Mustafa,
Bu Hotel yetecekmi bize yauben endişelenmeye başladım cidden
![]()
Mustafa,
Bu Hotel yetecekmi bize yauben endişelenmeye başladım cidden
![]()
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
özer abi, havran motor dostlarının 11 kişiye çıkmasından başka bir gelişme yok, üstüne 111 kişide harran motor dostları gelse yinede mahçup olmayacaz
ve ilk günden beri inşallah ve kısmetse diye başlayan msjlar da kesinliğe bağlanmadığından sanırım kendilerini bu hafta sonuna ayarlayamayanlar da düşecek listeden
herkesin göbeene, ensesine ve ayaklarına üflenecek klima rüzgarı derecesinden, yemeklerinizin kalorilerine, deniz suyu sıcaklıklarından, gecenin sivrisinek popülasyonuna kadar her şeyi kontrol altında
@ibrahimb , ibrahim abi 7 niz ve +4ünüz ile hafta sonu görüşmek üzere![]()
23 ünde fidanmış. O zaman gittardando pardon davuldando ile ikiniz bir fidanın güller açan dalı mısınız? bu şarkıyı size armağan ediyorum.
kardeşim gönül seni de aramızda görmek istedi ama nasip değilmiş. Telefonda konuştuğumuzda da söylemiştin. Neyse sen bizim can kardeşlerimizdensin bunu unutma. Sevgilerle
son noktalar konmuş ve mutlu sona gelinmiştir EMEĞİ geçen çabalayan, baltalayan,süren,işleyen,mahsülü toplayan,pazarlayan,afiyetle yiyen tüm dost ve müşterilerimize AFİYET OLSUN grup sürüşünün başlayacağı günün sabahında belirlenen yerde görüşmek üzere BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN![]()
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
davut kardeşim seni çok özledim naber inşallah iyisin bize eşlik etseydin inan çok mutlu olurdum bir yaramazlık yok inşallah çok tandır haberleşemedik en yakın zamanda gürüşelim sellamlar kardeşimme
vay ağzına diline yüreyine beynine tahtaya yan basan ayağına sağlık nede gözel ifade etmişsin cengiz abim![]()
KESİNLEŞMİŞ KATILIM LİSTESİ :
1 – güreli + 1
2 – forrap + 2
3 – hızlıcesi2
4 – karmacoma
5 – Wallace + ViPeR75
6 – chatkut + böcek
7 – olcan138
8 – gittardando + 1
9 – sahinbirinci
10 – Özer + racecat
11 – captain1580
12 – memoli35
13 – okram + ŞANS
14 – BHTYR_VFR
15 – uglychild + uglycat
16 – Havran Motor Dostları (11 kişi)
17 - APV41 +6
18 - sessizco
19 – toni
__________________________________________________ _
üstte görünen çizgi listenin altının çizildiği çizgidir, 10 defa yazılmış, 20 defa sayılmış, 40 sefer de düşünülmüş, dolaylı veya direk aldığım bilgilere göre son halini almıştır ve dikkatimin iyice dağıldığı dakikalarda da yazılmıştır, imla hatası yada kesinleşen harhangi bir katlımın yazılırken atlanması gibi kırılan bir pot yok dimi ?
daha sonra gelecek talepler olur ise; dahil olursa sevineceğiz, gelmek isteyipte katılamayan kimse olur ise üzüleceğiz ama bunlar yukardaki ekibin sorumluluğu dışında kalacak, ya nasip diyip şansını denemiş olacak yani.
Artık yapacağımız son şey 4 den geriye sayıp cumartesiyi getirmek![]()
1 – güreli + 1
2 – forrap + 2
3 – hızlıcesi2
4 – karmacoma
5 – Wallace + ViPeR75
6 – chatkut + böcek
7 – olcan138
8 – gittardando + 1
9 – sahinbirinci
10 – Özer + racecat
11 – captain1580
12 – memoli35
13 – okram + ŞANS
14 – BHTYR_VFR + 2
15 – uglychild + uglycat
16 – Havran Motor Dostları (11 kişi)
17 - APV41 +6
18 - sessizco
19 – toni
kardeşim çok özürdilerim, kesin sayımı biraz geç yazıyorum.. ben zaten gelmek için elimden geleni yapıyorum fakat yanımda 2 kişi daha gelecek. onlardan anca kesin cvp alabildim..
İzmir MT yine güzel bir organizasyona imza atıyor.
Havran Motor dostları ayrı bir güzellik katacak buluşmaya
Çanakkaleden ben de katılmak isterdim. Fakat önemli bir iş dolayısıyla mümkün olmayacak.Ama gönlüm orada olacak.
Hepinize iyi eğlenceler ve doyumsuz anılar.
Çanakkaleden sevgiler selamlar.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
[QUOTE=karmacoma;1212647]özer abi, havran motor dostlarının 11 kişiye çıkmasından başka bir gelişme yok, üstüne 111 kişide harran motor dostları gelse yinede mahçup olmayacaz
ve ilk günden beri inşallah ve kısmetse diye başlayan msjlar da kesinliğe bağlanmadığından sanırım kendilerini bu hafta sonuna ayarlayamayanlar da düşecek listeden
herkesin göbeene, ensesine ve ayaklarına üflenecek klima rüzgarı derecesinden, yemeklerinizin kalorilerine, deniz suyu sıcaklıklarından, gecenin sivrisinek popülasyonuna kadar her şeyi kontrol altında
ya peki havuz varmıdır acep bu süper otelde
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.
ya peki havuz varmıdır acep bu süper otelde[/QUOTE]
havuz ihtiyacının olmayacağını düşünerek inşaatına son verdirdikyapılması gereken tüm sululukları kendimiz yapacağız
ama evde fazla hazır havuzu olan varsa yanında getirebilir
![]()
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Tüh ..Tam da adımı listeye yazdırıcaktım..Neyse o zaman ben de bir başka geziye katılırım, napalım.. Hepinize iyi eğlenceler..Düşman çatlatın emi..
![]()
Pazartesi akşamından beri İzmir imde,kutsal topraklarımda olmama rağmen daha yeni zaman bulup doğru düzgün nete girebildim(20 dakikalığına da olsa).
Gece hakkında yazılacak herşey fazlasıyla yazılmış,çok kısa bir süre kaldı artık.
MT İzmir yine unutulmaz bir geceye imzasını atacak,bundan hiç kuşkum yok.
Eldeki malzemeler bu denli güzel olduktan sonra bize yapabileceğimiz tek şey kalıyor,o da gönlümüzce eğlenmek..
Ortada çok büyük emek var,bu emeği harcayan dostlara hiç kimsenin bir nankörlük yapmayacağından ve yersiz tepkiler yerine gecenin güzel geçmesi adına her türlü fedakarlıktan kimsenin kaçınmayacağından eminim..
Askerde olmam sebebiyle bu çoook ağır yükü mecburen arkadaşlara yükledim.Onlar da kendilerine ve grubumuza layık bir şekilde ellerinden geleni yapmışlar.İlk mesajımda da teşekkür ettim ve tekrar tekrar teşekkür ediyorum,keşke bu ağır yükün altına bende elimi sokabilecek durumda olabilseydim ve destek olabilseydim.
Yaptıkları bu güzel ama yorucu organizasyonun meyvesini fazlasıyla toplayacağımızdan hiç şüphem yok.
Hepinizi özledim..
Gecemize gelecek olan,gelmek isteyip gelemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
MT İzmir daha iyisini yapıncaya kadar en iyisi bu![]()
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)