[MT İZMİR] 14 Aralık Karşıyaka Güntülü Cafe Buluşması

[MT İZMİR] 14 Aralık CumaKarşıyaka Güntülü Cafe Buluşması[Resimler Yüklendi]

Evet dostlar bu hafta bi değişiklik yapıp yepyeni bir mekanda toplanıyoruz...Hava durumuna göre bahçesinde, odalarında veya salonunda yerimiz hazırlanacak.
Çaylarımızı içip nargilemizi höpürdeteceğiz, bardak çekmeye ara verip tavlada bileğine güvenenleri göreceğiz :)

Gün = 14 Aralık Cuma
Toplantı Yeri = Güntülü NArgile Cafe / Karşıyaka
Saat = 20:00
Tarif = Girne caddesinde denize doğru giderken tren yolunu geçer geçmez sola dönülür, 150m ilerde solda.Otobandan gelenler bu tarife göre gelebilir.
Sahil yolundan yani yalı caddesinden gelecekler karşıaya iskeleyi ve evlendirme dairesini geçecekler solda yunuslar heykelini görünce sağa Girne caddesine dönerler tren raylarına gelmeden önceki son sağa dönerler 150 m ilerde solda.

NOT : Ben bulamam diyenler karşıyakada bildikleri yerleri yazarlarsa toplantıdan 30 dakika önce yola çıkıp mekanı bulamayacak olanlara göre bir güzergah çizip herkesi bulunduğu yerden alıp toplantı yerine götüreceğim...

saygılar sevgiler...

Son düzenleme:
bak aykut, ee ev sahibsin nazımızı çekecen artık :p
benim çaylarım demli olsun, içerisi klimalı olsun, 23 derece göbeeme, 19 ayaklarıma gelecek şekilde ayarlansın, diğer ev sahibisi böcükde pijamayla geleceğine göre ellerin boş olacak pasta börek yap getir artık,

e hadi buyrun gelin nazınızıda kahrınızda çekeriz :rendeer:

bak aykut, ee ev sahibsin nazımızı çekecen artık :p
benim çaylarım demli olsun, içerisi klimalı olsun, 23 derece göbeeme, 19 ayaklarıma gelecek şekilde ayarlansın, diğer ev sahibisi böcükde pijamayla geleceğine göre ellerin boş olacak pasta börek yap getir artık,

ewet özgeciğim pasta börek çaylarımızı isterizz...:cat::cat::cat:

olum aykut sen manyaksın ayarlıcam dedin ayarladın o zaman benim nöbet var mı...? ben bi öğreneyim, banada nöbeti ayarlamak kalıyorr...:cat::cat::cat:

Evet dostlar bu hafta bi değişiklik yapıp yepyeni bir mekanda toplanıyoruz........"- nargilemizi höpürdeteceğiz"

Gün = 14 Aralık Cuma
Toplantı Yeri = Güntülü NArgile Cafe / Karşıyaka
Saat = 20:00

....saygılar sevgiler...

Tamam iyi ne güzel, ama ayıp denen bişey var be, bu değişiklik bu haftamı yapılır, gececiyiz diye mahsus yapmışsın belli :salut: nargileleri höpürdeteceğiz deyişinden neyse %de binlik ihtimallerle gelme hayali kuruyorum duruma göre bakalım :wiinkk: hepinize şimdiden iyieğlenceler :rendeer:

Aman tanrımm..yeni bi yere gidiyoruz..Ne yazacağımı şaşırdım..Karşıyaka'ya nasıl gidiliyor..Lütfen bana yardım edin..:)

Tamam iyi ne güzel, ama ayıp denen bişey var be, bu değişiklik bu haftamı yapılır, gececiyiz diye mahsus yapmışsın belli :salut: nargileleri höpürdeteceğiz deyişinden neyse %de binlik ihtimallerle gelme hayali kuruyorum duruma göre bakalım :wiinkk: hepinize şimdiden iyieğlenceler :rendeer:

aykut sen bu manisa tayfasının gelmeye çalışacağız hatta gelemeyeceğiz demelerine bakma, gelmeyeceğiz diolarr sonra çıkıp ceeeee biz geldik diolarrrr....

umut dataları hallet imajları al çık gelll...:cat::cat::cat:

umutum sen geliyorum de saat önemli değil...mekana yaklaşınca ara mekan kapalıysa toplantı bittiyse evimde ağırlarım seni...demleriz çayımızı...leğene su doldurur kapakta tütün yakar çekeriz:cyclopsan

davut sen ayarlarsın gibime geliyor nöbeti...ayağa gelen toplantı kaçırılmaz :rendeer:

ceyda cumaya kadar şaşkınlığını atamazsan üzerinden ben gelir alırım seni...:rendeer:

Aman tanrımm..yeni bi yere gidiyoruz..Ne yazacağımı şaşırdım..Karşıyaka'ya nasıl gidiliyor..Lütfen bana yardım edin..:)

ya işte ayvalığa giderken solda kalıyo, kime sorsan gösterir,

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
karmacoma, ceyz, racing iski, knn1100

racingiski dostumda burdaymış , bak mekanı özellikle karşıyaKA olarak seçtik gelirsiniz artık :wiinkk:

racingiski göbekli uzun saçlı sarışınmıydı, anımsayamadım yaw bi an:p

şaka bi yana bekliyoruz abicim...40 yıl geçsede unutmayız ama özlem gidermekte hakkımız :rendeer:

ewet özgeciğim pasta börek çaylarımızı isterizz...:cat::cat::cat:

olum aykut sen manyaksın ayarlıcam dedin ayarladın o zaman benim nöbet var mı...? ben bi öğreneyim, banada nöbeti ayarlamak kalıyorr...:cat::cat::cat:

davut sen ayarlarsın nöbeti, olmadı ben halledeyim. lastik bile değiştiriyorum bilirsin :p bunu da hallederim istersen :queen:

börekten,çörekten dönen böcek olsun :p

way be tarihin çıkartması olacak karşıyakaya MT İZMİR karşıyakada tarih bu günleri yazacak :mrgreen:ev sahibi olaya çok hakim ev sahibeside börek,çörek diyor KAÇMAZ BU TOPLANTI KAÇMAZ :queen:

77713176wz9.jpg

İşte akşam yemeklerimiz :p

o tavşanların yanında kocaman bi kangal var...bi havladımı soluğu karaburunda alırsın :queen:

http://www.tatuagemdaboa.com.br/

gitmeden bu dövmelerden yaptırın kendinize:cyclopsan
erkek iseniz önce isminizi yazın sonra arkadaşınızın ismini yazın mail adresinizi yazmayın sol alt köşedeki yazıya tıklayın ( bence çok iyi ) :p

o tavşanların yanında kocaman bi kangal var...bi havladımı soluğu karaburunda alırsın :queen:

Kangal mı :silent: :queen: :queen: :queen: Şimdi kangal sucuk olsada yesem :pale: Farketmez ondanda kangal kangal sucuk yaparız :p

çallı ordaki marullarımı kastettin :queen:

Yok ne marulu.Hani beyaz tüylü tüylü şeyler varya.Onları kastediyorum :cat:

http://www.tatuagemdaboa.com.br/

gitmeden bu dövmelerden yaptırın kendinize:cyclopsan
erkek iseniz önce isminizi yazın sonra arkadaşınızın ismini yazın mail adresinizi yazmayın sol alt köşedeki yazıya tıklayın ( bence çok iyi ) :p

Böyle bişey çıktı ortaya :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar