[TRAKYA MT 11 Mayıs 2. TEKİRDAĞ Hıdrellez Şenlikleri Yamaç Paraşütü Festivali ]

Evet Arkadaşlar! İşte Bomba Bir Organizasyon Daha :) Tamda Zamanında Oldu Aslında bu SeferDe Tekirdağ 2.Hıdrellez Şenlikleri Yamaç Paraşütü Festivaline Gidiyoruz:mrgreen: Tekirdağ Mt Olarak TRAKYA MT'nin Başlangıçını yapmıştık bikaç gün önce Artık Edirneden Kırklarelinden Çorludan Lüleburgazdan Keşandan ARkadaşları Bekliyoruz.. Ayrıca İstanbuldan Gelecek Potansiyelide Bekliyoruz Abiler :rendeer: Ablalar Aynı Zamanda :mrgreen:Kaynaşırız hem :mrgreen:..
ÖNEMLİ NOT:Yamaç Paraşütü Hocalar Eşliğinde Yapılabiliyor... Yani İSteyen Yapabilir:mrgreen: Ayrıca Suanda Biz Motosiklet.net Üyelerine Özel Bi İndirimDE Söz konusu Olabilmesi için Uğraşıyorum:mrgreen:
resim_detay.asp

resim_detay.asp

harita.jpg

ULAŞIM;

Eski yoldan (D100) gelirseniz;Avcılar, B.Çekmece, Kumburgaz, Selimpaşa, Silivri, Kınalı'dan Tekirdağ İstikametine devam edip Tekirdağ şehir çıkışındaki son ışıklardan (dört yol) sola Kumbağ İstikametine dönün, az ileride yol T yapacak, sağa dönün, Altınova, Barbaros'u geçince tepeyi aşıp inişte yol, benzin istasyonunda ikiye ayrılacak ( Kumbağ - Naip). Naip İstikametine sağdan devam edeceksiniz, tuğla fabrikalarını geçtikten sonra Naip köy içinden geçerseniz alışveriş yapabilirsiniz. Köy meydanından sağa sonra tekrar sola dönerek devam edin. Mermer, Yeniköy istikametlerini takip edin. Yol, iki kez çatallanacak, ikisinde de soldan takip edeceksiniz. Yeniköy'e kadar yol asfalt, Yeniköyden çıkar çıkmaz yol stabilizeye dönüşecek. Ve de geldiniz. Karşınızda Marmara Adaları, Sağınızda kalan tepe kalkış pisti. Ana yoldan tepeye saran dik bir toprak yol göreceksiniz, bu kısa yol sizi kalkışa ulaştırır. (Yol ; İstanbul-Tekirdağ: Ortalama 150 km - Tekirdağ-Uçmakdere: 30km) Mahmutbey'den giriş, Selimpaşa yada Kınalı'dan çıkış, sonrası aynı; Tekirdağ istikametini takip edin. Kalkışa geldiğiniz ana yolu (stabilizeyi) devam ederseniz o yol, döne döne sizi sürekli bayır aşağı indirecek, sanırım 3 km kadar sonra yol en alçak noktasına inecek ve sonra tekrar tırmanmaya başlayacak. Yol o alçak noktaya inince solunuzdan aşağıya doğru toprak yol iner, bu da iniş yeri Ayvasıl'a inen toprak yol, sizi deniz kıyısına kadar götürür.

İzmir, Çanakkale istikametinden;

Çanakkale istikametinden yine E84 karayolu takip edilerek Şarköy'e ulaşılır. Buradan Mürefte, Uçmakdere istikameti takip edilerek Nişantepe mevkiine ulaşılır.

Buluşma YERİ 11 mayıs pazar günü Saat 11.30'dA Tekirdağ Merkez SAhildeki IşıklarIN KARşısında Lİmanda.. Bİr çay içtikten sonra EN GEÇ 12'de UçmakDereye Yollanıyoruz HABERİniz Olsun .. Edirne ve Kırklarelinden Gelecek ARkadaşlar'da Lüleburgazdan EMrah ile Beraber Muratlı Üzerinden Gelebilirler.Ben Tekirdağ Girişinde KArşılıcam Sizi:mrgreen: Zaten Muratlıdan da ARkadaşlar Geliceklerdir... Soru ve Sorunlar için Buradan ulaşın.. KATILIMLARI BEKLİYORUZ :cat:

Selam Arkadaşlar

Gerçekten çok güzel bir organizsoyon.

