aydın ölmez var mak-if var..... uzar daha bence... terminatör sattı bizi bu arada arkadaş maşukiye rakı+balık olayına takılmaya karar verdi
aydın ölmez var mak-if var..... uzar daha bence... terminatör sattı bizi bu arada arkadaş maşukiye rakı+balık olayına takılmaya karar verdi
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
sametcakar adlı üyeden alıntı
ne bu abi havada yüz karada yüz gibi
sende al şu hyosung ı da onunla gel baba
hem cbr la karşılaştırırız
yapılan liste herkezin görebilmesi için birinci sayfaya kopyalanaktır..
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
arkadaşlar güzel bir turla bitirirsek toplu olarak daha mantıklı olur oradan çıkıp secret gardene giderek bu iş hallolmuş sayılmaz bana göre...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
sawaş abi bence haklısın mesafa biraz uzatılırsa daha güzel olurSAVASXXL adlı üyeden alıntı
yalnız iyi org. olmak lazım güzergah için araç trafiğinin yoğun olmadığı yolları seçmek lazım malum o kadar kalbalık kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
saygılar
bende gelmeye calısacagım.incirlide bulusma noktasında olmaya calısacagım o gun...bu hafta sınu bıldıgınız gıbı balkan sampıyonası var motocros.gp den sonrakı en buyuk yarıs..bu faalıyet ıcın o gorevı baskasına devretmeye calısacagım.cok onemlı ve tekrarı zor olan bır yardım bu...
dusunen arkadaslara cok tsk.
pekı sonra hakkın rahmetıne kavusan arkadaslarımız adına faalıyet yapıyormuyuz ne oldu o konu...
savaş abi bi yanlış anlamadır gidiyor
ben kısaca özetliyim
DARÜLACEZE ZİYARETİNDEN
sonra vefat eden arkadşlarımız için bir istanbul turu düşünülüyor
ama bu tur ne o kadar uzun nede bu kadar kısa olacak
küçük cc li arkadaşlar var armızda ehliyetsiz olanlar var yolu o kadarda uzatıp kimseyi riske atmayalım ve yol uzadıkça KESİNLİKLE kopmalar olacak diyorum KOPMALAR OLDUKÇA amacımız olan şehir içindeki grup sürüşü darmadagın olacak heee ziyaretimizi yaptık paldır küldür hadi secret gardene gidiyoruzda DEMİYORUM orası en son iş. turumuzu attıktan sonra gideriz
bu akşam galatadayım sende gelde akıllı mantıklı kimsenin ZORLANMAYACAGI SIKINTI YAŞAMAYACAGI benim kafamda var 1 kaç yol ama yaptırımcı olmak yerine ortak bir güzergah BELİRLEYELİM diyorum
konu bundan ibarettir
SAYGILARIMLA tombul abim akşam erken gelin .
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
dimi yaaaaa zikzak kardeşim o gün sakın ha sakın canım benim
anlıyorsun degilmi yok sana zikzak falan
heee nasıldı bu arada p.tesi günü KAVAKLI
Göksel sana ulaşabileceğim telefon veya akşam kaça kadar orada olduğunuzu anlatan bir yazı atabilirsen saat 10.00 gibi oraya gelirim. Tabii o saate kadar orada olursanız. Birde tam nerede olduğunuzu yazarsaniz sevinirim.GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Hayat Düşmezsen güzeldir...
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
süperdi abi süperdi...
ilk kez grup sürüşünden zevk aldım...
istanbul caddesini ters çevirdik
TLF NUMARAM İLK SAYFADA VAR AMA TEKRAR YAZAYIM
0 535 819 32 86
aslında her hafta mekanı ben kapatıyorum hatta bu hafta amacım erkenden kaçmaktı uykusuz kalıyorum işten kovulucam diye uygun bir saatte gidiyim diyordum ama seni bekliyecegim
yerde tam olarak galataya karaköy tarafından girişte sol tarafta
((iskele tarafından))
ilk mekan zaten MOTORLARI görürsün
mekanın ismi DER-SAADET
orda olucam bekliyorum
arkadaşlar geliceğine emin olduğum arkadaşlarım var sayısı 20-25 civarı hepside forumlardan tanıdığım arkadaşlar umarım katılım düşündüğümüzden de fazla olur ama yinede benim katılım konusunda şüphelerim var malüm pazar günü olması ehliyetsiz arkadaşların çoğunlukta olması bilemiyorum umarım katılım çok olur...
