abi neyin nesiymiş bu davutlar muhabbeti.ben sökeliyim ama haberim yok
Dostum burada çok sevdiğim bir arkadaşımın gezi teknesi var +burası piknik alanı isteyen piknik yapıyor kimi balık avlıyor çevre halkı da buraya geliyor çok güzel bir yer kafe falanda var.duruma göre belki bir tekne gezisi olacak yunan adalarına dogru tabiki katılıma göre olacak bu tekne gezisi gelebilirsen buyur epeydir gezi topiği olmuyordu.bazı arkadaşların hislerine tercuman oldum kanısındayım
ayrıca hayırlı ugurlu olsun sitemize üye oldun işallah devamlılıgın olur biraz uzakız ama olsun gönüller bir olsun
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
evet 3 haftaönce oradaydık gerçekten SÜPER bir yer doga deniz iç içe birde liman içinde yüzen balıklar çok hoş gerçekten.gelmeyenler çok şey kaçıracak bakın baştan söylüyorum
bende sağolsun cesur babacanla geliyorum inşallah....))
hayat okumasını bilene başlı başına bir kitaptır....
arkadaslar merhaba ben sabah 8.30 da basmanede olucam baska kimler orda olcak ??
kazasız belasız iyi yolculuklar. rast gele
[QUOTE=oguz çatal;1315260]dostum ben orada olacagım çarşı grubu migrosta olacak ve söke dende katılanlar olacak 8 gibi olursan daha iyi olur
tamamdır o zaman sekizde basmane gardayım
S.a aRkadaşLar HayırLı yoLcuLukLar.
ßizde yarın [ßurSa M-T] oLarak SusurLuğa gidiyoruz, iSterseniz SusurLukta ßuLuşaLım (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
hepinize iyi gezmeler. Gelmeyi isterdim ama motor yağ damlatıyordu, bugün iyice abartınca tamire verdim, bitmedi de işi.
Size kazasız belasız mutlu gezmeler.
Oğuz abi, gezi düzenlemesi için ellerine sağlık. Bir dahakine büyük bir aksilik çıkmazsa katılacağım. Balık avında sabrınız ve yeminiz bol olsun
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
evet arkadaşlar yarına az kaldı herkese iyi geceler sabaha erken uyanın
tüm arkadaşlara katılımından dolayı teşekkür edrim bazı aksilikler olduysa af ola
tüm dostlara katılımından dolayı teşekkür ederim
gerçekten çok güzel bi gündü.. tüm yardımlarınız ve samimi yaklaşımınız herşey ama herşey için biz tşk ederiz oğuz abi.. bu arada resimleri ve videoları hazırlıyorum bende =) Sizlerle tanıştığıma memnun oldum..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)