Çok gelmek istiyorum ama henüz kesinleştirebilmiş değıilim . Bakalım

:cat::cat:

güzel bir organizasyon güzel gecer umarım bana uzak gidecek arkadaşlara iyi eylenceler:rendeer:

Uçmakdere benım herzaman uğrak noktamdır...imkanı olanlar hiç duşunmesinler bence...geldiklerinde eve dönmek ıstemeyenler bile olabilir...

abi piknik imkanıda var uçuş imkanıda ben şimdi uçuş hocası ile konustum bize özel bişeyler yapıcaklar 625 m yükseklikten ucucaz hep beraber. Serhatta Geliyor.. Ona bi makine Bulalım dayı :d

Lüleburgazdan karşılarım gelicekleri beraber muratlıya kadar kestirme yollardan geliriz :p 20 km fark ediyo bu arada yollardan süper :p

abi piknik imkanıda var uçuş imkanıda ben şimdi uçuş hocası ile konustum bize özel bişeyler yapıcaklar 625 m yükseklikten ucucaz hep beraber. Serhatta Geliyor.. Ona bi makine Bulalım dayı :d
evet yaa serhata haber vermek lazım...cok merak ediyodu...ben arkadaslarla bi konuşayım...belki DT125R'nin arkasına atarız onu..olmadı özer sen arkana alırsın serhatı :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben katılamayacağım bu krokiye göre, Çorlu tarafından ok yok:)
Özer kardeşim,Bandırma-Barbaros arası feribot çalışıyor gelmek isteyen de olabilir Bursa tarafından.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelmek isterim ama ehliyetsiz o yola çıkmak intihar olur :p
Benim bu yollarda ehliyetsiz dolaşmışlığım ehliyetliden çok daha fazla.
Acaba görünmez adam ben miyim.)diye düşünüyorum ama görünür olmak iyi.
Bugün vilayete gidip geldim,yine ehliyet sormadılar yaa.

Sinan sen gel ya ben sızı aralardan cıkarıcam :p
Her zaman gittiğim yer tekirdağa
Ordan gerisinide biliyorum kumbağa kadar :cat: sonrada 10 km kalıyo zaten :)
belki çerkezköydeki arkadaşı (3 hafta önce kırklareline gelip sizi bulamadığımızda arkamda olan arkadaş ) getirebilirim, o gelirse arkasında artçı olurum
Benim bu yollarda ehliyetsiz dolaşmışlığım ehliyetliden çok daha fazla.
Acaba görünmez adam ben miyim.)diye düşünüyorum ama görünür olmak iyi.
Bugün vilayete gidip geldim,yine ehliyet sormadılar yaa.
ama benim şansım yok görünmezlik konusunda , zifiri karanlık bile fayda etmiyo :p

Ben burdan 2-3 arkadas daha ayarlıyorum :p
Ve o beklenen kişi gelicek namıdiğer SARI (Şu kroslu arkadaş)
Eee arkadaşlar gelicek başka kimse yok mu

Arkadaşlar bu ilk etkinlik önemli olan bir arada olmak ve kaynaşmak ..İmkanı olan herkesin katılmasını diliyorum…:wiinkk:
PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN...:cat:

BUARADA ELLERİNE SAĞLIK BY_STAR

Not:ARKADAŞLAR TOPİĞİN ETKİNLİK GUNUNE KADAR GÜNCEL KALMASINI SAĞLAYARAK BU ORGANİZASYONA KATILAMASANIZ BİLE KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ..

Son düzenleme:
Gezi güzel olucak:queen: ben işeri ayarlayım bende gelim:cherry:

sizi yavaşlatıcam ama :p beni arada beklersiniz:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar