MOTOSİKLET.NET TOPLANDI! 15/10/05 RUMELİHİSARI resim eklendi
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************
-
mertcim bu sitede onun sapı bunun çöpü diye gruplaşma yoktur. bu daha öncede denendi ve site geneli karşı çıktı. yukarıdaki oylardan biri benimdir, bu tarz gruplaşmalara karşıyız...
-
chatnoir doğru söylüyor...150zat olarak bi kere buluşmaya kalktık....kendimle zor buluştum desem yeridir...
şaka bir yana istanbul'da zat kullanan zuhtupasa, trigger ve umarsız'ı şahsen tanıyorum...diğer arkadaşlarla görüşme fırsatım olmadı...organizasyon olursa katılırım...tabi herkese de açık olsun bu organizasyon...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
Evet bencede.Sonuçta Harley kullanmıyoruz ki.Ben kimseyi kayırmam Zatçı,Asyacı diye ayırmam.Hatta motorcu olsun,bir selam versin yeter..Yolda kaldıysa da yardım edeyim vs..
Herkes hakettiğini yaşar.
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
150cc bu yaptığına pek anlam verebilmiş değilim , umarım sen verebilmişsindir.
saygılarımla dostum...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************
-
bence yinede böyle bir buluşma çağrısı hoş değil bir bakıma bir firmanın reklamına benziyor, xxx i yaptık ahmetler mustafalar yesin diye, ayşelerde tadabilir
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
ya hadi oldu diyelim ben genede bursadan gelemyeceğim :(
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
-
mertmertmert, hayırlı işler o halde
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ya hadi oldu diyelim ben genede bursadan gelemyeceğim :(
canın sağolsun dostum ........
-
mertmertmert, kardeşim arkadaşların dediğine katılıyorum bu sitede zatçı asyacı hondacı yoktur motosiklet.net çi vardır.
-
arkadaslar ne zaman ve nerede olacaksa ben gelmek ısterım ve gelırım de...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
bu haftasonu bir yerde toplanalım.......... örneğin cumartesi günü..............
-
c.tesi akşam olursa ben de gelirim
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
olabilir dostum tabiki; önerilere açığız ........
çoğunluk nereyi ve ne zamanı isterse o zaman toplanırız.........
Şuan için Cumartesi öğleden sonra diyelim, sende akşama doğru katılırsın........
-
mertmertmert, hocam önceden gidip yer tutucam dersen ben de gelirim
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler