Insallah kapı girişinde ve park etme konusunda problem olmaz..
S&S
Insallah kapı girişinde ve park etme konusunda problem olmaz..
S&S
Rölanti adlı üyeden alıntı
Beatles.... muhakak hatirlarsin
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Tam kapi önü diyorsan pasam olabilir... gecen seferler iceri aliyorlardi motorlari bu sefer de olur nu bilemiyecegim.
all you need is love
ewt hatırladım mecburen dışarı bırakıcaz bundan sonra motorları ben çıkıyorum birazdan görüşürüz orda arkadaşlar
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
waw ne zaman oldu bitti haberimiz olmadı..şu tarihi başa yazında okuyalım
Dün çok güzeldi arkadaşlar o canlı müziğe rağmen
Evet sıcak karşılama ve güzel akşam için ben ve eşim çok teşekkür ederiz..
S&S
dün aksam yine keyifli bir aksamdi arkadaslar, hepinize tesekkürler. vinvin yine en son gelen oldu yalniz o ölüleri diriltecek kadar yüksek sesle calinan canli müzik bezdirdi beni dogrusu. ordaki ilanlara bakilirsa her carsamba ve persembe ordalar... IMDAAAT
all you need is love
eski yer iyi di AMA .... Persembeleri özgürlükparkindaki o harika canli müzik, muhabetti öldürüyor. ne kafa, ne kulak, nede ses kaldi o aksam dogrusu.
all you need is love
yeni seciminiz süper..bizim eşimle ve cocuklarla cok sık gittiğimiz bir mekan..gercekten cok sıcak cimlerin üstünde minderler filen. baya sıcak bi ortam..uygundur bence direkt. ok. derim..
S&S
evet yeni seçim de güzel bende orda olucam
japondan şaşma,çine bulaşma........
bu perşembe ben de gelicem...
salı sabahı istanbuldayım...
sizi ve pembişimi çok özledim...
özel karşılama bandosu isterim ona göre.
bu arada geçen perşembe babama beni soran ve selamlarını ileten herkese teşekkürler...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
arkadaşlar perşembe günleri özgürlük parkında yaptığımız toplantıları yarın akşam kalamışta krokisini verdiğim yerde toplanıyoruz. bilenler bilmeyenlere iletsin lütfennnnn
533-590 76 30
selam arkadaşlar ben her öğlen ordayım iş yerimin bi ön paralelinde öğlen aralarında oraya gidiyorum içki yok haberiniz olsun
cok uzak... nasil gelecez oraya yaaa ...
all you need is love
bende motoru servısten(ıkıncı kere gıttı)alabılırsem gelıcem..bulurum bı sekılde dıe umuyorum))
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
yok be abi sana da aykın tabi eskisi kadar değilintercom adlı üyeden alıntı
Rölanti adlı üyeden alıntı
öyle diyosun Rölanti ama ben evimin dibindeki parki iki hafta sonra buldum.... kimbilir yeni yeri bulana kadar nereleri gezmis olurum? hadi bakalim, insallah aksama görüsürüz
all you need is love
selamlar, evvelki hafta, özgürlük parkında, bisikletimle katıldığım toplantıya, bu hafta motosikletimle katılmak istiyorum!!! ;) hehe
google earth resimlerine bakarak mekanın neresi olduğunu çıkardım. fakat, o civara gelince, aramam gereken mekanın neresi olduğunu anlayamadım tam.. yani üzerinden hep geçtiğim bir cadde ama, bizim takılacağımız kafenin adı falan nedir, ona göre şeedelim. ayrıca motorları nereye bırakacağız, uygun bir yer var mı?
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)