ben saat 1 de ki kalkıştayım
ben saat 1 de ki kalkıştayım
koluna taktığın kask kafanı korumaz
yaw birde kimse olmayacakki orda neden şimdi gitmedin?? 1'deki olay farklı aradım şimdi arkadaşı telefonla orada kıyametler kopuyo bea
10 dk sonra çıkıyorum yani saat 12 gibi oraya gidiyorum
koluna taktığın kask kafanı korumaz
gökselden gelen son bilgilere göre gezi programı başarıyla tamamlanmış şimdi yemek molasındalarmış. biz gidemeyenler resimleri merakla bekliyoruz. bakalım neler olmuş kimler varmış..
eve geldim ve halen Darülaceze şokundan kurtulamıyorum...ya bu nasıl bir ambiansdır...bu nasıl bir manzaradır...yatalak hastaların oraya gittiğimizde içimizde fırtınalar kopmaya başladı...dinmeyecek fırtınalar...o an dünyayı kurtaran adam olmak istiyor insan...yani çok karışık duygular...kafam karıştı kendimi sorguluyorum...hayatın neresindeyim diye...bambaşka bir dünya ve kaderler...anlatılamayan duygular...yaşamanız lazım...birde elinden bişey gelmeyeceğini biliyorsun o dahada koyuyor...bir boşluk girdabına girdim...şimdi anne ve babamın kıymeti daha bir başka gözümde...
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BAHSETMEK İSTEDİĞİM DETAY ŞU ANA KADAR HİÇ BİR MOTOR SÜRÜŞÜNDE KASKSIZ GEZMEDİM...KUSURA BAKMAYIN...HAZIRLIKSIZ GELDİĞİM İÇİN BİR ARA GİDERKEN KASKSIZDIM...İNSANLARI BİLİNCLENDİRMEYİ AMAÇLADIĞIMIZ BİR GEZİDE BELLİ SÜRELERDE KASK TAKMAMAK PEK HOŞ DEĞİLDİ ŞAHSIM ADINA...ÖZÜR DİLERİM...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
...................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
offff ne geziydi ne anlamlı ne ihtişamlı acayip güzellikler gözyaşları ,sevinç ,kardeşlik ,herşeyi yaşadık 70 tane foto çektim birazdan tek tek yollayacağım !olmaz böyle güzellik site çalkalanacak harikaydı tek kelimeyle gelmeyenler savaş abi ye havale bilmiyorum bişey söylemiyorum
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
arkadaşlar hoşgeldiniz ellerinize, ayaklarınıza, yüreğinize, motorlarınıza sağlık.. ya resimleri açtığımız yeni topice atabilirmisiniz burada arada kaybolmasın daha canlı olur yeni topic
EVET ARKADAŞLAR BU TOPİK BURADA NOKTALANSIN...DONNIE DARKONUN AÇTIĞI DİĞER TOPİKTEN DEVAM EDELİM ÇÜNKÜ ÇOK ŞİŞTİ...
MT İSTANBUL un yaptığı bu anlamlı organizazyonu canı yürekten kutluyorumm.... oraya giden herkese tek tek teşekkür ederim hepinize sevgi ve saygılarımla....
BURAK...
unutmayalım ileride bizde yaşlacanacaz.........
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
fotoğraf ve yorumlar aşağıdaki linke lütfen
gezi yazılarına başlığı geziye katılıp evine ilk gelen ve resimleri yükleyen arkadaşa bırakıyorum öle hem gitme hem başlık aç olmaz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
iyi diyosun da her gelen buraya devam ediyor yine
merak etmeyin ilk resmi eğer yeni başlıkl değilde buraya açarsa ben taşırım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
resimler tamamdır arkadaşlar topik hazır...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Barış abi burayı kilitler öteki topiğe yönlendirirmisin...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18443
burdan devam edelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)