Aga rotada manisa görünmüyor izine bağlı demişsin de benim yanıma uğramazsan kan çıkar
Aga rotada manisa görünmüyor izine bağlı demişsin de benim yanıma uğramazsan kan çıkar
Egelim43 nikli abim 28 mayıs gibi mi gececeksınız mugla koycegızden?sızlerı mısafır etmeyı yol arkadaslıgı yapmayı cok ama cok ısterdım bende denızlıde okudugumdan dolayı o tarıhte memleketımde olamayacagım 1 hazıranda memlekette olacagım inşallah... eğer bıraz uzun gezı yaparsanız bulusuruz belkı de Muğla-Ortaca-Dalyanda şahin tepesine cıkmanızı tavsıye ederım yaklasık sıze 60 km daha fazla yol yaptırı ama o 60 kmye kat ve kat deger o manzara....[COLOR="Silver"]
1 ay önce falan gelmiştim ben oralara. Gezi bölümünde bodrum dalaman gezimiz başlığı altında ben paylaşmıştım. Ben o tarafları iyi bilirim. Ağla köyünden çiçekbaba dağının zirvesine çok tırmandım. Adem80 nin çiçekbaba dağı gezisi diye googleye taratırsan oda çıkar. Umarım ilerde buluşuruz.
Uploaded with ImageShack.us
dalyan
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------
inşallah buluşur adem abi... şimdi bakacağım resimlerinize yine bekleriz
len adem sen vatan hainisin oğlum beni neden buralara götürmedin
sen götür dedinmi? bidaha gelde götürem.
delikanlı48 inşallah gelirsem buluşuruz.
Ulan nonoş egelim43 amaddd..çakçiki amaddd...
Eben sağsa atlayam amaddd...
bana 2.hafta izin aldıran ama sonra elde olmayan nedenlerden kendisi 3.hafta izne çıkan amad
ikimiz paşa paşa gezerdik şimdi...melmeketi hep gördüm agi akdeniz rotası bana heyecan verirdi çıkaydık...nasip değilmiş....
Hayırlı yolculuklar paşa...son dakkada bana dahil olaydın gezdiğindende bişey anlamazdın...bak ne güzel oldu...
Güzel gezi olacağa benziyor.
Allah'a emanet olun, hayırlı yolculuklar
Fatih abine kalsa hemen burdan çıkcak 3 günde Türkiye turu yapıp gelecek adam bilenmiş geziye resmen Asker ocağında
Sen yeteri kadar gezdin ganga sıra bizde artıkın sen istirahat et
haftaya p.tesi yada Salı fakat benim izin durumuna bağlı izin uzamazsa ben gelemiyecem sanırım İzmire lakin Fatih ve Meriç gelir büyük bi ihtimal
Uğramaya çalışcaz artıkın aga her şey izne vakte bağlı fakat Fatihin uğrayacağı kesin gibi bir şey
Teşekkürler kardeş aklımızda bulunsun dediğin yerler
Ulem panda benim ebemin ne kabahati var -konuyu biliyorsun- benmi doğurmaya kalktım mayısın ikinci haftası ama arkadaşa sorarım doğuma yardımcı olan ebenin telefonunu alırım çok atlamak istersen Ağustosda iznin ikinci yarısı var olmazsa diğer tarafıda senle yaparız aga tabi sen zındıklık edipte Ramazan mübarek izine çıkmazsan
Teşekkürler Behçet sağolasın
Eveeettt şimdi gelelim resimlere arkadaşlar
---- Bölüm 1 Egeden Konya Ovasına ------
Bir gün önceden hazır olan ve katır misali yüklediğim motorumu alır almaz sabah erkenden düştüm yollara depomuzu dünden doldurmuştuk zaten
Başlangıç kmsi
Sonunda gazı açıp tekeri çevirebildik çok şükür
İlk molamız yaklaşık 150 km sonra Afyon Çay da çay molası
İkinci mola yerimiz ise Akşehirde Nasreddin Hocanın mekanı
Bulunduğumuz yer dünyanın merkezi olduğu için dünyadaki çeşitli merkezlere uzaklığı
Hocamızın kabri makam-ı Fatihamızı okuduk
Bir Nasreddin Hoca klasiği türbenin her tarafı açık tek tarafı kapalı ve kilitli
Türbe ve etrafı çok güzel tertemiz etraf gül kokusundan geçilmiyor
Hocanında dediği gibi dünyanın merkezi buraymış
Nasreddin hocanın fıkralarını tasvir eden heykeller
Türbenin hemen karşısında Gülmece kafede Nasreddin hocayla ilgili hediyelik eşya reyonu mevcut
Ayrıca kafetarya mekan ve bahçe olarakta oldukça güzel
Tersine işleyen Nasreddin hoca saatinide sizlerle paylaştıktan sonra Seydişehirde Ramazan (Ramizan83) le buluşmak üzere Akşehirden ayrılıyoruz ha bu arada bu ürünün taklitleride varmış fakat aradaki farkı "Metin ŞENTÜRK" bile görürmüş
unutmadan
Nasreddin hoca ve hayatı hakkında kitabeden bilgide verelim
Keyifli bol manzaralı bi yolculuktan sonra
Beyşehirde bi mola daha verdim
mola verdiğim tesis çalışanlarının ısmarladığı çayları içtikten sonra yola koyuluyorum tekrar ee Ramazanı bekletmemek lazım daha fazla
Sonunda Seydişehir göründü
Sağolsun Ramazan kardeşim tabelanın hemen ilerisinde beklemiş beni
Sonunda benim kara kız Konyalı kardeşiyle buluştu 43 ve 42 bi arada
veee oradan geçiyoruz yemeğe sağolsun Ramazan kardeşim etli ekmeğe doyuruyor beni
ardından bi torpil daha yapıp bana biraz daha vakit ayırıp benle beraber sürüp Antalya il sınırına kadar uğurluyor teşekkürler Ramazan Konya ile Antalya il sınırında Torosların zirvesinde bulunan Zirve dinlenme tesislerinde bi mola daha veriyoruz birlikte
Tesisde yudumladığımız çaylarımızdan sonra o yaylaya ben ise Alanyaya doğru sürmeye devam
Akseki yakınlarında karakızım acıktığının sinyalini veriyor ve dalıyorum ilk gördüğüm benzinliğe
karnını bir güzel doyuruyorum karakızın
Kütahyadan aldığım benzinle 416 km gitmiş karakızım maşallah
Benzinlikten çıktıktan 30-40 km sonra Nihayet denizi görüyorum
akşam saatlerinde ise Alanyaya varıp bir günlük gezi programını mutlu sonla noktalıyorum
Alanyadaki paylaşımlar ve Fatihle beraber yapacağımız etkinleri ise vakit oldukça paylaşmaya devam edicem arkadaşlar to be continued-devamı gelecek- yani
ee hadi agam pasam bekliyoruz bizde 03 Hazirana hazırız inş Manisaya gelinde günüzü gün edelim sizin
Tekerin düz bassın ahmet abi
ben de sizinle aynı rtayı gideceğim inş ama tersten
sohbet bölümünde paylaştım ama pek güzergah hakkında bilgi veren olmadı sağolsun arkadaşlar
neyse ben haziran 6 da çıkacam yolA İNŞ bi aksilik olmazsa.gezi yazını takip eder ona göre davranırız artık tekerin düz bassın
Gez Ahmet gez, gezilmedik bi karış yer bırakma,bütün senenin acısını çıkar
Alanya paylaşımlarına devam arkadaşlar ee boş durmayalım değilmi
Buda Fatihin yakışıklı
yarın Finike Kaş Demre ve Fethiyeye doğru teker dönecek nasipse yeni paylaşımlar gelecek arkadaşlar elimizden geldiğince sıcağı sıcağına paylaşımlara devam inş.
---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:43 ----------
İzin uzarsa 03 haziran uyar uzamazsa daha erken uğrayabiliriz İzzet sağolasın iyi dileklerin için
Tersten derken İzmirden başlayıp Alanyaya doğru geleceksiniz galiba teşekkürler iyi dilekleriniz için inş. sizde kazasız belasız gerçekleştirirsiniz gezinizi
Gezcem gezcez inş. abi tüm kışı bu günlerin hayalini kurarak geçirdik
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Kac kişi binmiş o apaciler ya .Fatih abiye selam
hızlı ve güzel gezi... ama memlekete dogru seyır edıyor hani Finike-Demre arasındaki yol çok kaliteli,hayırlı yolculuklar dilerim... Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)