Tuğper' in Ailesine Başsağlığına gidiyoruz.

Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere yakın zamanda acı bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Tuğper Haktan UZEL arkadaşımızın ailesi, Tuğper' in cenaze işlemleri için memleketleri Sivas' taydı.

Tuğper' i Sivas' ta son yolculuğuna uğurlayıp İstanbul' a dönen ailesi, şu anda evlerinde teziyeleri kabul ediyor. Tuğhan amca ve Perihan teyzeyle dün görüştüğümde, bu haftasonu C.tesi günü, toplu bir başsağlığı ziyareti için uygun olduklarını, Tuğper' in de gönül verdiği motosiklet tutkusunu paylaşan sevdalıları ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler.
Ayrıca, gelebilecek herkesin motosikletleri ve kasklarıyla gelmeleri de özel ricaları.

Birçoğumuzun ailesinin karşı çıkmasına rağmen, Tuğper' e duydukları sonsuz güvenle, onun sevdiği şeyi yapması için sonuna kadar arkasında durup onu teşvik eden bu mükemmel ailenin yanında olduğumuzu göstermek ve Tuğper Haktan UZEL' e karşı son görevimizi yerine getirmek adına, gelebilecek tüm arkadaşları yanımızda görmekten mutluluk duyarız.

BULUŞMA DETAYLARI:
Tuğper' in evi Bostancı'dan Küçükyalı'ya doğru giderken, Altıntepe mevkinde. Ancak Avrupa yakasından da gelecek arkadaşlar olduğunu düşünürsek, daha kolay ulaşım için belli bir yerde buluşup topluca gidilmesi hepimiz için kolaylık olacaktır. Bu nedenle, herkesin bulabileceği ve rahatça bekleyebileceği bir yer olması neticesinde, sahilyolundan Bostancı' yı geçip Küçükyalı istikametine gidişte, sağdaki ilk "Cep" te buluşacağız.

Buluşma Saati : 13:30
Hareket Saati : 13:45

KROKİ :

Cumartesi tam gün çalıştığım için gelemeyeceğim..
Benim içinde ellerinden öpün..
Umarım güzel bi katılım sayısı oluşur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
avrupa yakasından gelen varsa beni de alırsa bende orda olmak istiyorum

Emre sağlı sollu yükleniyor valla..
Bir burdan bir Face den.. :)
Konuyu sahipsiz bırakmadığın için ayrıca teşekkür etmek istedim Emre'ye :rendeer:

Sağolun, Yeşim de, ben de elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz arkadaşlar. İlginiz için ben teşekkür ederim.

FaCE' tede yazmıştım Selamlarımızı ve baş sağlığı dileklerimizi mutlaka iletin.. sürekli yanlarında ve destekçi olduğumuzu unutmasınlar..

avrupa yakasında olan arkadaşlar ile ortak bir noktada biz belirleyelim ki bir sorun yaşanmasın... ayrıca yolu bilen biride yanımızda olursa çok daha iyi olur...

FaCE' tede yazmıştım Selamlarımızı ve baş sağlığı dileklerimizi mutlaka iletin.. sürekli yanlarında ve destekçi olduğumuzu unutmasınlar..

İletiriz Erhan sağol..
Arkadaşlar hava motosiklet kullanımına uygun olursa mutlaka motosikletlerinizle gelin, Perihan teyzem bunu özellikle rica ediyor.. Gelebilecek herkesi bekliyoruz..

Motosikleti
ZX12R
musait olsam konyadan basip gelirdim ama musait deyilim..:pale: :salut:

lutfen gelemeyenlerinde bassagligi dileklerini iletin..:pale: :salut:

bu arada sadece 6 kisi gelirim diye yazmis..istanbul mt icin cook az gibime geldi..:salut:

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

musait olsam konyadan basip gelirdim ama musait deyilim..:pale: :salut:

lutfen gelemeyenlerinde bassagligi dileklerini iletin..:pale: :salut:

bu arada sadece 6 kisi gelirim diye yazmis..istanbul mt icin cook az gibime geldi..:salut:

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Gelmiş kadar oldun sağol arkadaşım..
Cumartesiye daha var, umarım sayı artar ...
Tuğper'in arkadaşlarını görmek ailesinin acısını hafifletiyor çünkü..

yeşimcim ben gelirim dedim ama sanırım biraz geç gelicem 2 de işten çıkıyorum malesef :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar