Boluya kadar gidip kuzu yemeyeni dövüyorlarmış !!
Saat 7:00
Saat 7:30
Saat 8:00
Boluya kadar gidip kuzu yemeyeni dövüyorlarmış !!
Boluya kadar gelip kuzu çalmayanıda dövüyolar...
(Beleşe getiririz )
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
@ Serkan79 - Sapanca gezisinde ki pastayı hatırlıyorum gerçekten güzeldi.Yine aynı güzellikte bir pasta bekliyoruz senden
Tolga herkeze ekler pastalardan alsın anlaşalım
@ MUSTURAKİ - Yok abi o mustafa sen değilsin.Ama pasta alacak bir Mustafa arıyoruz :p
bencede mangal yapalım tükettiğimiz enerjiyi depolayalım bu arada abzah sende gel senin motorunu kullanırım söz yormucam seni
Bizim doğum günümüz değil ki.... Sen pastayı al FutureShock Arkadaşım... Biz Kutlamayı Yaparız...
umarım her şey planladığınız gibi olur arkadaşlar...............
Bizde koyun Yeriz
Ben de motosikletim olsun ve sizlerle beraber orada olayım isterdim, neyse sizlere hayırlı yolculuklar, kazasız belasız gidin-gelin.
bende gelmek isterdim ama işlerim nedeniyle gelemiyorum
[FONT="Comic Sans MS"]Uzaklardan gelen MAN[/FONT]
katılımcı listesinde 32 kişinin ismi var ancak oy kullanan 35 kişi gelmeyecek arkadaslar oy kullanmasın lütfen + saat 8 de toplanmamız gec olur yolumuz baya uzun 8 de toplanıp yola cıkmamız 9 u bulur abanta varmamız öğleni gecer eger böyle olacaksa ben tek basıma sabah 6 da toplanma yerlerine ugramadan basar giderim abant a 3 saat yol gidipte 2 saat oturup kalkmaya niyetim yok
oy kullananların isimlerini görebilmemiz mümkünmü bakalım gelecek olan arkadasların haricinde kaç kişi var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)