Ben Biraz Resim Attım Devam Ediyorum.ben Sizlere Teşekkür Ederim Mutlu Olduysanız Ben çok Daha Mutlu Oldum.sagolasın
Ben Biraz Resim Attım Devam Ediyorum.ben Sizlere Teşekkür Ederim Mutlu Olduysanız Ben çok Daha Mutlu Oldum.sagolasın
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
balık var mıydı abi?
başta oğuz abi ve cesur olmak üzere katılan herkese sıcak yaklaşımlarından dolayı cok tesekkür ederiz.cok güzel bi gezi oldu.cok keyif aldım ve sizlerle tanısmaktan cok mutlu oldum.
bizde sizleri tanıdığımıza çok sevindik toplantılarada bekleriz belki birkaç balık tutarız yemlari siz getirin bu sefer [/QUOTE]
tamam bu sefer yemler bizden arayı uzatmadan yapalım bi balık avı partisi
kasım ayında denizemi girilirmiş, evet giriliyomuş sadece bi zıplamaya bakıyomuş onu öğrendik.
her bişey 10 numara oldu abi
senmi herkese teşekkür edecen, bende sana teşekkür ederim
herkesin yüzünde bu düşünceleri hissetiğini sezdiren ifadeler vardı zaten, hepimiz aynı düşünceler içindeydik bence,
resimleri ve videoları çektiğin için şimdi teşekkürün yarısını vereyim,kalan yarısıda iş bitiminde yani yüklemeden soora
bi daha yeme verdiğin parayla kipadan alırız üzülme sen, bi de balıklar ıspanak sevmiyodu sanırım
hoş geldiniz...anlaşılan güzel bir gün olmuş, zaten ekip süper
resimleri bekliyorum
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
illede taze olsun maksat muhabet kahve bahane dostum
bugün hava çok güzeldi güzel bir gezi olmuş bidahakine hep beraber olma dileğiyle
Bacoman
arkadaslar resimlerin bi kısmı facebook sayfamda.arzu eden bakabilir buraya da eklencek ama resimler
RESİMLER ((((((((GELİYOR)))))))))))
MİRALAY GÖREVDE
HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CAN DOSTUM SEGELMANN (BARBOROS CAPTAN) BÜLENT BOZYİĞİT
yandı keten helva galiba
VE VE kapanış resmi SESSİZ COO İLE
BİR HATAMIZ VAR İSE AF OLA
abi eline objektifine sağlık cok güzel resimler
olmazmı çok balık vardı fotolardada gözüküyor
sagol daha bu birşey degil birde video ları yüklemeyi bilsem SÜPER olacak ama neyse
ne demek kardeşim siz sag olun sizin mutlu olmanız bizi de mutlu eder
kendini hazırla geceden gidebiliriz ama sen işten erken çıkarsan öncü birlik olarak ta gidebilirsin yada gündüz grubu olursa onlarla gidersin
çünkü benim işten çıkmam saat 7 yi buluyor hazırlanmam 8 de 9,30 yada 10,00 adadayımiyi geceler hayırlı sabahlar saat :01,20
emeği geçen ,gelen ,gelemeyen, muhabbet eden , öncüye, artçıya, gelemeyipte gönülden orda olan herkese sonsuz teşekkürler gerçekten güzel bi gündü.... unutulmazlar arasındaydı herkes...
hayat okumasını bilene başlı başına bir kitaptır....
bendeki resimleri atmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.. Yardım ediiiiiiiiiin..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)