Ağır olmuş be abiii,scud adlı üyeden alıntı
Ağır olmuş be abiii,scud adlı üyeden alıntı
bu akşamki toplantınıza sağlık sorunlarımdan dolayı sizlerin arasına katılamamak çok acı benim için kardeşlerim. temmuz ayının başında titreme nöbetleri geçirip yorgan ve battaniye ile terlemeğe çalışıyorum.kusuruma bakmazsınız herhaldealong adlı üyeden alıntı
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
Sözüm meclisten dışarı zaten. Mühim meselesi olur gelemez tamam ama yok ben o gün bi boğaz turu yapayım yok şurda bir sinemaya gidiyim diyen adama sözüm. Yoksa durumu olmaz gelemez. Normaldir.
Bu bir tercih meselesi olmamalı. Bu kendi aramızda yapacağımız bir dayanışma. Eğer müsait olupta bir şahıs yok ne işim var diyipte başka bir yere gitmeyi tercih ederse işte o an o şahsın insani değerlerini sorgularım.
... edit ...
Ya bu arada ufak bir yanılma olmasın bende bir iki gündür bu topiğe bakmamıştım aklımda onuda yazmak vardı onu eklemek için alıntı yaptım lafım Muzo'ya filan değil. Bende bunca sayfa dolunca şaşkınlığımı göstermek içindi :(
seve seve kardeşimalong adlı üyeden alıntı
scud adlı üyeden alıntı
Kemal Selamlar,
ben zaten üstüme alinmadim cünkü ben bastan beri varim zaten ve gelmemem ( Allahin izniyle tabiiki ) mümkün degil....Hertürlü geziye gidip de Böyle Hayirli bir ise gitmezsem ( Müsait olma Sarti ile ) iste ben o zaman hakikatten kendimden utanirim zaten kimsenin söylemesine gerek Yok......
Haydiyin Eller Ellerrr Ellerrrr..............
hadi arkadaşlar listede daha çok yerimiz var
muzoooooooo
kemaaaaal
sagolun arkadaşlar desteklerinizden dolayı
geçmiş olsun dostum.inşallah geçici bir rahatsızlıktır.chopper250 adlı üyeden alıntı
çok çalışmam lazım çoook.:)
vay 1001 surat tamer kardeşim gene şekil olmuşsun hadi kes şu saçları da
keller burada toplanıyoruz topigi açıcam
yav ne adamlar var adam evinde tuvalete gidecek ben tuvalete gidiyorum topigi açacak nerdeyse...
akşam görüşmek üzere...
ilgine teşekkür ederim kardeşim geçici bir şeye benziyor iki gün oldu bugün şiddetli ateş bitti biraz karın ağrısı vetmrbaykal adlı üyeden alıntı
hahahahahachopper250 adlı üyeden alıntı
hızlı koşabiliyormusun bari.
bir keresinde benim abimde öyle olmuştu ama onun bide ayağı kırıktı.
hemen kesicem ama benim kafa sizinki gibi şekilli değil.along adlı üyeden alıntı
biraz armut tarzı.
çok çalışmam lazım çoook.:)
kel olsunda armut olsun yaw bumudur derdin
benimkide hindistan cevizi gibi mesela
bu arada geyige daldık başka yokmu gelen abicim DARÜLACEZE ye
gökselalong adlı üyeden alıntı
listeye baktım da 50-60 kişi falan
100'ü göremiyeceğiz galıba....
ne dersiniz MT üyeleri..???
yokmu darülaceze ' ye gelen..??..??
____it's my life_1982____
bence 100 ü de geçer daha ayın 5 i.batuhan35 adlı üyeden alıntı
valla arkadaşlar müşteri bekleyen simitçi gibi bekliyorum bilgisayarın başında
biriside beni ekleyin desin de yazayım diye
ama gördügünüz gibi takıldık kaldık ama moralleri bozmuyoruz degil 100 motor 1 kişide olsa bu ziyareti gerçekleştiricez inşaallah.
şu gezileri eglenceleri bi atlatalım verilen tarihte zaten büyük boyutta bir gezi olmayacak o yüzdende katılım çogalır diye düşünüyorum.
bence aşarız 100 ü
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
göksel toplanıpmı gidilecek yoksa herkez direk orayamı gidicek belirtilmemişte
3 saattir kimse bir şey yazmamış. Cık cık cık olmaz valla !
nasıl yazsınlarki?hepsi galata ya gittibaşka kimselerde yok galibascud adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)