethiyeden başlıyorum paylaşıma
Kaş Fethiye arası yaklaşık 100 km geldikten sonra Fethiyede Fatihin motorda mevcut olan arka göbek sorununu düzeltmek üzere ilk gördüğümüz tamirciye girdik dükkan sahibi Hasan usta ve Fatih hemen giriştiler motora
Bu arada ben hemen dinlenme pozisyonu alıyorum
Tamirattan sonra Hasan usta bizlere çay ikram edip sohbet ediyor
Sohbetin konusu modifiyeye geliyor ve Hasan usta modifiye edilmiş (oynanmış) bi köylü tip (cg tip ) motorun 150 lik pistonunu gösteriyor bize
Sohbetten sonra müsade isteyip ayrılıyoruz yanından doğru Ölü denize
ee böyle bir doğa harikası denizin yanına kadar gelinirde hiç girilmezmi
Fatih girmeyeceğini söyleyip Bodruma Ademin yanına erken gitmek istediğini söyleyince kendisine hayırlı yolculuklar dileyip uğuruluyorum ilk önce
ardından da motosikleti koyu gölgesi olan bir otoparka bırakıp deniz için hazırlanıp doğru ölü denizin serin sularına atıyorum kendimi maşallah ölü denizde beni görünce canlandı sanki mübarek o ne dalgadır yafs o yüzden bir iki kulaç atıp hemen çıkıyorum maceraya gerek yok deniz alıp götürüyor adamı
denizden sonra Marmarise doğru koyuldum yola tek başıma yek başıma yaklaşık 40-45 km gittikten sonra motorum acıktığının sinyalini veriyor e bende acıkmaya başlamıştım zaten beraber karnımızı doyurmak için attık kendimizi ilk gördüğümüz benzinliğe Alanyadan Fatihle beraber fullediğim depom beni tam 500 km götürmüş maşallah
sen karnın doydu km'en sıfırlandı karakız
sıra bende menüde Tahinli Çörek ve meyve suyu var
sonunda ikimizde hazırız yollar bizi bekler
Göcek tüneline kadar sürüyorum
tünelden sonra Alternatif yola saptım çok yerinde bi karar vermişim yol o kadar keyifliki bol virajlı ve tırmanmalı
Marmarise 30-40 km yaklaştım kalacak yer ayarlanması için telefon trafiği yapmak üzere son bi mola verdim
otelim ayarlandı yola devam
ve Marmaris
otelimi bulmak üzere park ediyorum hemen
şansa bakınki neredeyse otelin önüne koymuşum motoru otel hemen köşeyi dönünceymiş
çok güzel tertemiz bi otel
motorumuzda emniyete alalım ki rahat uyuyalım değilmi bahçeye alıyorum onuda
odama yerleşip duşumu alıp biraz kendime geldikten sonra dışarı çıktım Marmarisi turladım biraz buyrun
gezerken acıktığımı fark edip dürümcüde aldım soluğu
doyduktan sonra hemen yan tarafta bulunan milli piyango bayisinden kazı kazan aldım (nerden estiyse) 20 TL çıktı şansım dönüyormu ne
geldikten sonra otelde biraz dinlenip atıyorum kendimi marmaris gecelerine bunlarda geceden görüntüler buyrun Marmarisin meşhur barlar sokağı girişi
eğlence had safhada henüz tam sezon gelmemiş olsa bile
barlar sokağından sonra tekrar bi turluyorum Marmarisi
sonrasındada dinlenmek üzere tekrar otelimin yolunu tutuyorum
iyi bi uyku çekip dinlendikten sonra az sonra Datçaya doğru yola çıkcam Datçayı turlayıp çok tavsiye edilen muhteşem denizine girdikten sonra ise Feribotla Bodruma doğru yola çıkıcam Datça-Bodrum arası için izlemeye devam arkadaşlar
Şu ana kadar kazasız belasız gittin Ahmet,inş.bundan sonrasıda kazasız belasız sıkıntısız geçer,yolun açık olsun...(Bende ayın 15 den sonra kesin belli değil ama Bodrum'a yola çıkacağım.)
aga helalin var keyif adamısın vesselam hayırlı yolculuklar dilerim tekerin düz bassın
gazı gazandanda çarpmış 20 lira
len amet aga benden çok geziyon tekerine taş değmesin
hafta ya kamp yapacaz oraya da uğra sonra git eve
ben de bu güzelim cennet yerleri gezmek için sabırsızlanıyorum haziran 6 da yola çıkacam inş.
ama elime kağıt kalem alıp senden notlar almam gerek galiba aklımda kalmıyor kamp alanları ve gezilecek yerler... :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)