Kuba str250 ve apachi xz250r arasında kaldım

Selamun aleyküm
Merhaba Arkadaşlar bu iki motosiklet arasında kaldım açıkcası görünüm tip bakımından apachi daha güzel, fabrika verilerinde güçleri aynı 17hp Kafama takılan birkaç pürüz var kuba haziranda gelecek yakından bakacağım Gönlüm biraz apachiden yana ağır basıyor ama benzin deposu 6.7lt ne kadar yakar onuda bilmiyorum bir depo benzin beni 200km götürebilir mi ? en önemlisi special bir makina diğer yz wr ler gibi saatine göre bakım istiyor mu . Tahminlerinizi yürütüp yardımcı olursanız sevinirim Kolay gele ...

6.7 litre 200 km götürür heralde zaten götürmesi gerek apachi için :bounce:

Kardes sen motoru nerde kullanceksin onemli olan o eger cross yapceksen enduro içim mukenmel bi makine APACHi. ben apachi kullanıcısyım dagda muthis performans var.. yakıtda iyi duruyor. güzel xz250r :cat:

eğer arazide kullanacaksan apaci ( biliyorsun apaciye pilaka çıkmıyor) Kuba da güzel ( kubaya pilaka çıkıyor)

F54

bence apachi kuba daha gelecek miş te işte apachiler dağda bayırda geziyor gücüde yerinde bence iyi seçin o paraya güzel kalite

apachi neymiş ya yenimi çıktı haberimiz yok markamı bu apachi tvs apache fln degil heralde başka bi halt krosla karşılaştırdıgınıza göre

Ben Kuba derim,plakada çıkarabiliyosun trafiğede çıkabiliyor daha iyi olur bence

apachiyi evet sadece cross için kullanacağım ama malub tereddütler var Kübanın str250 modelinide görmedim ama pek yatmadı kafama şişko duruyor şaseside dandık gibi.. xz250r kullanan arkadaşım motosikleti yeni aldınız sanırım biraz daha bilgi verirseniz

ya benim anlamadığım bu sadece arazide kullanılan motorlarla araziye gitmek için illaki bir yoldan geçeceksin ve senide o yolda bir polis durdurdu diyelim o zaman ne olacak???

Apachi xz250r

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------

Kuba str250

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
geçen cumartesi sıfır bir kuba str 250 aldım. ondan önce 2 senedir 125 cc kymco ck 125 kullanıyordum. görüntüsü çok güzel bir motor gören herkes bayılıyor. güç olarakda beni 125 cc den sonra tatmin etti. balansör olduğu için titreşimi azaltmışlar, peglerde yok denecek kadar az var ama elciklerde baya titreşim var ama lastiklerininde buna etkisi çok. büyük tekerlekleri (ön 21 arka 18) çukurlarda ve tümseklerde çok rahat etmenizi sağlıyor, amortisörleri yumuşak ve rahat. selesi çok sert poponuz acıyor 15-20 dk dan sonra. gidonuda alçakta kalıyor kollarım hep gergin kaldığı için yoruyor, gidon yükseltici aparat takıcam. eksoz sesini ben çok beğendim özellikle gaz kesince çatır patır patlamalar geliyor :)

hayırlı olsun, Allah (C.C.) kaza bela vermesin kardeş.
bazı arkadaşlar gördükleri üzere yorum yapmışlar sen kullandıkça bizi bilgilendirirsen seviniriz.
1- sele yumuşatılacak...

C.Y

S.a abiler kardeşler bu yazışmanın üstünden bir hayli zaman geçmiş ama ben de xz-250r almayı düşünüyorum ama plaka ve ruhsat olayı kafama takılıyor. Bu arada kuba ile apachi arasında 1 fark daha var KUBA hava soğutmalı APACHI su soğutmalı. Acaba alan arkadaşlardan yorum almaya devam edebilirmiyiz ? Şimdiden teşekkürler. ALLAH SELAMET VERSİN.

bu apachinin 2.eli neden yok hiç...
bu arada müthiş bir görselliği var.

ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 4 AYDIR APACHI XZ250R KULLANICISIYIM.MOTOR 17 BEYGİR AMA MÜKEMMEL BİR TORK VAR SÜSPANSİYON GAYET BAŞARILI.MANEVRA AĞIRLIK FİYATINA GÖRE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.BEN BUNU ALACAĞIMA GİDERİM 90 MODEL JAPON ALIRIM DİYEN ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN SİZE TAMİRCİDE İYİ MUHABBETLER.VE KÜBA ASFALT İÇİN UYARLANMIŞ ARKADAŞLAR AĞIR MAKİNA KARŞILAŞTIRMAYA BİLE GİRMEZ.KULLANIM TARZINA GÖRE ARAZİ DERSENİZ TABİKİ APACHİ DERİM.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Teknik özelliklerinde Apachi 115kg, Küba'nın kuru ağırlığı 106kg gözüküyor. 1.500 TL'lik fiyat farkı da ve XZ250R ile trafiğe çıkamayacağını da unutmamak lazım.

Apachi bildiğiniz spor amaçlı tasarlanmış sanırsam.Keşke trafiğe çıkabilse..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar