şimdiden iyi eglenceler kaçırdıgıma üzelecegim bir organizasyon olucak.
şimdiden iyi eglenceler kaçırdıgıma üzelecegim bir organizasyon olucak.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
kısmetse ordayım inşallah
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Özer sucuk köfte kokusu bugünden gelmeye başladı heeeee kaçırılmaması gereken bir organizasyon.
İyi birisiyim ama en iyisi ben değilim :cherry:
arkadaşlar bende gelmek isterdim ama sedat 57 ve sabri arkadaşımızın motorlarının debriyaj valatası ve bakımları var... onlarla zaman geçirteceğim.... belki başka bir organizasyonda bulusuruz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
istanbuldan gidecek olanlar varsa haberleşlse bence daha güzel olur
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
bi aksilik olmazsa 5-6 arkadaş ile bizde gelicez.. inanlı çeşmesini özledim
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
bu hafta biz gelemicez bi dahaki hafta kastro gezisinde görüşmek üzere size iyi eğlenceler
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Özerim saolsun Lüleburgaz motosiklet kulübü yetkililerimiz sitemizde tüm üyelerimize bilgilendirme mesajı göndermişler organizasyonla ilgili.Lüleburgaz motosiklet kulübü başkanı ibrahime vede başkan yardımcımız tuncay abiye vede genel sekreterimiz ufuğa teşekkür. Yer : MURATLI-Tekirdağ
Hareket Yeri : Altılar BP Benzinliği
HareketTarihi : 07.06.2009
HareketSaati : 12:00
Ek Bilgi : 31. Muratlı Hıdrellez Şenliklerine Muratlı ve Tekirdağ Motosiklet grubu güzel bir organizasiyon yapmış. Geçen hafta bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarımızı bizde bu hafta yalnız bırakmayalım. Saat 12.00 teker dönüş saatidir. Lütfen o saatte Altılar BP benzin istasyonunda hazır olalım. Kişi başı 15 TL dir. Yemek Menüsü oldukça uzun....kimse aç kalmayacak yani... Hepinizi bekleriz.
Ünal Restorant Fİyat Listesi; Menü Sabit Fİyatlı Olarak alınmıştır. Sucuk Köfte (2 ad Kasap Köfte) Yogurt SAlata Kola (Şişe) 250 gr Kuzu ÇEvirme Su(Sınırsız) Meyve Çay,Kahve Ve İkramlar... Fiyat;Sadece 15 Lira
Daha fazla detay için aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
anlaşşılan istanbuldan eşiyle birlikte gelen yok :(
yanıma yol arkadaşı arıyorumda :D
Bu konuyla ve bir çok tanıtım olayında çok emeği geçen cansu kardeşimede TEŞEKKÜRLER.
geleceğiz lüleburgazdan
Hadi Hayırlısı :D
galiba ben ve eşim yalnız kaldık Özer :(
Henüz GEldim. Konser Alanında Stand kurduk. Tİcaret Yaptım Biraz Şimdi uyuyacagım ama Sanırım Büyük Bİr Organizasyon Olacağız.. Teşekkürler HErkese Bir KEz DAha.. KAzaSız Belasız!!!
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)