yau istersen müdürle konuşalım seni bırakalım orada.brubaker adlı üyeden alıntı
arada bir geldiğimizde hiç olmazsa bizden biri var deriz.
yau istersen müdürle konuşalım seni bırakalım orada.brubaker adlı üyeden alıntı
arada bir geldiğimizde hiç olmazsa bizden biri var deriz.
çok çalışmam lazım çoook.:)
bak agzı olan biri daha..
bak kafamı bozma alırım seni artcı olarak tüm türkiye yi dolaşırız ...
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
konumuzun dışına çıkıyoruz galiba,biz oraya insanlara moral vermeğe, kısacık bir zamanda olsa yalnız olmadıklarını hatırlatmaya o kırık ve yaşlı kalpleri sevmeğe çoğunun evlatları olduğu halde oraya bırakılan insanlara evlatlık yapmaya gidiyoruz.ama biz burada birbirimizle hiç yoktan yere laf polemiği yaparsak bence gideceğimiz insanlardan sevgi ve saygı dersleri almamız gerekecek.ATATÜRK ülkeyi gençlere emanet etti ve bizden öncede onlara emanet etmişti.hepimiz birşeyler yapmalıyız.onlar bizlerin anaları babaları ve ben babamı yıllar önce kaybettim. şimdi nerede bir yaşlı insan görsem burnumun ucu sızlar ve yutkunamam.şimdi ben o gün oradayım kimse gelmesede ben giderim ve onlarla kucaklaşırım .bu hassas konu üzerinde bütün motorcular birleşelim ve birbirimizi sevelim,kucaklaşalım hepimiz kardeşiz..sevgiyle kalalım.unutmayın belkide yarın onların yerinde bizler olacağız ve ...... geleceğin ihtiyar adayı rehabrubaker adlı üyeden alıntı
kusura bakma tostum biz topiği canlı tutmaya çalışıyoruz.chopper250 adlı üyeden alıntı
elimizden geldiği kadar konu üzerinde yazılıyor.
fakat veysel abide 1 - 2 seneye kadar aynı derecede yaşlı olacak.
burada yazdıklarımızdan sevgisiz ve saygısız olduğumuzumu ima ediyorsun.
yoksa üstü kapalı şakamı yapıyorsun.
ben burada kimseye birşey ima etmiyorum ayrıca size attığım özel mesajıda okumadığınızı düşünüyorum.yanlış bir anlama olmasın lütfen.ayrıca böyle bir düşünceniz için üzüldüğümü belirtmeliyim.tmrbaykal adlı üyeden alıntı
hahahahahchopper250 adlı üyeden alıntı
sende herhalde benim attığım özel mesajı okumadın herhalde.
hahahahaah bende amma sazanmışşım hemde aynalı cinsinden. en kısa zamanda görüşmek üzere kardeşimtmrbaykal adlı üyeden alıntı
himm simdi bi soru sorucam hepiniz üstüme yikilacaksiniz... muhakkak evvelden de yazilmistir ama tüm topiyi okucak zamanim yok.
bende birkactane temiz, az ile hic kulanilmamis t-shirt var. bunlari getirsem "biz dilenci deyilz beya" gibi laf isitirmiyem?
all you need is love
temiz ve kullanılmamışsa bana göre fark etmez ama diğer arkadaşların fikrinide almak lazım ben sabun tuvalet kağıdı vs. sarf malzemeleri götürmeyi düşünüyorumintercom adlı üyeden alıntı
topic yine düştü katılım yok mu katılımmm
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
hadisenize arkadaşlar topiğe el atalım.$eBo adlı üyeden alıntı
15 günden az zaman kaldı parmalar çalışsın. Herkes ortaya bir şey atsın arkadaşlar. İllaki de bir şey getiricez çorbada bizimde tuzumuz olsun diyiverin.
Bakın rahmetli dedem hep derdi ihtiyarların duası kabul olur diye. Şu an burada fikirsel anlamda dahi bir katılım yapmak bence sevaptır. Mesela ben hala alacağım malzemeleri nasıl taşıyacaz onu kara kara düşünüyorum. Bakalım belki kamyonet türü birşey ayarlanır.
akşam sefacıları topiği gündemde tutuyomuş meğer. sadece onlar mı duyarlı arkadaşlar!
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
arkadaşlar benide ekleyin hep beraber olalım
günaydin memleketimin duyarli motorculari
güncel. . . .
tüm 'e günaydın
güncel......
____it's my life_1982____
arkadaşlar duyarlılıgınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim
en kısa zamanda tanışamadıgımız arkadaşlarlada tanışabilmek ümidiyle
hadi sallanın silkinin uyanın uyandırın
DARÜLACEZEYE GİDİYORUZ
vallahi beni şimdiden heyecanı sardı.. çok çok uzun zamandır isteyipte bi türlü gerçekleştiremediğim bi olayı böle bir ortamda yapacağım hiç aklıma gelmezdi..
duyan bazı yakınlarımda yardım edeceklerini sölediler gelemeseler bile.. umarım herşey yolunda gider .. he bu arada ALONG sayende hepimiz sevaba girecez hay aklında bin yaşa(şöle dişelrin falan dökülüyomuş) tutmaz tutmaz bu duamızın tutacağı tutar )))))) bin yaşın akadar kalıyormuşsun ... Bu arada terminatör diye bi arkadaşta gelecek adı kadir o da motorcudur adını eklerseniz sevinirim.. şimdi yollarda dönüş yapınca siteye de üye yapacağım onu 23 temmuzda görüşürüz
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
çok sevindim çevrendeki insanlarında katılabilmesine valla bende çalıştıgım şirkette kampanya başlattımdelipoyraz adlı üyeden alıntı
gelelim dişlerime valla ben şimdiden dökmeye başladım 1000 yaşına kadar yaşamakda iyimi olur kötümü olur bilmem ama 100 yaşında dedem var hala babama fırça bile atar ama pek iyi bişey oldugu söylenemez
zamanında, fazla çekmeden, en önemlisi hayırlısıyla bu kirlenen dünyadan terk-i diyar etmek lazım. seni ve arkadaşınıda memnuniyetle ve gururla has motorcular listesine yazıyorum
görüşmek üzere
saygılarla
GÖKSEL
göksel kardeş aklıma bir fikir geldi.bu etkinliğe darülacezedeki anne ve babaların akrabalarını da katma gibi olasılığımız olabilir.hani yardım ve bizlerin ziyaretinden cok bir annenin torununu veya kızını görmesi daha mutlu eder gibi geliyor bana.irtibata gecip konuşulabilir nacizane fikrim.along adlı üyeden alıntı
Sessiz ve derinden ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)