61-ahmet taner-ahmet taner yükselGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar darülaceze ziyareti, bence yerine oturdu herkes ne yapacağını biliyor, sadece Ahmet arkadaşımızın sorduğu bir soru var toplumu yardım yapalım gibi bence para işi çok riskli, ben şahsen kimseden para toplamak istemem, ZATEN DARÜLACEZE DE BAĞIŞ ODASI VAR ORADA MAKBUZ KARŞILIĞI BAĞIŞ YAPILABİLYOR fazla vakit almıyor çok pratik bi şekilde makbuz yazıyorlar , ayrıca bizim için ayrı bir makbuz koçanı olacak böylece MT nin yaptığı yardımın toplamını da öğrenebileceğiz.
Ziyaretten sonra ki güzergah için, bence pazar günü oto yollar çok kalabalık oluyor ama şehir içi sakin olur, arkadaşımız bu grubun karşıya geçmesini de istiyor, bencede iyi olur ama bu yoğun trafikte kesinlikle kopmalar olacaktır, o yüzden ben şöyle bir teklifte bulunacağım,
Ziyaret bittikten sonra toplu halde haliç köprüsü geçilip vatan caddesinden aksaray, yenikapıdan sahil,eminönü,karaköy,dolmabahçe de toplanma yapalım burada bir basın toplantısı yaptıktan sonra karşıda yani kadıköy yakasında bir saat sonra ikinci bir toplanma yeri yapalım grup sürüşü olmadan herkes bir saat sonra kadıköy tarafında toplansın arkadaşımızın söylediği güzergah dolaşılmaya başlansın son durağımızda da bir basın toplantısı düzenlenir daha sonra istiyen secret gardene gelir istiyen karşıda bir yere oturur muhabbetini yapar. Yada bu fikrimi geliştirelim.
GÖKSEL dostum yanlış anlamaların önüne geçmek için başlığın ismini değiştirtsek mesala 23 temmuz DARÜLACEZE ZİYARETİ VE SONRASI KAZALARDA ÖLEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN İST.TURU gibi vs. bence katılımı arttırmak ve yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için faydalı olabilirGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
saygılar
Liste yapılıyorsa benide dahil edin lütfen bende mutlaka geleceğim
olabilir iyide olur ama yanlış anlaşılan şey başlık degil güzergah konusu onuda bu akşam çözüyoruz-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
kesinlikle mantıklı şeyler yazmışsın müslüm abi sanırım secret gardn olayıda yanlış anlaşıldı secret garden olayı tüm işler yani ziyaret basın toplantısı ve toplu sürüş gerçekleşip tüm yapılması gerekenler yapıldıktan sonra isteyenlerin sohbet için gideceği bir yer ..orayı seçmemizin sebebi her salı gidiyoruz keyifli bir mekan bu yüzden yukarıda forumlarda farklı anlaşıldığını hissettim ..müslüm abi seninde dediğin gibi isteyen anadolu yakasındada kalabilir tamamen kişilerin pazar günlerini nasıl geçirmek istedikleriyle alakalı bence bu anlamda bir sorun olduğunu sanmıyorum...muhendis1959 adlı üyeden alıntı
olabilir degiştirebiliriz ama yanlış anlaşılan şey başlık degil güzergah konusu onuda bu akşam çözücez-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
listedesin abi orjinal liste sayfa 43 deaydinolmez adlı üyeden alıntı
Abi çok haklısın yüzyüze görüştüğüm bazı arkadaşlardan ben zaten yardımda bulunuyorum diye cevaplar alıyorum ayrıca izah etmek durumunda kaldım birkaç kişiye ....amaç şahıs olarak yaptığımız yardımlar değilki bence bizde yapıyoruz birsürü yere yardım önemli olan sesimizi duyurmak deyilmi.......-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)