Merhaba arkadaşlar;

Dün bir kaç arkadaşla bir araya geldik. Hatta motogendeki arkadaşlar da geldi (gerçi biz motogen buluşmasına katılmış olabiliriz oda olabilir ben geç geldiğim için bir çok arkadaşla tanışamadım)

Haftasonu pazar günü saat 11 toplantısı için de bir başlık açmak gereğini gördüm. Mt ankara sayfasında söylemiştik ama burada duyurmak daha doğru olacak.

Bu pazar Anatolia da saat 11 de buluşalım, kimler var kimler yok görelim, tanışalım, ne yapabiliriz, nerede nasıl buluşabiliriz, birbirimize ve gruba ne tür desteklerde bulunabiliriz, nerelere gidebiliriz nasıl gidebiliriz tek tek konuşalım.

Bilmeyenler için

Anatolia bir konser alanı, kafeleri, oteli, restorant vb mekanları var.
Genellikle şehrin kalabalığından ve insanlardan uzak kalabilip rahatlıkla kendi kendimize konuşabileceğimiz sakinlikte bir yer.

türk ocağı caddesinde. bahçeli 7 caddeyi çetin emeç bulvarına bağlayan ana yol. merkez ordu evi, türkocağı, anatolia gibi bilinen mekanlar bu yol üzerinde. bahçeliden öveçler tarafına geçerken sağ kolda kalıyor.

alanın girişi biraz garip. 3 lü bir yol var.

soldaki yolla konser alanının önündeki açıklığa gidiyor garaja girersiniz.
en sağdaki yolla lojman yoluna girip anatolia ile alakasız bir yere çıkarsınız
ortadaki yol anatolinın arkasındaki kafelerin olduğu yere getirir bizi, demek ki doğru yol neymiş, orta yol en doğrusuymuş