ChatnoiR, nerelerdesin kanka gözler seni aradı ama bulamadı........
ChatnoiR, nerelerdesin kanka gözler seni aradı ama bulamadı........
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
amanınnn çook içtikkkkkk bayılıyordummmm
ChatnoiR, yoksun ondan sonra bensiz falan filann kalk gel kardeşim alla alla üşenmeee üşen meeee
selam arkadaşlar
eğlenceli bi akşam oldu cenk'e teşekkürler ve tebrikler. tabi gelen arkadaşlarada bide yakın olsaydı daha iyi olurdu mekan gitmek çok zor olduda
körfez gezisi için kaptanlarada teşekkürler
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
tayfa dağıtmış...mekanda geniş geniş valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
22. SAYFA RESİMLER GÜNCELLENDİ...
Morpheus, yağdır gözüm benim
amma papazarilik yapmışım
yav
morpheus kardeşim çok sağol resimleri üşenmeden bıkıp usandanmadan buraya koyduğun için
yardımcı olduğun için
*keşke sitemizin yöneticilerinden de orada olsalardı site sahibi skull veya mod kardeşlerimden*
ne kaynaşma idi valla
motorcu kardeşliği ailesi böyle olmalı
ama bizler artık komple bir yerde meskene taşınalım aynı yerde ikamet edelim hiç olmazsa
sabah akşam görüşürüz
ellerine sağlık Morpheus aydınlattın bizi resimlerle sen olmasan daha çok beklerdik biz hadi tembeller atın artık resimleri
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Bişey değil arkadaşlar.... Mühim olan bu güzellikleri hep beraber yaşamış olmak... Herkez görsün arkadaşlık, dostluk nasıl olunur...
Ercüment abi motorla gelmemiştin hani
Gezi olmadan belliydi harika olacağı. Aile ortamında başka bir kutlamamız olduğu için gelemedim. Büyük bir kayıptı benim için. Gezi öncesi tahmin edildiğinden daha güzel ve sıcak geçmiş olduğuna inanıyorum.
Sadobey
Resimle doldurucam bu sayfayı heheh bittiğini sanmayın hepsini koyacam.. hepsini burakın beniiiiiiiiiiiiii
morpheus kardeşim genede geldimya arabanın bagajında motor cant ve lastiklerinle ben kopamam motorumdan onla gelemesem bile lastik ve cantlarını atarım arabamın bagajına gene gelirim
çok güsel geziymiş.bi kaç resimde koltuk deyneği gördüm.kimindi onlar
Evet arkadaşlar işte resimlerin sonuna geldik... bendekiler bitti... leyn bisküviiiittttttt sende de fotoğraf makinası vardı gördüm... ben 200 adet resim yükledim sende tık yok ayıp abi yaw... valla derrim biskrem olursun he
Serhatcım barış arkadaşımızın... Motoru ile kaza yaptı allah korudu... ona tekrar o haliyle bile geldiği için yanımızda olduğu için teşekkür ederim... Tekrar geçmiş olsun... en kısa zamanda fazerın üstünde görmemiz dileği ile... bu sefer yavaş git kafana geçiririm o feyzarıserhat_fb adlı üyeden alıntı
beni getirenden götürenden allah razı olsun fuat abicim yengecim. öpüyorum kocaman...
beni bu kadar çekenden de allah razı olsun, ne kadar çok seviliyormuşum yaw...
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
kaptanlardan sevgiler saygılar eğlendirdiysek sizi ne mutlu geldiginiz için hepinize teşekkürler başka bir toplantı deniz kenarında olsun da bizde denizden gelelim katılalım umarım sorunsuz gitmişinizdir. kaptan metin kartal ve ersen
serhat_fb , benimdi onlar
Morpheus, kardeşim biz yavaş gidiyoruz zaten
ayrıca explorer (Alpay) arkadaşıma tekrar teşekkür ederim. beni evimden alıp evime bıraktı. sizinle bu geceyi paşlaşabilmem alpayın sayesinde oldu denebilir. sağolasın tekrardan
bu arada Morpheus sana tüm resimleri vermedim son kalan birkaç resimde az sonra bu mesaj altında olucak
işte sitemizi tüm çiftleri
Baron kardeşime helal olsun walla, seni aramızda görmek güzeldi.
Umarım en kısa zamanda o değneklerden kurtulursun....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)