Reklamci2003-Aydın (22.00 da oradayım)GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Reklamci2003-Aydın (22.00 da oradayım)GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Hayat Düşmezsen güzeldir...
beklerim abicim
((((((((((( TÜrk Bayraklarimizi Unutmuyoruz )))))))))))))
bende akşam oradayım.....GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
ama kız arkadaşımla gelirsem fazla kalamam....
(en iyisi yalnız gelmek azıcık aşım,ağrısız başım.. )
____it's my life_1982____
getir batuhan kızarkadaşını şeboyla tanışırlar biz gündemi tartışırken sıkılmazlar bari geçen geçen çarşamba millete laf yetiştiriyim derken bende şeboyla geldigimi unutmuşum valla
öyle oldu hakkatenGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
gelsin yeni arkadaşlar da sen rahat rahat yetiştir laflarını diycem ama sanmaki böyle olucak sen nerede ben orada şeklinde daha uygun görünüyo gökselcim
türk bayrakları hatırlatması yapayım ben de. arkadaşlar çok etkileyici bi görüntü olacak hafızalardan silinmeyecek bence
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
öhhhhö öhhhhö öhhhööööööö ;öö
ne diyodum
(((((((((((( TÜRK BAYRAKLARIMIZI UNUTMUYORUZ ))))))))))))
PAPAGAN GİBİ SÜREKLİ AYNI ŞEY TEKRARLIYORUM
UMARIM UNUTMAYIZ HİÇ BİRİMİZ
ben... geliyorum akşam mutlaka bı durum değerlendırmesı yapılsın .... türk bayrakları haricinde mumkunse siyah geniş kurdela temın edelım.....GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
SİYAH GENİŞ KURDELA BULALIM ARKADAŞLAR TEMİN EDİLECEK YER VARSA MADDİ OLARAK D ESTEK VEREBİLİRİM...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
göksel bende akşam 19.00 galatadayım erken gelinde deniz kenarı sohbet edelimGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
abi sen unutup geliyomuşun, olacağına bak hepimizde bayrak sende yok , ne gülerim var yaaaa...GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
aman ALLAH korusun valla tefe koyarlar benidelipoyraz adlı üyeden alıntı
adımıza marş yaparlar bunların diline düşecegine
nereye düşsem düşmenin hiç bir hali iyi degil galiba seçemedim
o zaman bende unutmamak için napıyorum
(((((((((((( TÜRK BAYRAKLARIMIZI GETİRİYORUZ )))))))))))))))))
BİRAZDAN ÇIKIYORUM BEN İSTİKAMET GALATA
Ben Müslüm babayla direk galataya gideceğim, herkesin haberi ola
Göksel,
Son dakika değişikliği oldu kurstan sonra işyerine dönmem gerekiyor. Akşam 10.00 da gelemeyeceğim güzergahı siz belirleyin. Yarın görüşürüz iyi akşamlar.
Hayat Düşmezsen güzeldir...
saglık olsun gelebilseydin iyi olacaktıreklamci2003 adlı üyeden alıntı
pazar günü görüşürüz artık
MecİdİyekÖy Den Gİdecek Olan Varmi Galataya Bana EŞlİk Edecek Motorlu Motorsuz Farketmez
merhaba arkadaslar o gün staj yerinden izin alabilirsem bende bu güzel organizasyonda yer almayı isterim.bu arada istanbulu iyi bilmiyorum büyükçekmece-avcılar istikametinden gelen arkadaslar varmı?
Siyah Geniş Kurdela Bulalim Arkadaşlar Temin Edilecek Yer Varsa Maddi Olarak D Estek Verebilirim
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
O yönden mutlaka gelen olacaktır kimseyle irtibat kuramazsan bile ilk buluşma yeri E-5 üzeri ömür-incirli eski çarşı magazası önü şimdiki BOYNER in önünde olucaz saat 10-15 toplanmaya başlıyoruzengineer23 adlı üyeden alıntı
ben bir bakınayım buralara bulursam alıyım abiSAVASXXL adlı üyeden alıntı
buda iyi fikir ya bide aslında şöyle siyah bir çelenk yaptırıp istanbulun göbegine diksekmi şöyle merkezi bir yer TAKSİM MEYDANI GİBİ
arkadaşlar darülaceze çıkışında kapı onunde organıze ederek ön cama veya kasklara siyah kurdela takarak dolaşırsak biraz daha etkili olabilir...
abi çok iyi bi fikir. kesinlikle uygulanmalıSAVASXXL adlı üyeden alıntı
100 motosiklet geleceğini varsayarsak ve herbirine 5 cm gitse
500 cm yapar
yane 5 metre
10 cm gitse
10 metre..
en az 10-15 metre gider ve kurdelanın enide en az 5 cm olması lazım....
bi araştıralımda temın e delım parasına ben yardımcı olurum...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)