[MT Ankara] 26 haziran emrah kardeşimizi anma toplantısı

emrah.jpg

tarih :26 haziran perşembe
saat 18_45
toplantılarımıza gelen tüm arkadaşlarımız emrah kardeşimizi çok iyi tanırlar.
emrah arkadaşımızın anısına lütfen bu toplantımıza katılmaya çalışalım.
konuyu özellikle gelenler ve gelmeyenler etkinliği şeklinde açmıyorum.biliyorum hepiniz gelseniz de gelemesenizde kalben o anda o toplantıda olacaksınız.
unutmayın emrah kardeşimizi tanıyanlar çok iyi bilecektir:
-eğer emrah hayatta olsaydı yarım saat geç te olsa bu toplantıya gelecekti.
rotayı bilmeyenler:
-balgat yolunda milli kütüphaneyi geçtikten sonra üçgen çadırlı binanın altında anatolya cafede olacağız.
adszwj9.jpg

grnt0333eg5.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar o gün milli maç varmış acaba bir yada 2 gün ertelesek olur mu?
biz gelme geliriz de malum trafik felç olacak.arkadaşlarımızın zorluk yaşamaması için daha iyi olur.

doktorcuğum uyardım ama sen başlığı açmışsın.
başlık ve tarih belki değişir.benim aklımda milli maç mı kaldı ki onu hesap edeyim süleyman.bir de zaten bu konu mod onayı ile açılıyor.eyong a mesaj attım belki tarih düzelir.
ha saat olarak maç zaten 21-45 de imiş.ama milletten maçı bahane eden çıkar elbette genede gelme gelmeme ihtimalleri düşünülmeli.:pr::pr::pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
katılamayacağım orda olmadığım için ama kalbim orada olacak

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Evet uzun zaman sonra arkadaşımızın anısına yeniden "orada olacağım".

Forumdan Uzaklaştırıldı
İki haftadır gelmiyordum, bu hafta Emrah için siyahlara bürünüp geleceğim :salut:

arkadaşlar sadece ankara mt değil katılabilecek tüm motosiklet sevenlerin de aramızda olabileceği geniş katılımlı bir toplantı olması için çaba sarf ediyorum şu an.sizlerde ankara mt üyesi olsun yada olmasın çevrenizdeki motosiklet dostlarınıza haber verirseniz en azından motosiklet camiasını bir kereliğine de olsa bir araya getirip bazı şeyleri bir defa daha düşünmek için geniş katılımlı bir ortam yakalamış oluruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sizlerde ankara mt üyesi olsun yada olmasın çevrenizdeki motosiklet dostlarınıza haber verirseniz en azından motosiklet camiasını
bir kereliğine de olsa bir araya getirip bazı şeyleri bir defa daha düşünmek için geniş katılımlı bir ortam yakalamış oluruz.

motokanka ile haberleşiyorum :salut:

Ben perşembe sabahı istanbula gidiyorum salı gününe kadar orada olacağım.
gelmek istiyordum.. ama tarih değişmiş maç nedeniyle. eğer yarın da oraya gidecek varsa pm atın ben uğrarım. maç yine olur nasılsa.

toplantı genelde çarşamba günleri olduğu için belki bazı arkadaşlar işlerini çarşamba gününe göre ayarlamış olabılırler.bu toplantıyıda çarşamba günü ile birlerşse belki daha çok gelen olur.:silent:

-arkadaşlar kesin gün 26 sı.çünki bu toplantı bu saatten sonra sadece ankara mt nin toplantısı değil.
ben başka insanlar la da haberleştim.ve muhtemelen ankara mt dışından da gelecekler olacak.
bana söylenen bir diğer husus toplantı saatini geniş tutmamızdı.8 den sonra da gelebileceğiini söyleyen insanlar çıktı.
sizlerden ricam kendinizi çarşamba gününe endekslemiş olabilirsiniz ancak milli maç var ve bu daha büyük bir engel.
bunun dışında hatırlatırım ki bir düşünün emrah yerine bir başkası olsaydı emrah ne yapar eder bu toplantıyı boş bırakmazdı.

Son düzenleme:
zor olacak ama gelicem! ne güzel emrahla beraber gidiyorduk toplantı dönüşü! :salut::salut::salut::salut:

çarşamba günü olucak toplantı ıptal olsun perşembeye bırleşse nasıl olur acaba??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar