Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

MARMOK - 1. Uluslararası Marmaris Motosiklet Şenliği

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    15 Nisan 2006




    Selam Motorcu dostlar,

    Marmok Motosiklet Kulübü olarak, Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris Belediyesi ile birlikte tertiplediğimiz Marmaris Motosiklet Şenliği 21.06.2006 Çarşamba sabahı başlayacak ve 25.06.2006 Pazar akşamı sona erecektir. Bu şenlikle ilgili motosiklet sitelerinden aldığımız yorumlarda arkadaşlarımızın öğrenmek istediklerine cevap vermek istiyorum. Öncelikle bu Motosiklet Şenliği motorcu arkadaşlarımızın yıllardır özlemini çektiği her günü eğlence, aktiviteler, konserlerle dolu olan bir büyük motosiklet birlikteliğidir.


    Amacımız şenliğe katılacak yurtiçi ve yurtdışından gelecek motorcu arkadaşlarımıza inanılmaz keyifli bir hafta yaşatmaktır.www.marmok.com internet sitemizden şenliğin tamamına katılmak üzere kayıt yaptıran arkadaşlarımız 18.06.2006 ve 27.06.2006 tarihleri arası, yani evlerinden çıkıp tekrar evlerine dönünceye kadar, Amerikan sigorta şirketi AIG tarafından ücretsiz sigortalanacaklardır. Arkadaşlarımız şenlik alanına girerken poliçelerini alacaklardır.


    Çadır kurmak isteyen arkadaşlarımız için Milli Parkta, önünde plajı olan Günnük ağaçlarının altında özel bir bölüm tahsis edilmiştir.Bunun için bir ücret talep edilmeyeceği gibi gece ve gündüz yapılacak bütün animasyonlar,beach partiler,akşamları yapılacak bütün konserler için ekstra ücret alınmayacaktır.Bu etkinliklerle ilgili, şenliğe giriş ücreti önümüzdeki günlerde belirtilecektir.


    Bizler, Marmok, Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris Belediyesi olarak şenliğin çok sağlıklı geçmesi için profesyonel destek almaktayız. Katılımcı firmaların ve motorcu arkadaşlarımızın güvenliği sertifikalı elemanlardan oluşan özel bir güvenlik şirketi tarafından sağlanacak, Catering, fastfood ve yiyecek içecek hizmetleri profesyonel firmalar tarafından verilecek, Satış fiyatları Marmok ve Marmaris Belediyesi tarafından tespit edilecektir. Bu konuda motorcu arkadaşlarımız hiçbir şekilde mağdur olmayacaklardır. Yurt dışından Rodos, Yunanistan, Rusya, Ermenistan ve Avrupa ülkelerinden katılacak motosikletçiler de bu şenliğe Uluslar arası bir boyut kazandıracak ve her yıl tekrarı yapılacaktır.


    Şenlik sırasında yapılacak her türlü yarışmalar, animasyonlar Marmaris’te faaliyet gösteren yabancı animasyon şirketleri tarafından organize edilecektir. Motorcu kardeşlerimiz şenliğe gelmeden önce internet sitemizden önümüzdeki 10 gün içerisinde yayınlanacak olan saat saat şenlik programını okuma fırsatı bulacaklar ve nasıl eğleneceklerini görerek geleceklerdir.


    Sanatçılarla olan görüşmelerimizde daha çok motosiklete binen sanatçılardan seçim yapmaktayız, bunlardan ilki, anlaştığımız Fedon ve gurubu, gün konusunda görüştüğümüz Fatih Erkoç ve gurubudur. Bunlar ve diğer sanatçılar Dj’ler birkaç gün içerisinde sitemizden yayınlanacaktır.


    Marmok (Marmaris Motosiklet Kulübü) üyeleri olarak bizlerin yolu sevgiden, dostluktan, arkadaşlıktan geçmektedir. Bütün motorcu arkadaşlarımızın da aynı duyguları bizlerle paylaştıklarına inanıyoruz. Motosiklet Fuarındaki standımızda şu an aklıma gelen Emok, İkiteker, Motor Delisi, İstmod, Bursa Chopper Club, Bursa Enduro Club, Gamsız Seyyah, Vespa Club, Hog, Womenriders, Fazer Türkiye, Filintalar, Ağır Abiler, Endurocu Club,Enduro Club, Mototürk ve ismini şu an hatırlayamadığım birçok motosiklet gurubunun başkan ve üyelerine bu duygularımızı aktardık ve onlardan da aynı duyguları aldık,olayın bu kısmı fuarın en güzel yanıydı.Bu motosiklet guruplarını ve üyelerini inşallah Marmaris’te misafir etme şansını buluruz diye düşünüyoruz.Onları en güzel şekilde ağırlamak için Marmaris Belediyemiz ile birlikte elimizden gelen her şeyi yapacağımızı bilmelerini istiyoruz.Bütün kalbimiz ve ruhumuz,ama club bazında ama bireysel anlamda bütün motorcu kardeşlerimize açıktır, bu anlamda herkesi bu büyük birlikteliğe davet ediyoruz.Bu yazımın eki olarak koyduğumuz Günnücek Milli Parkının eşsiz görüntüleri, ve şenlik alanını sizlere biraz olsun anlatacaktır.Bu tabiat harikası Milli Park’ta bütün motorcu ve doğa sever arkadaşlarımızı bir haftalık bir tatile davet ediyoruz.


    Daha sonraki gelişmelerde tekrar birlikte olmak dileğiyle bütün motorcu kardeşlerime ve sevgiler saygılar sunuyorum. Allah sizleri korusun, yolunuz açık olsun…




    Marmok (Marmaris Motosiklet Kulübü) Başkan Yrd. Erdoğan Şahin


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Rüzgarınoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Arkadaşlar ne diyorsunuz Marmaris fikri bence çok cazip.Aktivitelerde güzel olacak sanıyorum.motosiklet.net üyesi olarak bizim siteden bu oluşuma katılmak isteyen olursa ben varım.
    [I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]

  3. #3

    Üyelik
    13 Nisan 2006
    Motosikleti
    kawasaki en 500 2005
    bu aktiviteye katılalım derim herşeyin düşünüldüğü söyleniyor ne dersiniz ?

  4. #4

    Üyelik
    15 Nisan 2006
    Arkadaşlar 19 nisan günü şenlik mekanımız olan GÜNNÜCEK MİLLİ PARK'ında MARMOK olarak düzenlemiş olduğumuz basın toplantısına, ulusal basınımızın ve Tv lerin Marmaris temsilcileri ile yerel basın ve kanal 48 katılmıştır. Ayrıca Marmaris belediye başkanı Sn. Ali ACAR da toplantımızı onurlandırmışlardır. Açıklamalarımızda Kulübümüzün kuruluş amacı ile birlikte 21-25 haziran tarihleri arasında Marmaris Belediyesi ile beraber düzenleyeceğimiz 1. Uluslararası Marmaris motosiklet festivali ile ilgili olarak basınımıza bilgi verilmiştir.
    Saygılarımla.
    Güneş Karaçetin
    Marmok Başkanı








    Selam Arkadaşlar,

    Baharın gelişiyle motosiklet turları da başladı. Cuma günü Datça’ya gitmek üzere Marmaris’e gelen Ağır Abiler Motosiklet Kulübü ile buluşmamız çok güzeldi. Marmok Motosiklet Kulübü olarak kendileri ile 1 saat birlikte olabildik, sonrasında yolcu ettik. Disiplinli ve güzel bir gruptu kendilerini kutluyorum. Bizlere haziran sonunda ev sahipliği yapacağımız uluslar arası Marmaris motosiklet şenliğinin ne kadar görkemli olacağını gösterdi. Binlerce motosikletin Marmaris’imize çok yakışacağını düşünüyoruz, çok heyecanlıyız, böyle bir organizasyonun içinde olmak çok gurur verici, kuracağımız çok güzel dostluklarımız olacak. Marmaris’te buluşabilmek dileğiyle herkese iyi bir yaz sezonu diliyorum, yolunuz açık olsun.

    Erdoğan ŞAHİN
    (MARMOK) Marmaris Motosiklet Kulübü Bşk Yrd.

  5. #5
    crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2005
    Şehir
    Londra
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    ben yıllık iznimi bu tarihlere denk getirebilirim belki, zaten tatilde marmarise gitmeyi planlıyordum.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

  6. #6
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ocak 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    selam ...biz Bodrum'lu motoseverler olarak festival öncesi birkaç motor Marmaris'i ziyaret etmek istiyoruz...herkese sevgiler sunuyorum

  7. #7
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    yazıyı duyurulara taşıyorum mes senin yazı ile değiştiriyorum bunu haberin olsun
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  8. #8
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Aralık 2005
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    çok güzel mekan. rüya gibi... imkanım olsa da gelebilsem
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

  9. #9

    Üyelik
    15 Nisan 2006
    MARMOK – Marmaris Motosiklet Kulübü ve Marmaris Belediyesi tarafından tertiplenen Uluslar arası Marmaris Motosiklet Şenliği 21–25 Haziran tarihleri arasındadır.
    Marmaris Motosiklet Kulübü olarak aldığımız duyumlarda şenlik tarihinin değiştirildiği söylentisi konuşulmaktadır.
    Şenlik tarihinin değiştirilmesi söz konusu değildir. Marmaris’teki bu büyük birliktelik çok büyük bir organizasyon olduğundan bu bağlamda zaten tarih değişimi mümkün değildir.
    Bütün Motosiklet camiasının bilgilerine sunulur. Sağlıcakla Kalın.

    Marmaris Motosiklet Kulübü Bşk. Yrd.
    Erdoğan ŞAHİN

  10. #10
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Mt il grupları yavaş yavaş listeleme yapın kimler gelecek ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  11. #11
    FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Allah ım inşallah bi aksilik olmazda gidebilirim

  12. #12
    tunoka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2005
    Şehir
    istanbul,Beylikdüzü
    Motosikleti
    CBF 600 ABS
    Marmok biz web sayfasında dost sitelerin arasına yazmamış bile(motosiklet.net)
    kırıldım dogrusu..

  13. #13

    Üyelik
    07 Mart 2006
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    SUZİKİ İNTURUDUR 1400
    selam ben adnadan katılmak isteyen arkadaşlara kulüpte bir toplantı yapalım ve program ayarlıyalım dedim ama katılan olmasada ben eşimle gelecem zaten heryıl geliyordum bu yıl bu festivalide sizlerle yaşamak istiyorum kolay gelsin diyorum

  14. #14
    crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2005
    Şehir
    Londra
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    sitede hala katılım formu dahi yayınlanmamış, bari fiyat bilgisi olsaydı
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

  15. #15
    okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Sky Team
    Son 3 gün Çeşme motosiklet festivali ile çakışıyor galiba
    Bakalım bazı şeyler netleşsin biraz.

  16. #16
    poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2005
    Şehir
    denizli
    Motosikleti
    mondial mt 125
    Güzel bi deüşünce tebrik etmek gerek okuduklarıma göre bayada büyük olacak eğer bi aksilik olmazsa Denizli MT olarak gelmeyi düşünebiliriz
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

  17. #17
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ocak 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter

    Marmaris'e ön gezi

    selam arkadaslar biz Bodrum'dan üç motor HD,YAMAHA XV 1000 ve RR bu pazar (14 mayıs) Marmaris'e bir tur yapacağız katılmak isteyen varsa buyursun bekleriz efendim....

  18. #18

    Üyelik
    20 Haziran 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    honda cg 125 titan
    Giriş ücreti var mı?İçeride fiyatlar nasıl?marmok.com sitesi açılmıyor...

  19. #19
    PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2005
    Şehir
    izmir/tire
    katılmayı çok istiyorum ama sanırım ben ancak cuma geceyarısı varabilirim festival alanına,bu kamp yeri marmaris ve datça arasında mı? eğer öyleyse çubucak kampına da yakındır ,benim orada iki yaz tatilim geçti çadırda çok güzel yerler,umarım nasip olur

  20. #20
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    İZMİR MT bu konuyu yakın takipte hepimize hayırlı olsun ( marko sormadan ben sorayım SEVİLEN varmı ) bileklik vereceklermi
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler